ȘTIRI

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2014 – lună foarte agitată pentru aproape toate zodiile. HOROSCOP SEPTEMBRIE

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2014: Luna septembrie se anunță foarte agitată, la nivel colectiv, fiind influențată de Jupiter și Soare. Acest lucru se va termina într-o renaștere de formalități practice, administrative și juridice. Influențele planetei Venus se vor muta progresiv pe Marte, care va înmuia unghiurile în relații, în toate domeniile.

Horoscop luna septembrie 2014 – Berbec
Excursiile sunt o parte integrantă din planurile dvs. Planetele vă vor proteja și vă vor ajuta toată luna. Veți dori să schimbați o mulțime de lucruri în viața dvs, dar nu veți ști cu care dintre ele să începeți. Cei născuți la începutul lunii, vor simți un aer de libertate și de energie în jurul lor, ceea ce îi va face mai creativi.

Horoscop luna septembrie 2014 – Taur
Inspectați fiecare document de cinci ori, dacă este necesar, și ascultați opinia colegilor dvs cu privire la valoarea unor contracte și alte documente pentru semnare. Controlați-vă emoțiile. Colegii vă vor ajuta să faceți ceva important în timp util. Dacă aveți concurență la locul de muncă sau dușmani, încercați să nu intrați în discuții sau să dați explicații.

Horoscop luna septembrie 2014 – Gemeni
Conflictele cu rudele întârzie o excursie planificată. Nu vă enervați, deoarece o călătorie în această perioadă este nefavorabilă. Faceți-vă noi cunoștințe care vă pot fi de mare ajutor. Încercați să vă îmbunătățiți relațiile cu părinții. În activitatea publică găsiți un bun contact cu lumea exterioară.

Horoscop luna septembrie 2014 – Rac
În această lună nu aveți nici o ezitare cu nimeni și nimic. Acest lucru vă va ajuta să aveți o afacere profitabilă cu colaboratori și parteneri. Ar trebui să faceți un efort pentru a găsi timp să fiți aproape familiei dvs și să vă țineți promisiunile.

Horoscop luna septembrie 2014 – Leu
Aveți o stare bună de sănătate, iar din punct de vedere psihologic sunteți calm. Intelectul vostru este într-o formă bună și este foarte probabil să aveți spectacole pe scenă. Leii vor avea succes în ocupații legate de artă, sport, pedagogie, precum și hoteluri și restaurante. În luna septembrie aveți șansa de a consolida în mod activ viața emoțională și stabilitatea familiei.

Horoscop luna septembrie 2014 – Fecioară
În această lună veți avea nevoie de o serie de facilități în relațiile cu mediul și oportunități de parteneriat în toate domeniile. Dacă vă neglijați starea de sănătate, riscați să vă îmbolnăviți. Conflicte sau litigii se pot interfera cu activitățile obișnuite.

CITESTE CONTINUAREA PE BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button