BAZAR

HOROSCOP ZILNIC 31 DECEMBRIE 2015.Ce vă rezervă astrele în ultima zi din an.HOROSCOP BERBEC,TAUR,RAC

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, JOI, 31 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP BERBEC 31 DECEMBRIE 2015

Aminteste-ti in aceasta zi ca, in adancul sufletului, se ascunde un copil care are nevoie de libertate sa se manifeste plenar. Nu-l ingradi, nu-i interzice sa spuna si sa faca doar ce vrea, pentru ca asa il transformi intr-o marioneta care face doar ce spun altii. Priveste-te azi, la final de an, cu zambetul pe buze, ca pe un copil care are nevoie de ocrotire, de veselie, de spatiu sa se joace. Ai o multime de idei pentru anul care vine si intri in 2016 cu o bucurie fara margini. Si daca veni vorba de copii, exact acesta e si sensul principal al anului in care intri: ideea de a-ti forma o familie si de a face (inca) un copil. Bagajul de inspiratie si de creativitatea pe care il ai la tine ar trebui sa fie canalizat spre un proiect de anvergura in anul care vine! Cuvantul cheie al anului care incepe e: CREATIVITATE.

HOROSCOP TAUR 31 DECEMBRIE 2015

Ofera-ti un dram de bucurie azi, la final de an. Bucura-te de tot ce ai realizat, scoate in evidenta doar lucrurile minunate si succesele de peste an si lasa in urma orice motiv de suparare. Propune-ti in aceasta zi cateva minute doar pentru inima ta in care sa-ti impui, pur si simplu, sa uiti, sa ierti, sa te debarasezi de balastul de care nu mai ai nevoie. Asa vei intra in noul an curat, eliminand din minte, din casa, din inima, ceea ce nu-ti mai este necesar. Fa un gest simbolic in acest sens: arunca ceva la gunoi, sterge cu buretele ce nu ti-a fost pe plac anul acesta, rupe o foaie…. si apoi cu zambetul larg pe buze, bucura-te de trecerea in noul an doar cu ganduri pozitive si cu o noua foaie alba de scris! Cuvantul cheie al anului care incepe e: BUCURIE.

HOROSCOP GEMENI 31 DECEMBRIE 2015

Nu lua nimic atat de in serios cum ti-ar spune unii, ci continua sa cauti distractia peste tot. Chiar si noul an care incepe poate fi privit ca pe un joc, fara sa te cramponezi de greutati, de probleme, de responsabilitati care oricum nu vor lipsi, dar cat timp iti pastrezi tonusul ridicat si zambetul pe buze, totul va merge mult mai usor. Anul care incepe poate aduce ceva nou pentru tine, pe cineva nou alaturi, indiferent ce ar insemna asta: fie un nou partener de joaca – metaforic vorbind in jocul vietii – fie colaboratori, asociati, tovarasi noi de munca. Daca e vorba de alt partener, priveste-l bine pe omul drag de langa tine, acum, pentru ca la anul pe vremea asta s-ar putea sa fie altul: la propriu sau la figurat, adica ori se schimba el enorm, ori… il schimbi tu. Cuvantul cheie al anului care incepe e: JOC.

HOROSCOP RAC 31 DECEMBRIE 2015

Esti atasat de trecut, se stie, dar vin momente in care chiar si tu trebuie sa scoti ancora adanc prinsa pe fundul marii si sa mergi mai departe in calatoria ta prin viata. Asa trebuie sa faci si azi, sa arunci peste bord balastul de care nu mai ai nevoie ca sa lasi iar vaporul sa inainteze. Esti la granita dintre trecut si viitor, dar azi conteaza mai mult destinatia, nu punctul de unde vii. Treci in revista tot ce ai trait anul acesta bun, inaltator, folositor, ca apoi sa-ti stabilesti cu multa incredere si maturitate sensul pentru anul care vine. Ai o misiune de indeplinit si te simti foarte responsabil acum, de aceea dorinta ta pentru 2016 e sa-ti afli si apoi sa-ti indeplinesti misiunea personala. Cuvantul cheie al anului care incepe e: RESPONSABILITATE.

HOROSCOP LEU 31 DECEMBRIE 2015

Ca orice final de an, e vremea sa pleci. Ei, n-o lua ca pe o despartire, pentru ca e una simbolica, de idei, oameni, locuri, lucruri care nu-ti mai trebuie. Esti tentat sa spui c-a fost un an greu, ca ai avut de depasit o multime de hopuri, dar mai gandeste-te un pic. Le-ai trecut? Le-ai asezat pe toate pe fagasul lor? Da! Atunci de ce spui c-a fost un an dificil? A fost un an in care greutatile si problemele ti-au aratat de fapt ce maestru esti in lupta cu viata, semn ca a fost un an bun! E vremea sa spui adio acestui an cu recunostinta, deci nu lua dupa tine noianul de amintiri pe care le numesti, fara motiv, triste, pentru ca nu e deloc asa cum crezi, ci ia dupa tine doar stimulentul necesar pentru o noua aventura. Cuvantul cheie al anului e: SCHIMBARE!

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, JOI, 31 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe Acvaria.com.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button