HOROSCOP ZILNIC 23 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN

de:
22 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC 23 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN

Horoscop 23 februarie 2016 – Balanta

Vindecarea trupului si a sufletului depinde de… minte! De acolo, din modul tau de a gandi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea ta actuala, ca atare, pentru a te simti din nou in forma si a-ti recapata energia, trebuie doar sa iei o decizie limpede si clara. Descopera cat se poate de lucid ce nu e in regula in modul tau de a gandi, vezi unde s-au strecurat ganduri negative sau cuvinte cu tenta pesimista si elimina-le din mintea ta chiar acum. Uita de negatii, abandoneaza frica si nesiguranta, deschide-te complet spre o totala purificare interioara de orice urma de gand negativ, fie ca e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de altii. Iti poti recapata sanatatea trupului si a sufletului daca mai intai te lecuiesti de gandurile care-ti fac rau: sunt ale tale, tu trebuie sa le schimbi polaritatea!

Horoscop 23 februarie 2016 – Scorpion

Poate pleci la drum pentru a revedea rude de departe care te vor primi cu bratele deschise. Desi pleci cu o usoara retinere, de parca ai fi avut si alte treburi de facut in aceeasi zi, atmosfera care te asteapta la destinatie este atat de vesela, de pozitiva, de tonica, de luminoasa, incat te implici total in ceea ce se petrece acolo. Poate e momentul unei petreceri, a unei reuniuni de familie, a unei nunti si toata lumea se simte bine, deci hai, urca in masina sau in tren sa ajungi cat mai repede acolo, pentru ca va fi exact sansa de a te relaxa si rupe de tot stresul din zilele anterioare. E doza ta de bucurie!

Horoscop 23 februarie 2016 – Sagetator

O binefacatoare gura de aer proaspat apare datorita unei sume de bani care intra azi in posesia ta. Parca te mai linistesti si tu, scapi de un stres care te apasa pe suflet, si chiar ai curajul sa faci planuri cu acei bani, pentru ca vin exact cand aveai mai mare nevoie de ei. Fii totusi cumpatat in administrarea banilor, pentru ca ai de ales intre a-i canalizezi pe toti intr-o singura directie sau spre mai multe, mai mici, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc. Cantareste atent incotro e mai bine sa investesti acum acesti bani.

Horoscop 23 februarie 2016 – Capricorn

Cineva te cheama sa i te alaturi intr-un proiect ce va avea efecte dintre cele mai palpabile, numai ca rezultatele nu apar usor, ci prin munca serioasa, nu gluma. E nevoie de un consum major de timp, de energie, de efort, poate si de bani, de aceea, daca i te alaturi, fii constient ca roadele nu apar peste noapte, ci s-ar putea sa treaca si cateva luni pana veti incepe sa culegeti recolta investitiilor voastre de acum. Se pare ca merita, pentru ca acest prieten vine cu argumente credibile si solide si nu asteapta doar de la tine munca, ci veti pune amandoi umarul pentru rezultatele comune de la final.

Horoscop 23 februarie 2016 – Varsator

Daca vezi ca planurile tale au ajuns intr-un punct critic, nu are rost sa le duci in acelasi stil mai departe, pentru ca risipesti energia fara a ajunge la roadele visate. Piedicile de acum, starea aceasta ne deruta si neputinta care te incearca sunt de fapt un semnal de alarma ca trebuie sa schimbi ceva in planurile tale. O cat de mica modificare de directie, de ritm, de optica, poate genera mai apoi un val intreg de rezultate pozitive. Chiar daca schimbarea pare acum minora, aproape insesizabila, dupa o vreme va genera alte si alte schimbari de sens ca intr-un final sa descoperi ca ai evoluat pe un cu totul alt drum decat credeai la inceput. Schimba doar o cifra, doar un gand, doar un pas mai intr-o parte…

Horoscop 23 februarie 2016 – Pesti

Nu ai motive sa-ti faci atatea griji! S-a nascut un gand fragil in mintea ta, dar suficient de puternic incat sa te irite, ca un ghimpe de frica care nu merita nici macar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fara nicio problema, dar acum, pe moment, ti se pare ca e cel mai mare impas din ultima perioada. Nici vorba: ai toate solutiile potrivite la dispozitie, totul e sa asculti ce-ti transmite intuitia. Ai mai trecut prin astfel de situatii de multe ori si de fiecare data te-ai descurcat de minune, ca atare scoate din memorie cheia potrivita si deschide usa catre urmatorul nivel. Lasa frica si ingrijorarea deoparte, nu sunt pentru tine!

Citeşte restul horoscopului pe acvaria.com

Cookies