BAZAR

HOROSCOP ZILNIC AZI 23 DECEMBRIE 2015. ZODII MIERCURI.HOROSCOP FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION,CAPRICORN

HOROSCOP ZILNIC 23 DECEMBRIE 2015- Fecioara

Faci o gafă şi  râzi singur de ce ai făcut. Pățania ta este deliciul întregii familii. Ai parte de o porție de râs cum rar mai vezi!

HOROSCOP ZILNIC 23 DECEMBRIE 2015-Balanța
Imposibilul e posibil ! A venit vremea să spui asta. Vești bune pentru sănătatea și liniștea ta. Ai avut o perioadă urâtă, dar acum se conturează luminița de la capătul tunelului.

HOROSCOP ZILNIC 23 DECEMBRIE 2015-Scorpion
Ești în largul tău. Ai în jur doar oameni care te înțeleg, te ascultă, te admiră. Armonie și prietenie este dictonul zilei pentru tine.

HOROSCOP ZILNIC 23 DECEMBRIE 2015-Săgetător
Străinii îți sunt prieteni. Comunicarea nu are bariere. Excursia la care visezi demult devine realitate. Avionul te așteaptă.

HOROSCOP ZILNIC 23 DECEMBRIE 2015- Vărsător
Un finanțator vine cu idei pentru tine. Afacerea ta capătă un alt orizont. Talentul te ajută să mai urci o treaptă spre ceea ce îţi doreşti.

HOROSCOP ZILNIC 23 DECEMBRIE 2015-Capricorn
Multe surse de bucurie te copleșesc. Concentrează-te asupra lor: partener de viață, copii, animal de companie, natură. Toate sunt surse de bucurie

HOROSCOP ZILNIC 23 DECEMBRIE 2015-Pești
Sunteti atras de jocurile de noroc și riscați să rămâneți cu punga goala. Noroc cu partenerul de cuplu care știe cum să vă distragă de la acest viciu.

Citeşte restul horoscopului pe REALITATEA.NET


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button