HOROSCOP săptămânal URANIA 22 IULIE – 29 IULIE 2016. Cum este afectată zodia ta

de:
23 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP săptămânal URANIA 22 IULIE - 29 IULIE 2016. Cum este afectată zodia ta

Berbec

Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33′), discrete probleme interioare: îndoieli, analize ale unei situații care îi pun pe gânduri, disconfort fizic, dorința de a schimba ceva într-o conduită terapeutică (medicația, alimentația, regimul de viață, procedurile etc.). Alte categorii de nativi pot primi – cam pe ocolite! – informații sau sfaturi cu privire la situația lor în legătură cu locul de muncă sau al instituției înseși unde activează. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38′), Berbecii vor fi în formă, vor da dovadă de energie, de implicare în activitățile curente, de rezistență la efort. Vor fi lucizi, eficienți și determinați. Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17′), ei vor fi preocupați de latura materială a vieții, de bani, câștiguri, investiții plasamente. Ar fi bine să fie atenți și la riscurile ce continuă să-i amenințe după cum, ei înșiși ar trebui să se abțină să facă lucruri incorecte.

Între seara zilei de 28 și 29 iulie, se vor confrunta cu nevoia de a se exprima în public, sau într-un grup dar acest lucru fie nu le va face plăcere, fie vor întâmpina dificultăți în a formula o serie de informații, dorințe sau puncte de vedere personale. Unele idei vor intra în contradicție cu ceea ce cred ei, cu convingerile lor, alteori nu vor fi siguri pe ei sau pe deciziile lor, de moment. Cel mai afectat sector va fi cel legat de un serviciu, un angajament, o activitate retribuită, unde, ceea ce vor rosti ei, într-un grup restrâns sau oficial, nu va fi corect înțeles și nu le va aduce nici un beneficiu. Delicat sau complicat se va arăta, același aspect astral, în cazul susținerii unor examene, mai ales la probele orale. 7 iulie – o zi „fatală” în planul vieții sentimentale. Șansă la distracție, veselie și noroc la jocuri, mize și pariuri întreaga săptămână.

Taur

Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33′), se conturează mai multe direcții, resimțite cu o intensitate diferită: pe direcția unor relații de prietenie sau a unor relații sociale mai apropiate pot apăra avertismente cu privire la felul în care au acționat unii dintre aceștia în detrimentul nativilor. Alteori, se pot contura invidii și gelozii destul de pronunțate astfel încât, dorința de revanșă a Taurilor, să fie sporită și, uneori, chiar îndreptățită. În sfârșit, unele iluzii se sting încet. În relațiile sentimentale s-ar putea ca, dorința de a face curat” într-o relație sufletească să fie prea insistent manifestată. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38′), Taurii se pot confrunta cu tot felul de stări (enervare, neliniștite, revoltă) care, deși sunt de scurtă durată, au darul de a-i stresa iar nivelul iritării depinde de vârstă și de starea de sănătate.

Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17′), se așterne echilibrul interior iar dorința de stabilitate personală este evidentă. Fie se abțin să cadă pradă provocărilor, fie acelea nu se ivesc în câmpul lor de acțiune. Asta nu înseamnă că toate trăirile sunt armonice pentru că, pe casa parteneriatului se pot naște alte trăiri și situații din acest complex de împrejurări astrale sporite de cuadraturile celor trei planete care tranzitează Leul, care controlează casa familiei, a celor în vârstă și a bunurilor pe care aceia, în nume propriu sau în devălmășie cu Taurii, le dețin. Între seara zilei de 28 și 29 iulie, se pot purta discuții legate de bani, câștiguri sau implicări personale cu consecințe materiale pe direcția colaborării cu instituții și persoane din străinătate. 29 iulie – zi de posibilă tensiune în căsnicie, ca reflex al problemelor familiei din care provine unul dintre soți.

Gemeni

Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33′), se pune problema, de la caz la caz, a succesului, a faimei, a unor premii sau doar a funcției și autorității publice pe care o dețin și în numele căreia iau decizii sau fac declarații, cu tentă împăciuitoare, de atenuare a conflictelor. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38′), relațiile cu prietenii sunt dinamice, uneori cam „sonore” dar nu neapărat stridente. Totuși, în acest răstimp, schimbul de idei cu apropiații poate să le dea echilibrul interior peste cap, să le răvășească planurile de moment prin informații din categoria surprizelor. Acestea pot sugera nevoia de a se adapta la evenimentele în curs de derulare repede, de aceea schimbarea unor intenții sau planuri, mai ales a celor legate de drumuri, călătorii, întâlniri să cunoască nu una ci mai multe modificări.

Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17′), în conduita dar și în trăirile interioare ale Gemenilor se poate intui o anume stare de „pândă”, provocată de neliniștea creată de caruselul noutăților care vin spre ei, continuu. Alteori, motivația se poate vorbi de observarea atentă a felului în care organismul lor funcționează. Unele infecții (din sfera O.R.L. sau genital/urinară) se pot reactiva. Între seara zilei de 28 și 29 iulie, unii vor încerca să se elibereze de stres dar, nota generală a acestui răstimp, care va continua și pe 30 iulie, în același registru, va fi dată de preocupări pe mai multe planuri (personale, familiale, conjugale, de afaceri, de relații contractuale, de carieră), în unele situații componenta juridică, constrângerile legale fiind determinante. Bună, susținerea astrală pentru cei care dau examene, unde pot face o impresie excelentă.

Rac

Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33′), predispoziția spre o viață spirituală mai intensă decât în alte dăți, nevoia de a medita, de a analiza, de a aprofunda pentru a găsi temeiul lucrurilor în care cred care și pe baza cărora nativii își construiesc un drum în viață. Alți Raci pot fi cuprinși de moleșeală afectivă, de renunțare, de abandon și de tristețe pe fondul unei dezamăgiri afective. Incapacitatea de a se mobiliza și de a fi eficienți în cazul unor discuții stresante sau al susținerii examenelor și concursurilor. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38′), Racii vor încerca să revină în „actualitate”, să se desprindă din mrejele gândurilor fără sfârșit și să devină eficienți. În acest răstimp, se poate contura și un interes în legătură cu o posibilă funcție sau activitate se va fi recompensată bănește.

Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17′), dizarmonia se va instala între ei și unii cunoscuți sau parteneri afectivi. Gelozia nu este un sentiment tocmai rar la nativii care nu se vor putea detașa de amintirea unei situații în care au fost puși de persoanele din acest segment relațional și care le-au provocat suferință și lacrimi de furie. Pentru Racii care sunt singuri, dorința de a înfrânge acest complex al singurătății le poate împinge, mai ales pe femei, să facă opțiuni „disperate”, să accepte relații ciudate, care nu le fac cinste și care, în viitor, le pot crea necazuri: în popor se cheamă „săptămâna oarbă”; în astrologie, indică „mână proastă” în alegerea unui partener. Între seara zilei de 28 și 29 iulie, planuri cu privire la depășirea unei situații neplăcute cu care se confruntă la locul de muncă (neplata salariilor, modificarea condițiilor contractuale etc.).

Leu

Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33′), posibile câștiguri din redevențe și dobânzi, calcule pentru buna administrare a unui venit de curând intrat în contul lor. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38′), se întrezărește o perioadă care, pentru unii nativi, va fi importantă prin semnificațiile majore pentru evoluția și ascensiunea lor. Nota generală este de ambiție, de dorința de a înfrânge obstacolele, de a se depăși pe sine prin gesturi uimitoare, care îi vor surprind pe cei apropiați. Unii se vor mira de curajul acestora, alții de natura schimbării. Marea plăcere va fi să provoace o „revoluție” în viața lor, construind și dărâmând premize de viață, cu alura unor persoane foarte puternice și sigure pe sine. Mobilul interior al acestor răsturnări existențiale poate fi explicat prin tinerețea ambițioasă care le dă ghes, prin dorința de a ieși din cercul vicios al neîmplinirilor, prin ambiția de a-și pune în aplicare visele.

Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17′), perioadă mai grea, în care Leii pot fi puși la încercare de evenimentele legate direct de exercitarea funcției sau meseriei, de contextul în care activează, de premizele oficiale care se reflectă în viața lor. Momentul poate continua până spre 29/30 iulie, când ar putea fi vorba de un apogeu al acestor conflicte și tensiuni publice care se asociază cu un accent pus pe persoana lor (acuzare, critică, contestare, cerere de schimbare, a comportamentului sau a stilului de muncă mergând până la cererea demisiei, etc.). Între seara zilei de 28 și 29 iulie, posibile înțelegeri reciproc avantajoase sau „târguieli” afective care, deși nu sună strălucit în plan sentimental, reprezintă un „compromis” prin acordarea unei șanse relațiilor care trec printr-o criză.

Fecioara

Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33′), registrul îndoielilor și al calculelor fără sfârșit se menține în planul relațiilor parteneriale. Uneori, interesele de familie sau constrângerile unor situații-limită care operează în viața unor rude apropiate lor, îi împiedică să acționeze așa cum ar trebui într-o atare situație, de unde și confuzia sau ezitarea. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38′), bani sau ajutoare cu substrat material (aprobări, sponsorizări, etc.) pot veni, în chip neprevăzut, de la oameni necunoscuți, în condiții învăluite în mister (gest de binefacere care rămâne în anonimat) sau, în chip surprinzător, când se pierduse orice speranță. Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17′), discrete gânduri menite să aducă calmul și siguranța de sine, de a limpezi niște evenimente de dată recentă, de evaluare a prezentului, de stabilizare într-o decizie de moment.

Între seara zilei de 28 și 29 iulie, numele unor nativi va circula, mai ales dacă au funcții, răspundere publică, sunt „vedete” sau persoana lor poate fi obiectul unei „publicități negative”. Nu sunt excluse reacțiile vehemente, de contestare, venite din partea unor membrii de familie sau parteneri de viață față de inițiativele nativului. O notă astrală puternică se va manifesta întreaga săptămânii în interioritatea nativilor carte vor „fierbe” din dorința de a acționa cumva, de a se afirma ori de a interveni în derularea unor evenimente cu autoritate. Momentul este resimțit de către Fecioare ca un „spor de forță”, de regenerare ceea ce, pe fond, nu e rău doar că, mânați de aceste impulsuri, ei pot face excese verbale în declarații, pot amenința voalat sau se pot lua la „trântă” cu rivalii (am zice înainte de vreme!) punând în pericol întregul lor plan de acțiunii viitoare.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro.

Cookies