BAZAR

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, BALANŢĂ

Astazi este o zi potrivita pentru a acorda atentie atat necesitatilor fizice dar mai ales sufletesti pentru atingerea cu usurinta a starii de bine. Singur sau si mai bine, alaturi de cei din familie, ar fi indicat sa-ti faci un program care sa includa o muzica relaxanta, sau meditatia in vecinatatea unei ape. Nu te complica cu activitati de rutina sau legate de serviciu decat daca acestea au o tema creativ-artistica.

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, SCORPION
Un oarecare nerealism planeaza asupra actiunilor speculative financiare si nu sunt excluse anumite frustari. Totusi, idealismul romantic este cel care te poate ispiti cu cele mai neverosimile scenarii. Indicat ar fi sa nu iei astazi nimic in serios si sa te relaxezi in compania placuta a copiiilor sau a unor rude apropiate. Si, fiindca simtul artistic este potentat, ai putea sa-l exprimi cu mare usurinta.

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, SĂGETĂTOR
Oricat de innegurate ti-ar putea fi uneori gandurile, nu uita ca in sanul familiei este locul ideal in care poti gasi echilibru si sustinere emotionala. Ai ocazia sa realizezi ca cei dragi sunt adevarata valoare din viata ta, asa ca ar fi ideal sa petreci cat mai mult timp impreuna cu ei. Fii acolo sa asculti, sa-i ajuti si poate sa-i ierti, acum fiindu-ti mai usor sa te impaci cu trecutul.

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, CAPRICORN
Intalnirea cu rudele apropiate poate fi astazi un moment plin de emotie dar si un bun motiv pentru a trece mai usor peste anumite angoase sau sentimente de neincredere. Nu te feri sa-ti arati latura ta plina de sensibilitate si compasiune, oferind un sfat bun sau o vorba de alinare celor din jur. Este indicat sa nu-ti incarci programul cu prea multe activitati, ci doar cu cele ce sunt pe placul sufletului tau.

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, VĂRSĂTOR
Este posibil ca astazi sa ai o imagine cel putin deformata, pe alocuri negativista, atat asupra propriilor resurse interioare, cat si asupra materializarii unor planuri de viitor. Cum de obicei stii sa-ti accesezi cu usurinta abilitatile intuitive, atata timp cat nu ai vise de-a dreptul utopice, poti gasi in final solutiile potrivite. Ai grija la cat cheltuiesti, fiindca vei dori sa ajuti toata lumea din jur.

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, PEŞTI
Natura ta senzitiva, empatica se poate observa astazi cu usurinta, fiind cel mai usor de impresionat de catre cei aflati in nevoie dar si primul care ofera ajutor. Atata timp cat nu exista chestiuni presante la serviciu sau alte treburi importante, o zi in care sa evadezi in propriile tale taramuri imaginative, este tot ce ai nevoie. Insa, nu te astepta ca oamenii sau planurile tale sa ramana perfecte la revenirea la realitate.Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button