BAZAR

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ 12 IULIE 2015.HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec 12 iulie 2015

Duminică, Berbecii se relaxează și profită de momentele petrecute alături de familie sau persoana iubită. Este un moment ideal pentru a vă face noi planuri de viitor. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor primi o ofertă de nerefuzat.

Horoscop zilnic taur 12 iulie 2015

Taurii trec printr-un moment de cumpănă, deoarece trebuie să ia o decizie importantă. În dragoste, vă gândiți să îi faceți o surpriză persoanei iubite sau poate să plecați amândoi într-o mini vacanță. Încercați să nu aveți prea multă încredere în toate persoanele din jur.

Horoscop zilnic gemeni 12 iulie 2015

Reprezentanții zodiei Gemeni pot avea un conflict cu un coleg la locul de muncă sau cu un prieten, duminică. Încercați să nu vorbiți mai mult decât trebuie și să nu acuzați pe nimeni fără dovezi. Pe plan sentimental, trebuie să faceți un efort și să petreceți mai mult timp cu persoana iubită, poate chiar să încercați să o răsfățați puțin.

Horoscop zilnic rac 12 iulie 2015

Racii pot finaliza un proiect la care lucrează de ceva timp și de pe urma căruia pot obține o sumă de bani importantă. Fiți mai prudenți cu cumpărăturile și nu aruncați banii pe lucruri care nu vă sunt folositoare. În dragoste, petreceți o seară de neuitat alături de partenerul de viață.

Horoscop zilnic leu 12 iulie 2015

Este o zi plină de răsfăț pentru nativii zodiei Leu. Toată atenția celor din jur este îndreptată asupra lor. Spre seară, aceștia pot ieși în oraș pentru a se relaxa în compania prietenilor și a partenerului de viaţă. Evitați să faceți excese alimentare, deoarece ați putea avea probleme de sănătate.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button