HOROSCOP VINERI 6 MAI. HOROSCOPUL ZILEI – BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
05 mai 2016
1 Afișari
 HOROSCOP VINERI 6 MAI. HOROSCOPUL ZILEI - BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Relatia de iubire capata din ce in ce mai multa stabilitate. A trecut vremea incertitudinii si a tatonarii, ajungi la un raspuns clar prin care stii exact daca poti avea incredere in partener. Ajungi la concluzia ca e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relatiei, de aceea te gandesti la un pas major: la logodna, la casatorie sau la o promisiune insotita de dovezi palpabile prin care te arati dispus sa va creati un drum comun impreuna.

Taur

Apare o schimbare de directie complet neasteptata in planurile tale si, desi pe moment te cam deruteaza, dupa ce iti vei recapata orientarea in spatiu, vei descoperi cat de bine suna acest sens nou. E un noroc chior, profita de el, pentru ca s-ar putea sa nu se mai iveasca altul prea curand, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici aceasta ocazie rarisima. Succesul depinde enorm de cateva aspecte ce tin absolut de sansa: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neasteptat.

Gemeni

Esti remarcat in societate pentru ceea ce faci si pentru felul cum arati. Esti inconjurat de multa lume care te lauda si te stimuleaza sa te exprimi liber, pentru ca ai atatea de spus. Orice activitate colectiva, care depinde de unirea fortelor a cel putin trei persoane, va inainta foarte usor spre succes, deoarece totul se desfasoara sub aripa protectoare a norocului. Se pare ca ai avut noroc mai ales pentru faptul ca ai intalnit oamenii adecvati pentru scopurile tale, pentru ca aveti interese comune si aceeasi atitudine spre succes.

Rac

Stai ce stai in umbra, dar si cand iesi in fata si iti exprimi punctul de vedere te remarci intr-o aura cu totul speciala, pentru ca emiti o idee stralucita ce merita ascultata de toata lumea cu respect. Poti fi primul in orice confruntare intelectuala, iar competitiile nu te sperie deloc pentru ca te simti bine pregatit si ai incredere in fortele proprii. Stapanirea de sine si siguranta ca ceea ce spui e de valoare te vor propulsa direct in frunte, iar meritele iti vor fi recunoscute pe deplin.

Leu

Singurul instrument eficient in orice situatie este munca, deci apuca-te serios de treaba fara a spera vreun noroc picat din senin… ca nu vine, cel putin nu azi! Concentreaza-te la ce ai de facut pentru ca vei face pasi mari spre rezultatele visate si vei fi foarte mandru de tine. Ai mereu ceva de invatat din tot ceea ce traiesti, dar stii foarte bine ca nimic nu se ridica de la sine, fara a pune efectiv umarul. Mult mai durabile si mai solide sunt roadele unei activitati la care ti-ai adus contributia cu efort sustinut decat daca ti s-ar oferi gratis, pe tava!

Fecioara

Felul in care ti se adreseaza unii este nedrept, pentru ca te critica, te judeca, te ataca agresivi cu vorbe dure, pe care e si normal sa le pui la inima si sa suferi. Gandeste-te ca relatia cu acesti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie sa-l faci pentru a-ti atinge marile scopuri, deoarece drumul catre succes nu e intotdeauna presarat de petale de trandafiri ci si de dispute, controverse, dusmanii si hopuri. Ei sunt proba ta majora de incercare, dar de care poti trece cu brio!

Cookies