BAZAR

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2015: Cele mai NOROCOASE zodii

1. Berbec

Avand in vedere ca esti o fire foarte energica si tot timpul esti in cautare de cele mai mari aventuri, luna septembrie iti va fi alaturi din plin in toate demersurile tale. Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insati si de restul se vor ocupa astrele. Cu putina bunavointa din partea ta si poti atinge cele mai inalte culmi ale succesului, din toate punctele de vedere. Profesional vorbind ti se vor ivi cele mai multe ocazii si incearca sa profiti la maxim de sarmul primit in dar de la mama-natura. Nu fa nici un fel de exagerari!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR, HOROSCOP pentru luna SEPTEMBRIE 2015

2. Gemeni
Se anunta o luna linistita pentru tine, din toate punctele de vedere, dar in principal vizandu-l pe cel financiar si amoros. Dupa mult timp reusesti sa-ti pui gandurile in ordine si sa te axezi strict pe prioritati. Nu iti consuma resursele si energia pe lucruri care nu conteaza in prezent sau viitor- este o premiera pentru tine. Chiar daca vor fi momente dificile in care iti va fi foarte greu sa crezi in fortele tale proprii, mergi mai departe deoarece instinctele tale niciodata nu te vor dezamagi.

3. Rac
Nu esti tu o persoana norocoasa de fel si nu prea crezi in destin, insa in aceasta luna, astrele si Planetele se pare ca vor sa-ti dea o lectie. Tot ce vei incepe, vei reusi sa duci la bun sfarsit si chiar sa te bucuri de beneficiile ce ti le vor aduce aceste afaceri la un moment dat, incepand cu a doua parte a acestei luni. Vei fi nevoit sa iei foarte multe decizii si foarte putine vor fi datile in care gandirea ta emancipata te va dezamagi. Vei intalni persoane de incredere care te vor ajuta in tot acest demers al tau, al ascensiunii profesionale.

Citește continuarea pe yve.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button