BAZAR

HOROSCOP ZILNIC 5 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,PEȘTI

Horoscop 5 decembrie 2015, Fecioară:
Sunteţi de nerecunoscut! Voi, care sunteţi mereu puşi pe fugă, dar şi pe critici, aveţi răbdare cu toată lumea şi nu le mai reproşaţi celor dragi că nu fac nimic pentru a vă ajuta. Dacă aveţi în minte un proiect, azi trebuie să îl demaraţi. Este momentul oportun, pentru că găsiţi sprijin din partea unor oameni cu putere financiară.

Horoscop 5 decembrie 2015, Balanţă:
Îi faceţi o surpriză partenerului de viaţă, poate îl invitaţi voi în oraş sau la o ieşire undeva departe de casă, unde să petreceţi împreună un weekend romantic. Puteţi face chiar planuri de viitor. Ziua se încheie într-o notă extrem de pozitivă, chiar dacă sunt lucruri care vă nemulţumesc cu privire la actualul vostru loc de muncă.

Horoscop 5 decembrie 2015, Scorpion:
S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în plan sentimental şi să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie importantă. Vreţi să faceţi ordine în viaţa voastră şi puneţi piciorul în prag. La serviciu încep să se vadă rezultatele muncii voastre şi veţi fi daţi ca exemplu colegilor.

Horoscop 5 decembrie 2015, Săgetător:
Nimic nu vă stă în cale azi şi chiar dacă tensiunile profesionale sunt maxime, voi veţi fi admiraţi pentru eficienţă. Atenţie, căci sunteţi foarte energici şi cam prea încăpăţânaţi, motiv pentru care sunt şanse mari să cam daţi cu băţul în baltă. O persoană se apropie din ce în ce mai mult de voi şi asta o să vă dea de gândit.

Horoscop 5 decembrie 2015, Capricorn:
Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă unor situaţii noi. Reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme legate de familie şi chiar să îi ajutaţi pe alţii să îşi rezolve problemele. Exploataţi toate oportunităţile care vi se oferă pentru a câştiga bani. Încă traversaţi o perioadă în care norocul este de partea voastră.

Horoscop 5 decembrie 2015, Vărsător:
Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită, care vă facilitează relaţiile cu cei din jur. O să vă bucuraţi de o mai mare trecere la superiori şi de aici vin numai beneficii. Totuşi, aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu le veţi putea respecta! Seara, dorul de iubire vă va scoate din casă.

Horoscop 5 decembrie 2015, Peşti:
Astăzi veţi semna un contract, poate fi unul de muncă sau unul de vânzare-cumpărare, ori de închiriere. Practic, se definitivează o situaţie care vă neliniştea cam demult. Oricum ar fi, este vorba despre o investiţie pe termen lung. Pregătiţi-vă şi de weekend, poate ieşiţi în oraş, pe ultima sută de metri.

Citește restul horoscopul pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button