Horoscop Urania 17-23 septembrie 2016. Ce se întâmplă cu zodiile în această SĂPTĂMÂNĂ

de:
18 sept. 2016
0 Afișari
Horoscop Urania 17-23 septembrie 2016. Ce se întâmplă cu zodiile în această SĂPTĂMÂNĂ

Horoscop Urania BERBEC 17-23 septembrie 2016

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), In masura in care, nativii care locuiesc in Romania nu vor dormi si vor fi cuprinsi de ganduri, este posibil ca aceste trairi interioare sa se asocieze cu tristete si sa le induca sugestia abandonului unei probleme careia nu-i mai vad nici o rezolvare si nici un rost. Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), viata de fiecare zi ii va acapara si Ii va obliga sa fie activi si sa descurce itele cotidianului efervescent. Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), unii traiesc simplu, adica de azi pe maine, din punct de vedere banesc, altii vad numai pericole si intra in panica la orice zvon care pare sa le ameninte micile economii sau venitul lunar.

Horoscop Urania TAUR 17-23 septembrie 2016

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), ganduri referitoare la felul In care ar trebui sa pastreze sau sa apere o relatie utila lor. Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), perioada de framantari pe diverse teme; motivele de Ingrijorare sunt multiple: ele pot fi provocate de soarta actualului lor loc de munca, alteori poate fi vorba de sanatate. Din 22 septembrie, Soarele va tranzita casa a VI-a a Taurilor ceea ce, In sine, va fi un fapt pozitiv. Vor avea mai multa energie, vor putea depasi o stare generala proasta a organismului. De la sfarsitul saptamanii se vor pune premizele unor chestiuni care tin de acte oficiale, legalitate In ce priveste slujba sau sanatatea (de exemplu, aprobari pentru bani In vederea unor tratamente sau operatii, demersuri legale, pentru o interventie in strainatate, etc.). Teoretic, lucrurile ar trebui sa aiba o evolutie favorabila.

Horoscop Urania GEMENI 17-23 septembrie 2016

Prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), se va consuma sub semnul unor preocupari legate de cariera sau de familia lor, facandu-i pe nativi sa se framante In vederea gasirii unei solutii onorabile. Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), se anunta o perioada marcata de combativitate. Relatiile Gemenilor cu prietenii si apropiatii lor se fac si se desfac repede. In fata unor evidente ce nu mai pot fi contestate, Gemenii vor lua decizii bruste si/sau categorice, poate si fiindca vor sa elimine pericolul care pluteste in aer in jurul lor, a unor afaceri sau a unor circumstante de viata personala.

Horoscop Urania RAC 17-23 septembrie 2016

În prima parte a zilei de 17 septembrie (până la ora 07:23′), sunt puține șansele de a purta conversații sau de a face deplasări cu excepția celor care, se vor trezi în zori pentru a prinde trenul, avionul, etc. Între 17 septembrie dimineața și 19 septembrie (până la ora 07:58′), posibile confruntări incomode în plan oficial sau surprize neplăcute cu privire la evoluția ori la respingerea unui proiect sau a unei înțelegeri. Sunt de evitat și de amânat întâlnirile de afaceri cu scop juridic sau în vederea unei împăcări. Între 19 septembrie dimineața și 21 septembrie (până la ora 08:53′), firave speranțe de a se putea baza pe un prieten sau pe un grup de apropiați. Se mai pot intensifica situațiile conflictuale, dușmăniile sau pot ieși la iveală tendințele distructive ale relației, ale grupului sau chiar ale proiectului ce-i reunește sub cupola aceluiași scop comun. Între 21 septembrie dimineața și 23 septembrie (până la ora 11:34′), nativii vor osteni analizând, comparând, proiectând, imaginând. Deși vor avea motive serioase să se dedice unor probleme curente, totuși pierderea de energie va fi uriașă în acest tip de forfotă a gândurilor care nu-i va conduce spre soluția necesară. Relațiile cu rudele se pot deteriora din 22 septembrie. Din 23 septembrie, vor avea de suferit și relațiile afective care vor fi bântuite de neîncredere, de bănuieli, de dorința de a cerceta, de a scormoni în viața cuiva în vederea aflării adevărului. În a doua parte a zilei de 23 septembrie, Luna, puternică, în Rac, își va începe tranzitul prin casa I, sporind intensitatea trăirilor, a emoțiilor și a sensibilității. Nativii s-ar putea simți prizonierii unor relații personale, familiale, sociale sau profesionale care le îngrădesc capacitatea de a trăi conform idealurilor lor obligându-i să se supună unor condiționări dure.

CITESTE CONTINUAREA PE LIBERTATEA.RO.

Cookies