BAZAR

HOROSCOP URANIA 8-14 OCTOMBRIE. Ce ți-au pregătit astrele pentru această săptămână

Berbec

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), se instalează un fel de „luptă” cu viața care, pentru cei tineri, presupune efortul de a-și croi un drum în viață, iar pentru cei maturi confruntarea cu hățișurile puterii. Nativii vor da dovadă de rezistență fizică și nervoasă și de tenacitate. O notă specială o va da încăpățânarea sau „fixismul” care le vor servi drept țel sau argument suprem. Dinspre casa partenerilor de orice fel vor veni opoziții și provocări, transformând dialogurile în dispute. Uneori, ei înșiși ar dori să domolească această vâltoare de informații și situații conflictuale. Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), nativii vor arăta disponibilitate față de solicitările prietenilor. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie până pe 14 octombrie (ora 18:09′), înclinație către odihnă sau meditație; grijă sporită față de trup și sănătate. Din după-amiaza zilei de 14, octombrie precum și în următoarele două zile, va spori agitația și activismul dar se vor înmulți și motivele pentru care relațiile dintre soți sau partenerii de afaceri vor trece prin momente critice, pe fondul unor surprize neplăcute (informații, întâmplări) peste care Berbecii nu vor putea trece ușor cu vederea, fiind obligați să ia atitudine. Din 14 octombrie, turnură neprevăzută a unor procese și anchete. Nota generală a săptămânii indică nevoia sporită de răbdare, de stăpânire de sine și mai ales de diplomație. Nu vă lăsați pradă enervărilor, nu vă pierdeți cumpătul oricât de dificilă ar fi situația cu care vă confruntați. Conștientizați cu luciditate gravitatea și consecințele respectivei stări de lucruri și nu o lăsați să evolueze la voia întâmplării, pe principiul „ce-o fi, o fi”. Dezamăgiri la locul de muncă sau revoltă pentru că nativii vor fi forțați de împrejurări să-și încalce niște principii de viață.

Taur

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), principalul aspect astrologic este util celor care trec prin crize de identitate, care au probleme de conștiință care le-au schimbat scara de valori și grila de principii și priorități în viață pe baza cărora acționau. În această situație, când stabilitatea interioară este șubrezită sau, pentru unii, chiar stricată de-a binelea, iar evoluția nesigură, această etapă are darul de a le da puterea să reziste, să se „adune” chiar dacă, în conștiința lor, nu s-a făcut încă ordine. Unii, în nevoia de a se stabiliza, pot apela la lectură, la studiu, la aprofundarea unor chestiuni de viață pentru a le înțelege mai bine natura și a le găsi o explicație. Perioada seamănă, mai ales în cazul celor aflați între 33 și 44 de ani, cu o îndârjire în fața sorții. Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), fluctuații de imagine cu rezonanță stranie sau efecte asupra vieții de familie, de unde nu vor primi înțelegerea de care au nevoie în aceste momente. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie până pe 14 octombrie (ora 18:09′), casa prietenilor va fi locuită de două planete retrograde care vor spori tristețea și care, pe fondul altor tranzite de moment, pot deveni, mai ales în cazul femeilor singure, apăsătoare. Din după-amiaza zilei de 14 octombrie, va începe o perioadă de două-trei zile în care sănătatea va fi pe primul plan, pe fondul alterării stării de spirit care le va influența mentalitatea și reacțiile: vor fi nervoși, irascibili la tot pasul, intoleranți cu greșelile altora, ostili față de propunerile și ofertele celor din jur. Sunt de evitat inițiativele și observațiile care propun reformularea unui aspect de muncă (orar, program, volum de sarcini, metodă de abordare): inițiativele lor nu vor fi bine primite și nici corect înțelese.

Gemeni

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), se vor afirma mai multe tendințe care se vor acționa fiecare în parte sau, în anumite cazuri, concomitent: nevoia de a fi deveni chibzuiți bănește mai ales cu cheltuielile de tipul investițiilor pe care intenționau să le facă, o „pauză” în alimentarea contului cu banii necesari, blocarea unor acte care, dacă și-ar fi urmat drumul normal, le-ar fi asigurat venitul necesar, complicarea unui demers oficial greu de rezolvat (succesiune, testament, donație, finanțare, sponsorizare, etc.), restricții care vin din partea unui membru de familie. Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), clipe de inspirație și fantezie, plăcerea de a se îndrepta spre activități care, dincolo de latura relaxantă, le vor permite să se cultive, să-și formeze gustul, să-și lărgească universul de cunoaștere, să-și îmbogățească universul profesional (lecturi, studiu individual, participarea la simpozioane, cursuri de formare și pregătire, etc.). Din a doua parte a zilei de 12 octombrie până pe 14 octombrie (ora 18:09′), dorință intens resimțită de a face o impresie frumoasă în public, de a impresiona sau emoționa atunci când vorbesc sau desfășoară o activitate (inclusiv artistică) în fața unui auditoriu. Din după-amiaza zilei de 14 octombrie, precum și în următoarele două zile, deși ei sunt, în general, persoane abile și diplomate, Gemenii se vor afirma într-un chip categoric față de unele persoane cunoscute cărora nu le vor mai tolera derapajele de limbaj, de gândire sau de comportament. Aceiași tendință radicală se va putea observa și în relațiile sentimentale, unde nativii vor încerca să introducă ordinea ori să se facă respectați și ascultați. Pe fond, dorința lor este de revenire la normal, dar felul în care o vor proceda va avea o dimensiune radicală.

Rac

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), aspectele de viață partenerială impun anduranță. Sentimentele și trăirile pe care acestea le provoacă țin de, ceea ce se cheamă, metaforic vorbind, „suflet hârșâit”. Partenerul pune probleme în cuplu sau acesta are probleme care se răsfrâng asupra nativului din Rac. Relația devine dificilă prin comunicarea greoaie, marcată de indisponibilitatea celui cu care trăiește sau colaborează nativul de a spune ceea ce simte, ce crede sau ce vrea cu adevărat și care manifestă reticență, răceală și izolare față de cei din jur. Negocierile devin dificile, împăcările aproape imposibile (genul „fiecare o ține pe a lui”). Unele tensiuni parteneriale se complică cu componente personale, familiale care împiedică rezolvarea situației. Nu porniți procese pe acest context astral. Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), surprize care pleacă de la bani și provoacă sentimente răscolite sau, invers, sentimentele au de suferit de pe urma unor împrejurări de natură financiară ori patrimonială. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie până pe 14 octombrie (ora 18:09′), relațiile cu copiii (la o vârstă ce depășește adolescența), îi pot nemulțumi pe părinții Rac pentru experiențele personale dureroase prin care trec sau pentru opțiunile lor nefericite. Din după-amiaza zilei de 14 octombrie, se vor intensifica discrepanțele între interesele personale și condiționările exterioare: etapă de constrângeri, minore sau majore, în funcție de vârsta și locul nativilor în societate. În cazuri particulare (cei născuți în noiembrie 1933, început octombrie 1945, început de septembrie 1957, sfârșit de ianuarie 1969 și ultimele zile ale lunii august 1969, prima decadă a lunii decembrie 1980, a doua decadă a lunii noiembrie 1992), casa, averea și relația cu rudele poate trece printr-o etapă importantă, teoretic, favorabilă.

Leu

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), „viață grea” la serviciu: muncă multă, restanțe, efort prelungit, constrângeri, măsuri organizatorice limitative și, mai ales, perspectiva de a-și vedea veniturile salariale micșorate. Această ipostază din urmă îi poate face să ia atitudine, să scrie contestații, să inițieze dialoguri. Contextul, formularea unor pretenții sau nemulțumiri creează tensiune, încarcă atmosfera și stârnește ostilitate. Aspectul este delicat și trebuie abordat cu multă grijă și în privința sănătății unde se pot înregistra disfuncții organice la nivelul aparatului loco-motor, al pielii sau al tuturor suferințelor amplificate de tabloul clinic al unei vârste înaintate. Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), tensiuni între soți, pe fondul unor conflicte, mai vechi, mai noi, între rude, pe chestiuni de avere sau de atitudine față de administrarea unor bunuri aflate în co-proprietate. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie până pe 14 octombrie (ora 18:09′), preocupări bănești privitoare la administrare unor bunuri care ar trebui să le aducă un profit ori un avantaj imediat, bănesc sau patrimonial, pe termen lung. Din după-amiaza zilei de 14 octombrie, nativii se vor domoli, simțind nevoia să tempereze conflictele care le mănâncă energia ori să împiedice evoluția riscantă a unei stări de lucruri. De aici, și un fel mai puțin obișnuit, pentru acești nativi tumultuoși din fire, de a se gândi de două ori înainte să formuleze un punct de vedere precum și grija în alegerea cuvintelor. Perioadă bună, întreaga săptămână, pentru susținerea unor probe orale, în contextul testării abilităților care presupun răbdare, finețea spiritului și atenția pentru detalii, măsură, diplomație, intuiție, oratorie, capacitatea de a susține o cauză. Aspectul este favorabil deplasărilor de scurtă durată sau pe distanțe mici.

Fecioara

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), sentimentele și emoțiile pot fi reprimate sau imposibil de rostit față de cei dragi, apropiați sau rude. Moment de uscăciune sufletească, de răceală. La unele persoane, poate fi vorba doar de o trecătoare lipsă de chef de efuziuni lirice. Alții pot fi preocupați de natura acestor sentimente pe care le analizează la rece și care îi determină să nu se exteriorizeze. Pentru cei lucrează într-un domeniu de creație sau care presupune un procent de inspirație artistică (design, arhitectură, decorațiuni interioare, arta grădinilor, construcții) perioada este mai indicată revizuirii unei etape de lucru (corectare, verificarea datelor și precizia informațiilor, finisare, viziune de ansamblu). Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), mici surprize la locul de muncă (știri, întâmplări, situații neprevăzute etc.). Din a doua parte a zilei de 12 octombrie până pe 14 octombrie (ora 18:09′), relațiile parteneriale, colaborările, departe de a se rupe sau de a înceta, îl vor sâcâi, în continuare, pe nativ prin lipsa de determinare a celorlalți, prin interesele unora greu de decelat sau prin confuzia și ambiguitatea situației din jurul unui proiect. Riscul de evaluare a contextului rămâne o chestiune esențială, cu atât mai mult cu cât, nativii nu vor fi în cea mai bună formă mentală sau într-o formă sufletească echilibrată pentru a lua deciziile înțelepte și în favoarea lor. Dacă evenimente vor deveni presante, unii s-ar putea grăbi să spună „da” sau „nu” unei oferte deși circumstanțele și condițiile nu le sunt foarte clare. În aceiași logică de idei, este bine ca nativii să nu creadă ceea ce aud ca fiind adevărat și nimic din ceea ce (li) se întâmplă ca fiind definitiv. Din după-amiaza zilei de 14 octombrie, precum și în următoarele două zile, fluctuații materiale, bănești sau de avantaj personal.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button