BAZAR

Horoscop Urania 27 august – 2 septembrie 2016. Ce veşti aduce cel mai cunoscut astrolog

Horoscop Urania 27 august – 2 septembrie 2016. Astfel, pe 29 august, la ora 16:07′, Mercur, care se va afla la 28° 04′ Fecioara, se va afla in pozitie stationara pentru ca, pe 31 august, ora 16:07′, el sa intre in miscare aparent retrograda in care va sta pana pe 23 septembrie, ora 09:04′, cand isi va relua mersul Direct prin Fecioara de la 14°54′. Pe 30 august, la ora 05:47′, planeta Venus va intra in zodia Balantei, adica in cel de-al doilea domiciliu al ei, unde se va afla pana pe 23 septembrie. Pe 1 septembrie, la ora 12:03′ (ora 09:03′ Timp Universal), se va produce faza de Luna Plina in Fecioara prin conjunctia Soarelui cu Luna la 09° 21′. in acel moment, se va inregistra faza maxima a unei Eclipse Inelare de Soare.

Libertatea.ro prezintă Horoscop Urania.

Horoscop Urania Berbec

Horoscop Urania 27 august – 2 septembrie 2016. In prima parte a zilei de 27 august, pot continua discutiile aprinse care derapeaza in controverse. Vor continua, daca au apucat sa se concretizeze, discutiile la locul de munca cu privire la o directie ideologica, politica, religioasa, morala, filosofica, culturala, sociala, educationala care contravine principiilor lor si pe care, nativii nu au de gand sa le incalce. Divergente pe probleme majore, cu sefii, indiferent de locul lor intr-o ierarhie profesionala. intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), mici probleme personale sau de familie provocate de chestiunile curente din casa si gospodarie.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), chef de viata, de relaxare, de destindere sau de obtinere a unor satisfactii care vin din placerile simple directe si care nu cer prea mult efort pentru a le obtine: jocuri pe bani, pariuri, mese copioase, alcool (peste masura), dans, antren, excursii, vacante marcate de evenimente spectaculoase si de inedit. Aspect bun, daca celelalte „mici destrabalari” vor fi ignorate, pentru sportivi care pot face o figura interesanta in concursuri si competitii. Pe 30 august, Venus va intra in casa relatiilor parteneriale si va aduce o posibila atenuare a disputelor sau un strop de sansa in negocieri.

Horoscop Urania Taur

Horoscop Urania 27 august – 2 septembrie 2016. in prima parte a zilei de 27 august, discutii despre bani, mai ales cu copiii sau cu o persoana draga care profita sau abuzeaza de veniturile nativului. Sobrietate, discretie, tacere, distanta sau chiar rezerva adoptate ori de cate ori Taurii vor trebui sa vorbeasca, sa se exprime in public sau sa faca declaratii. Risc de trac sau inhibitie in fata unor examinatori. intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), mici nemultumiri starnite de activitatile curente care privesc casa, gospodaria si relatiile de familie. Nativii pot face pe autoritarii sau pe hiper – exigentii in „fleacurile domestice”.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), viata acestor nativi poate cunoaste accente puternice, diferite in functie de varsta si statut social: unii pot avea probleme cu iubitul/iubita, altii cu copiii. Este mai greu de anticipat cata satisfactie personala vor avea de pe urma unor petreceri de tipul „nunti, botezuri, cumetrii” pentru ca, pe casa a V-a, se vor petrece, in cascada, cele mai importante evenimente astrologice ale momentului, dand unora posibilitatea sa se afirme fara cenzura iar altora impunandu-le limitari, marginalizari sau situatii delicate. Indiferent de nuanta in care vor fi traite aceste momente, se va impune nevoia de a se pune ordine in dezordinea mai veche sau in crea creata pe moment.

Horoscop Urania Gemeni

Horoscop Urania 27 august – 2 septembrie 2016. in prima parte a zilei de 27 august, se vor simti, in continuare bine. Teoretic prea multe evenimente nu li se pot intampla, tinand cont ca, acest rastimp, acopera perioada noptii. intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), nativii vor incerca sa depaseasca o serie de neputinte financiare de moment sau de incurcaturi in care se zbat din cauza unor prieteni care le-u facut, la un moment dat, surprize neplacute.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), perioada buna pentru cei care doresc sa obtina o victorie prin dialog, spor de informatie, capacitate de a explica, sustine sau combate idei, fapte si argumente. Unii nativi se pot afla in ipostaze onorabile pentru ei, in care pot face dovada tariei lor de caracter intr-un tip de relatii de mica sau medie importanta sociala.

Sunt posibile succese scolare sau legate de etapa admiterii la facultate, la masterat sau doctorat, in tara sau strainatate. Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, puternic impact al vietii de familie asupra nativului care va fi atins de aripa acestui aspect astral multiplu, complet si intens pe relatiile interpersonale din sanul familiei, pe sectorul averii si al posesiunilor locative sau funciare sau pe aspectul bunei ori eficientei lor administrari.

Horoscop Urania Rac

Horoscop Urania 27 august – 2 septembrie 2016. În prima parte a zilei de 27 august, nimic semnificativ, cu excepția unor minore tulburări fiziologice pe parcursul nopții (febră musculară, amorțeli, circulație deficitară la nivelul gambelor). Între 27 august, după ora 07:06′, și dimineața zilei de 29 august, până la ora 11:12′), preocupări centrate pe propria persoană, pe interesele lor, pe sănătatea lor sau pe mai bunul plasament social al individului născut în zodia Racului. Perioadă de interiorizare și de meditație cu privire la unele asocieri, parteneri, afaceri, contracte sau responsabilități publice, liber asumate. Din a doua parte a zilei de 29 august până pe 31 august după-amiaza la ora 18:22′), impulsul interior al unor este acela de a cheltui – după posibilități – mai mult ca în alte dăți pentru a compensa șirul zilelor în care au trăit modest, făcând economii și restrângându-și cheltuielile ori reprimându-și dorințele din prudență financiară sau vor dori o compensare; chiar dacă sumele „puse în joc” nu vor fi mari, le vor face plăcere prin simpla plăcere de a face cumpărături. Cei cu „dare de mână” își vor permite pofte și chefuri mai scumpe.

Din seara zilei de 31 august până la sfârșitul zilei de 2 septembrie, Racii vor fi obligați să ia parte la discuții, să aibă inițiative, să decidă. Principala preocupare a momentul este cea administrativă, organizatorică, sugerând sfârșitul unor relații de natură materială mai vechi și începutul altora, noi, care se vor asocia cu dorința și speranța de mai bine, mai ordonat, mai corect, mai legal, mai profitabil. Unii ar trebui, în funcție de natura intereselor puse în joc, să facă una sau două călătorii cu scop precis, pentru a rezolva, a semna acte, a depune cereri, a obține aprobări, a fi primiți în audiență, etc. O altă categorie de nativi se poate confrunta cu ipostaza examenelor și testelor de verificare profesională, indiferent de vârstă care le mobilizează atenția, interesul și atenția.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button