HOROSCOP VINERI 5 IUNIE 2015. ZODII AZI, VINERI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
04 iun. 2015
1 Afișari
HOROSCOP VINERI 5 IUNIE 2015. ZODII AZI, VINERI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

BERBEC: HOROSCOPUL ZILEI DE AZI, 5 IUNIE 2015
O zi ușor agitată. O discuție în contradictoriu cu un partener de afaceri sau cu un coleg s-ar putea să vă indispună, încă de la prima oră a dimineții. Nu este nimic serios, dar nu alimentați cearta! Fiți calmi și discutați cu răbdare! Numai așa veți evita urmări neplăcute. Nu este o zi bună nici pentru condus. Evitați să conduceți, pentru că sunteți predispuși la accidente! Dacă o faceți totuși, concentrați-vă pe trafic, nu pe ceea ce vă frământă.

TAUR: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IUNIE 2015
Anumite întâmplări neprevăzute vă pot cauza mici întârzieri. Nu este o zi bună nici pentru afaceri! Dacă aveați ceva în plan, nu sperați prea mult, pentru a nu fi dezamăgiți, în caz de nereușită. Cel mai bine ar fi să stați deoparte, să amânați deciziile majore și să așteptați calmi zile mai bune! Din păcate, aceasta nu este una dintre ele. Din fericire, în a două parte a zilei toate cele rele se vor disipa și vă veți putea găsi calmul care v-a lipsit pe durata întregii zile. Axați-vă pe timpul petrecut alături de cei dragi, numai așa vă veți găsi echilibrul și relaxarea.

GEMENI: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IUNIE 2015
Nu este o zi prea bună la serviciu nici pentru nativii din zodia Gemeni. Acolo nu veți găsi niciun ajutor, nici de la colegi, nici de la șefi. Lipsa de empatie a celorlalți vă va produce o stare de iritare, care v-ar putea determina să vă certați cu cei din jur. Aveți grijă și nu vă lăsati pradă acestor porniri! O dată ce va trece iritarea, toate vor reveni la normal. În a doua parte a zilei s-ar putea să aflați că o cunoștință de-a voastră a suferit un accident.

RAC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IUNIE 2015
Anumite sarcini suplimentare la locul dvs de muncă vă vor indispune total. Riscați să vă certați cu șefii, considerând că vă nedreptătesc sau că vă exploatează, așa că aveți grijă și păstrați-vă calmul. Din nefericire pentru dvs, s-ar părea că și șeful are o zi proastă și nu este bine să îl mai agitați și dvs cu aceste nemulțumiri. Nu ați face decât să agravați și mai mult situația, cu urmări ireversibile. Aveți grijă să nu vă vărsați nervii nici pe cei de acasă. Încercați să vă găsiți liniștea alături de cei dragi, să vă încărcați bateriile și să vă pregătiți pentru o nouă zi. După o noapte de somn, toate se vor vedea altfel!

LEU: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IUNIE 2015
Problemele de familie s-ar putea să vă împiedice să plecați într-o călătorie de afaceri. Momentul ales este considerat de partenerul dvs de viață ca nepotrivit. Și are dreptate! Trebuie să faceți schimbări de ultim moment și să vă implicați mai mult în problemele de familie, pe care se pare că le-ați cam neglijat în ultimul timp. Ați petrecut prea mult timp la muncă și ați lăsat pe ultimul loc chestiuni care vă privesc și pe dvs. Aveți grijă și la discuțiile aprinse care se pot ivi dacă nu va reasezati opțiunile.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO

Cookies