HOROSCOP VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

de:
10 dec. 2015
0 Afișari
HOROSCOP VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

HOROSCOP VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Horoscop zilnic 11 decembrie 2015, Berbec:

Vă simţiţi foarte bine şi aşa cum vă începeţi ziua, aşa o şi încheiaţi, mai exact cu zâmbetul pe buze. Nimeni şi nimic nu vă pot distrage atenţia de la ideile inovative pe care le aveţi. Sunteţi încrezători în forţele proprii şi sunteţi gata să vă schimbaţi şi stilul vestimentar doar pentru a fi în centrul atenţiei.

Horoscop zilnic 11 decembrie 2015, Taur:
Primiţi banii pentru nişte ore suplimentare sau vă intră în cont o sumă rezultată din vânzarea unui bun şi vă apucaţi să faceţi planuri de vacanţă. Acest venit neaşteptat vă bucură şi nu prea mai reuşiţi să fiţi eficienţi la muncă. Nu vă găsiţi timp şi pentru partener, motiv pentru care s-ar putea isca nişte discuţii.

HOROSCOP VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Horoscop zilnic 11 decembrie 2015, Gemeni:
Renunţaţi să vă mai gândiţi la momentele nefericite din viaţa voastră şi la oamenii care nu v-au vrut tocmai binele. În schimb, azi vă concentraţi strict asupra voastră. Vă corectaţi limbajul trupului şi vă cuceriţi auditoriul cu replici spontane. Profitaţi de această zi pentru a vă satisface propriile plăceri nevinovate.

Horoscop zilnic 11 decembrie 2015, Rac:
Aţi intrat în febra cumpărăturilor de sărbători şi sunteţi tentaţi să cheltuiţi o mulţime de bani dacă nu staţi departe de magazine. Atenţie şi la relaţia cu membrii familiei. Aţi încercat o mulţime de metode pentru a vă împăca rudele între ele, dar încă nu aţi găsit-o pe cea potrivită. La mijloc sunt probabil banii.

Horoscop zilnic 11 decembrie 2015, Leu:
Aveţi un program foarte încărcat astăzi, dar cu toate acestea nu veţi renunţa la niciuna dintre sarcinile pe care le aveţi şi nici nu veţi apela la nimeni pentru ajutor. Încercaţi să vă abţineţi de la comentarii inutile şi să comunicaţi cu cei din jur doar în momentul în care trebuie.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies