BAZAR

HOROSCOP VINERI 29 MAI 2015. ZODII AZI, VINERI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic, AZI, Vineri 29 Mai 2015 (29.05.2015): 

Horoscop zilnic berbec Vineri 29 Mai 2015
În această zi, priviți în lumea dvs interioară și vedeți ce puteți face pentru a depăși obiceiurile proaste sau a duce o viață mai sănătoasă. Cereți partenerului ajutor și fiți sincer în comunicarea cu el.

Horoscop zilnic taur Vineri 29 Mai 2015
Fiți atent dacă aveți de semnat contracte cu angajamente financiare. Ascultați-vă intuiția și nu ce spune o altă persoană – dacă vedeți că nu puteți avea încredere în aceasta, nu ezitați să amânați semnarea. Ziua este potrivită pentru munca de creație.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 29 Mai 2015
Este mai bine să vă izolați și să descoperiți ceea ce aveți nevoie să vă simțiți mai bine. Ziua este potrivită pentru inventariere și introspecție. Aveți grijă de casa dvs și de cei dragi.

Horoscop zilnic rac Vineri 29 Mai 2015
Întâlnirile și contactele sociale vă aduc o mare satisfacție, iar pentru unii dintre dvs și beneficii financiare. Informațiile obținute vor fi valoroase pentru reevaluări importante pentru unele situații și relații.

Horoscop zilnic leu Vineri 29 Mai 2015
Acordați atenție acelor proiecte care v-ar putea oferi mai multe venituri. Dacă aveți nevoie de bani pentru a finanța o cauză sau un proiect în favoarea altor persoane, astăzi poate găsiți o soluție.

Citește restul HOROSCOPULUI pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button