HOROSCOP VINERI 28 AUGUST 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
27 aug. 2015
0 Afișari
HOROSCOP VINERI 28 AUGUST 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec Vineri 28 August
Orice ați face astăzi, nu trebuie să vă grăbiți. Gândiți-vă înainte de a acționa, analizați faptele și informațiile. Acordați atenție stării de sănătate – este o zi potrivită pentru un antrenament ușor, dans, mai ales dacă vă simțiți frustrați sau supraîncărcați mental.

Horoscop zilnic taur Vineri 28 August
Astăzi discutați problemele cu colegii și faceți schimb de idei cu ei – o conversație vă ajută să găsiți cea mai bună soluție. Cheia succesului de azi este de a deveni mai adaptabili la circumstanțe și să faceți ajustări la planul și programul de lucru, dacă este necesar.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 28 August
Oricare ar fi ordinea de zi în viața personală sau în afaceri, vă puteți baza pe capacitatea de a analiza faptele. Dacă aveți nevoie de informații, căutați-le acum, probabil veți găsi ușor ceea ce aveți nevoie.

Horoscop zilnic rac Vineri 28 August
Simțiți nevoia de a avea grijă de cei din jurul dvs – acordați un sprijin rudelor sau ajutați un coleg. Este o zi foarte potrivită pentru a aranja aspectele financiare sau să revizuiți acordurile unei afaceri vechi.

Horoscop zilnic leu Vineri 28 August
Astăzi veți avea un succes deosebit, dacă vă folosiți energia în diverse acțiuni și spre ceva creativ – un proiect de lucru sau un obiectiv personal. Concentrați-vă atenția asupra problemelor mai practice -€” cum ar fi financiare, iar rezultatul va fii unul satisfăcător.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO

Cookies