BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL ZODII. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 24-30 AUGUST 2015. ZODII

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL ZODII. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 24-30 AUGUST 2015. ZODII

HOROSCOP BERBEC:  Acum, mai mult ca oricand, parcurgeti o perioada tensionata, iar activitatile zilnice va provoaca adevarate crize de nervi. Imbunatatirea relatiei cu familia implica mai multa rabdare decat puteti oferi. Weekendul vine cu linistea pe care ati cautat-o toata saptamana.

HOROSCOP TAUR: Astrele va dau multa energie pozitiva si va faciliteaza comunicarea. Veti fi capabili sa va promovati ideile, sa actionati cu entuziasm si vigoare convingatoare. Aveti grija sa nu va impuneti prea agresiv punctul de vedere. Amintiti-va ca este bine ca schimbarile sa fie doar pozitive.

HOROSCOP GEMENI: A devenit obositor obiceiul de a va orienta doar dupa interese financiare. Din pacate, pana miercuri sunteti in dezacord cu cineva din familie, tot pe tema banilor. Primiti chiar si un ultimatum insotit de cateva cuvinte dure. Poate le meritati! Uneori trebuie sa va trezeasca cineva la realitate.

HOROSCOP RAC: Soarele va da mai multa putere, energie dar va face si mai agresivi. Sunteti parca si mai vorbareti ca de obicei si constienti ca nu-i puteti convinge pe toti sa va urmeze intocmai sfaturile. Ajungeti chiar la cateva disensiuni. Nu conteaza cat sunteti de bine intentionati. Nu trebuie sa va amestecati in viata altcuiva.

HOROSCOP LEU: In ultima vreme va simtiti epuizati din cauza grijilor si responsabilitatilor care s-au cam adunat. Cu toate astea, ori va simtiti foarte bine, ori de-a dreptul oribil. Oscilati intre euforie si tristete, intre bine si rau sau intre placere si dezgust. Aveti grija de starea psihicului si nu va mai inflamati din orice.

Citește mai multe pe revistamagazin.ro. 

 Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button