BAZAR

HOROSCOP VINERI 22 MAI 2015. ZODII AZI, VINERI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec, AZI, Vineri 22 Mai 2015
La sfârșit de săptămână, corespondentele le veți ignora din cauza mai multor sarcini urgente. Documentați-vă cu atenție, iar dacă sunteți acasă, puteți face economii importante.  

Horoscop zilnic taur Vineri 22 Mai 2015
Dacă există probleme financiare, pe care până acum nu ați reușit să le rezolvați, petreceți ziua căutând informații care să vă ajute în demersurile dvs.. Ziua este mai potrivită pentru soluționarea socotelilor mai vechi, decât pentru stabilirea de noi relații financiare.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 22 Mai 2015
Poate să apară o oportunitate excelentă de a manifesta abilități oratorice. Profitați de ea, dacă aveți negocieri importante sau dacă doriți să prezentați o idee sau un proiect colegilor dvs. Bazați-vă pe intuiție și fiți creativi.

Horoscop zilnic rac Vineri 22 Mai 2015
Emoțiile sunt puternice azi și e greu să vă concentrați asupra muncii. Acordați atenție aspectului dvs. și aveți grijă de corpul dvs. Fiți fermecător și pariați pe farmecul dvs.

Horoscop zilnic leu Vineri 22 Mai 2015
Puteți simți dorința de a reduce puțin ritmul, așa că trebuie să vă concentrați pe sarcinile urgente și să finalizați lucrările. Acordați mai multă atenție persoanelor din jur.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button