HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
22 oct. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec – Horoscop 23 octombrie

O gafa infantila comisa de un amic te tine pe tine acum pe loc. Trebuie sa lupti alaturi de el sa repare greseala, dar cel mai tare te doare faptul ca tu nu ai avut nicio vina. A fost numai contributia lui iar acum el incearca sa se stearga pe maini de aceasta fapta, pasand vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor si de ironie, nu cu rautate, dar nu meriti tu sa dregi oalele sparte de altii, oricat de buni prieteni ati fi. Daca celalalt a gresit, sa repare, fara a te atrage si pe tine in greseala sa!

Taur Horoscop 23 octombrie

Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva ta. Tu vezi-ti de treaba ta asa cum consideri ca e mai bine pentru tine, fara sa pleci urechea la samanta de scandal care planeaza in jur. Du ce ai inceput la indeplinire si le vei demonstra prin exemplu personal ca ideile tale sunt mai bune si ca metoda ta e cea mai potrivita. Daca ii lasi sa te opreasca din elan, sansa ta de afirmare scade! Fii tu insuti, chiar daca nimeni nu te aproba!

Gemeni Horoscop 23 octombrie

Desi ai chef de discutii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviti interlocutori. Nimeresti intr-un anturaj in care planeaza ostilitatea, tacerea pune stapanire peste toti incat e o povara si pentru tine sa pastrezi atmosfera vie in astfel de medii. Dar noroc ca apari tu, pentru ca ai un tonus viu care mobilizeaza pe toata lumea la mai multa actiune. Daca tu nu ai intervenit in acest spatiu cu aerul tau tineresc si cu dorinta de distractie, toti s-ar fi complacut intr-o liniste mohorata, ca atare sosirea ta seamana cu o raza de soare.

Rac Horoscop 23 octombrie

Uneori, visele nu se implinesc atunci cand vrei tu, nici cat ai bate din palme, dar nu trebuie sa vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamagire. E semn ca nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii. Acelasi sentiment il vei avea si tu astazi, ca un mare scop se destrama, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar intotdeauna apare un plan de rezerva. Poate la prima vedere nu-ti convine inlocuitorul pe care il primesti in schimb, dar dupa un timp iti vei da seama ca planul de rezerva a fost mai bun chiar si decat ideea ta initiala. Nu intra in panica, ci foloseste-te de ceea ce ti se ofera!

Leu Horoscop 23 octombrie

Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

Fecioara Horoscop 23 octombrie

Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? Inainte de a face sau decide ceva, ar fi bine sa discuti cu cineva care are mai multa experienta, pentru ca tu te simti, momentan, golit de inspiratie. Consideri ca ai incercat tot ce se putea face si acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine sa ceri ajutor din afara. Nu incerca sa le faci singur, nu le stii tu chiar pe toate, ca atare discutia de azi poate face brusc lumina in mintea ta si din nimic deja pare sa se nasca totusi ceva!

Citeşte mai multe pe acvaria.com.

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Cookies