BAZAR

HOROSCOP ZILNIC 23 FEBRUARIE 2016.ZODII MÂINE.HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU-MARŢI

HOROSCOP ZILNIC 23 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ – MARŢI.

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 23 FEBRUARIE 2016, BERBEC

Va angajati intr-un nou proiect care ar putea sa va aduca avantaje materiale substantiale, dar nu veti mai avea timp liber. Aveti grija sa nu va neglijati familia si prietenii!

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 23 FEBRUARIE 2016, TAUR

Nu sunteti multumit de nimic si va enervati repede. Nu va descarcati nervii pe cei din jur! Va sfatuim sa va pastrati cumpatul si sa nu exagerati. Cu rabdare, toate se vor rezolva usor.

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 23 FEBRUARIE 2016, GEMENI

In prima parte a zilei, aveti tendinta sa le cautati tuturor nod in papura. Seara petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. S-ar putea sa vi se confirme plecarea intr-o calatorie lunga. Va sfatuim sa va odihniti mai mult.

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 23 FEBRUARIE 2016, RAC

S-ar putea ca o persoana apropiata sa va dezamageasca. Sunteti foarte energic si imprejurarile va sunt favorabile. Aveti mari sanse de reusita in tot ce faceti. Petreceti mai mult timp alaturi de persoana iubita!

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 23 FEBRUARIE 2016, LEU

Sunteti ingrijorat din cauza problemelor financiare. Va puteti baza pe ajutorul unei persoane mai in varsta. Se iveste ocazia sa castigati ceva in plus pe langa salariu. Ascultati sfaturile partenerului de viata!

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 23 FEBRUARIE 2016, FECIOARĂ

Este posibil sa va certati cu o colega de serviciu, despre care aflati ca va barfeste. Pastrati-va calmul si ascultati-va intuitia! Va recomandam stati mai mult in mijlocul familiei.

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI PE EASTROLOG.RO. 

Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button