HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, RAC, TAUR, GEMENI, LEU

de:
25 dec. 2015
0 afișări
HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, RAC, TAUR, GEMENI, LEU

HOROSCOP ZILNIC de CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, RAC, TAUR, GEMENI, LEU, FECIOARĂ.

HORSCOP ZILNIC DE CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, BERBEC

Dupa agitatia acestor zile, un rastimp in care sa te ocupi de chestiunile sufletesti si de a fi alaturi de cele mai apropiate persoane este bine venit. Fii deschis sa vorbesti despre sentimentele tale si dispus sa treci cu vederea lucruri din trecut, chiar daca sunt anumite lucruri cu care nu esti de acord. Ceea ce intuiesti cam asa este, insa o doza de prea mare de idealism se poate transforma usor in frustrare.

HORSCOP ZILNIC DE CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, TAUR
Daca mai exista prieteni care nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor tale, astazi este un moment potrivit sa te impaci cu acestia. Cauta compania celor mai apropiati tie iar daca poti, ajuta-i pe cei in nevoie, negasind acum o alta satisfactie sufleteasca mai mare. Predispozitia de a visa frumos la realizarea planurilor tale, desi in mare parte strategic gandite, ar trebui sa fie totusi cumpatata.

HORSCOP ZILNIC DE CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, GEMENI
Flerul tau financiar nu se dezice zilelea acestea, insa te vei gasi provocat sa integrezi atat tendintele tale idealiste in ceea ce priveste evolutia ta in zona socio-profesionala cat si posibile obstacole in relatiile cu partenerii de afaceri. Perioada este plina de inspiratie artistica, asa ca daca activezi in acest sector, ai ocazia sa atragi atentia. De asemenea, te poti implica in activitati cu caracter social.

HORSCOP ZILNIC DE CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, RAC
Aplecarea catre activitati cu caracter spiritual ar trebui sa iti confere o stare de liniste si de evadare din atmosfera cotidiana. Insa, n-ar strica sa iei totusi si o mica pauza de la responsabilitatile profesionale, fara a te simti vinovat deloc. Este un rastimp potrivit pentru a sta de vorba cu partenerul tau de viata, a-i asculta pasurile dar si a-i oferi sustinerea de care poate are acum nevoie.

HORSCOP ZILNIC DE CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, LEU
Astazi poti experimenta o senzitivitate emotionala crescuta, care uneori ar trebui gestionata cu prudenta daca nu doresti sa te trezesti frustrat sau dezamagit. Accepta oamenii asa cum sunt in realitate, fara a-ti seta asteptari nerealiste. Ai ocazia sa fii in contact profund cu sentimentele tale si sa lasi in urma anumite angoase, astfel obtinand un stil de viata mai armonios.

HORSCOP ZILNIC DE CRĂCIUN, 26 DECEMBRIE 2015, FECIOARĂ
Chiar daca astazi poate nu te poti concentra pe toate responsabilitatile familiale, ai totusi parte de o atmosfera armonioasa atat in relatia cu partenerul de viata cat si cu copiii, simtindu-le cu usurinta starile interioare si fiind atent la nevoile acestora. Si, oricare ar fi realitatea, ai tendinta de a vedea doar partile bune, deci de a fi mai putin exigent cu cei dragi.


Cookies