HOROSCOP ZILNIC 4 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP VINERI- FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI

de:
03 dec. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC 4 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP VINERI- FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI

HOROSCOP ZILNIC 4 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP VINERI- FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI:

Horoscop zilnic 4 decembrie 2015, Fecioară:
Astăzi gândiţi şi acţionaţi involuntar deoarece sunteţi foarte influenţaţi de colegi, prieteni şi membrii familiei. Acesta nu este un moment tocmai bun pentru a vă ocupa de problemele personale deoarece este posibil ca în scurt timp să regretaţi deciziile luate; aveţi răbdare să treacă această perioadă.

Horoscop zilnic  4 decembrie 2015, Balanţă:
Vineri pare a fi o zi destul de aglomerată şi dificilă pentru voi; deşi nu este un moment tocmai bun pentru a face schimbări pe plan profesional, la insistenţele şefilor ajungeţi să luaţi decizii destul de importante. Cu toate acestea, spre sfârşitul zilei ajungeţi să acţionaţi din nou din proprie iniţiativă.

Horoscop zilnic  4 decembrie 2015, Scorpion:
Aceasta este ziua în care reputaţia voastră, precum şi acţiunile şi personalitatea au o mare importanţă în faţa oamenilor cu care interacţionaţi. Este un moment bun pentru a discuta despre negocieri sau chiar a gândi parteneriate cu colegii de la locul de muncă.

HOROSCOP ZILNIC 4 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP VINERI- FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI:

Horoscop zilnic  4 decembrie 2015, Săgetător:
Astăzi reveniţi la rutina profesională; vă îndreptaţi atenţia asupra problemelor dificile, care la prima vedere par imposibil de rezolvat. Astrele vă recomandă să discutaţi cu partenerii de afaceri înainte de a lua o decizie finală; asiguraţi-vă că aflaţi şi părerea lor.

Horoscop zilnic  4 decembrie 2015, Capricorn:
Ziua de 4 decembrie pare să fie una foarte bună pentru viaţa personală; aveţi posibilitatea de a vă împărtăşi cunoştinţele şi experienţa nu doar de pe plan profesional, ci şi sentimental, cu cei cu care ajungeţi să interacţionaţi. Seara va fi una specială şi foarte frumoasă.

Horoscop zilnic  4 decembrie 2015, Vărsător:
Astăzi aveţi timp să vă ocupaţi de problemele din trecut care nu vă dau pace; reuşiţi să vă puneţi ordine în sentimente şi să vă limpeziţi mintea astfel încât să ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi în viaţa personală. Este posibil să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie dificilă mai repede decât vă aşteptaţi.

Horoscop zilnic  4 decembrie 2015, Peşti:
Primele ore ale zilei vor fi foarte liniştite, iar acest lucru vă va ajuta să vă ocupaţi în linişte de sarcinile primite de la superiori. După orele prânzului este posibil să faceţi planuri de weekend sau chiar de vacanţa cu persoana iubită şi câţiva prieteni apropiaţi.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies