BAZAR

Horoscop Urania 20 – 26 august 2016. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Berbec

Pe 20 august (până la ora 21:19′), frământări interioare de mai mică sau mai mare intensitate în funcție de modul de viață și ipostazele particulare prin care trece fiecare Berbec. Unii vor dori să-și pună în ordine gândurile, alții, sentimentele; unii vor simți nevoia de a se desprinde de o serie de factori ai trecutului care nu le permit o evoluție pe măsura aspirațiilor lor dar, pentru care nu au suficiente resurse interioare ca să se mobilizeze în direcția acestei schimbări. Unele persoane pot trece prin răscoliri și insomnii legate de perspectiva, deloc liniștitoare, a locului lor de muncă.

Taur

Pe 20 august (până la ora 21:19′), se conturează discrepanțe între nativi și prieteni sau cunoscuți. Taurii nu se vor simți la fel de bine în preajma unor persoane de care erau apropiați mai înainte sau cu care întrețineau activități comune recreative, de compensare și de dezvoltare personală. Nici relațiile sentimentale nu vor fi mai limpezi, mai ales după 22 august, când Soarele se va alătura planetelor din casa a V a care vor face opoziții la planetele din Pești și cuadraturi la cele aflate în tranzit prin Săgetător. Deși, Fecioara este frumos aspectată, prin cei doi Benefici în tranzit, totuși, se vor naște numeroase ipoteze care vor limita respectivele relații la strictul necesar sau vor pune între ele o pauză de comunicare.

Gemeni

Pe 20 august (până la ora 21:19′), momente în care orgoliul lor va fi satisfăcut de laudele, elogiile sau aprecierile care le sunt aduse pentru valoarea lor personală, pentru nivelul performant al activității lor. Mici bucurii și împliniri ale unor dorințe de afirmare în plan socio-profesional. Uneori, tocmai în aceste clipe plăcute, familia nu le va fi alături. Între seara zilei de 20 august și 22 august, relațiile de prietenie vor fi dinamice dar vor putea aluneca în controverse și riposte. Surprizele pe care unii cunoscuți le vor face nativilor, nu le vor fi pe plac acestora. Pe 23 și 24 august, indispozițiile trecătoare îi îndeamnă pe Gemeni să-și ia un moment de repaus din clocotul cotidian în care s-au lăsat antrenați în ultimul timp.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button