HOROSCOP săptămânal. ZODII. HOROSCOP săptămâna 7 – 13 martie

de:
06 mart. 2016
0 Afișari
HOROSCOP săptămânal. ZODII. HOROSCOP săptămâna 7 - 13 martie

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie BERBEC

Trebuie să te axezi pe tine săptămâna asta. Ia-ţi o zi liberă şi meditează. Vei observa noi oportunităţi ce îţi apar în cale şi vei fi pregătit să le faci faţă cu brio. La muncă te vei confrunta cu situaţii neprevăzute, dar o zi liberă în care ai timp să îţi pui gândurile în ordine şi să te pregăteşti pentru provocări te poate ajuta mai mult decât crezi. Deşi nu eşti o fire romantică, săptămâna asta te vei surprinde cu gesturi de tandreţe faţă de partener, pe care în mod normal nu le faci. Toată atenţia pe care o vei acorda partenerului vă va ajuta să vă consolidaţi relaţia.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie TAUR

La mijlocul săptămânii vei fi irascibil şi aproape orice te scoate din sărite. Mare atenţie pe cine îţi verşi nervii, pentru că nu ai niciun motiv întemeiat să fii atât de nervos. La serviciu, se ivesc oportunităţi de noi proiecte şi este indicat să te axezi pe acestea. Fie ca este vorba de planuri pe termen lung, sau nu, concentrează-ţi atenţia pe acestea, mai târziu vor veni şi rezultatele pozitive. În weekend, vei socializa şi îţi vei face noi cunoştinţe. S-ar putea să intri într-un anturaj nou sau vei primi în cercul tău de prieteni noi persoane. Indiferent, vei lega prietenii durabile.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie GEMENI

La sfârşitul săptămânii te vor preocupa anumite aspecte legate de viaţa ta, dar nu trebui să te gândeşti prea mult asupra lor, sunt griji trecătoare. La locul de muncă, se iveşte o promovare pe care ai pus ochii mai de mult, iar dacă îţi joci cărţile cum trebuie, va fi cu siguranţă a ta. Astrele favorizează demersurile profesionale în această săptămână pentru nativul în Gemeni. Pe plan social, vei avea de caştigat în cursul săptămânii, pentru că vei cunoaşte oameni noi care te vor ajuta într-un fel sau altul. Totuşi, ai grijă cui oferi încredere.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie RAC

Săptămâna aceasta este una plină de revelaţii pentru tine. Îţi vei schimba viziunea asupra lumii şi îţi vei schimba comportamentul faţă de anumite persoane. La locul de muncă ţi se oferă şansa să participi la un curs sau nişte lecţii ce te vor instrui pentru o anumită poziţie. Chiar dacă nu este neapărat în domeniul tău de interes, vei avea doar de căştigat. În plus, se ivesc anumite şanse de câştiguri financiare, aşa că trebuie să profiţi. Astrele favorizează împăcarea şi reluarea legăturii cu cei dragi, cu care nu ai mai comunicat de mult. Dacă eşti certat cu cineva, este momentul oportun să vă împăcaţi.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie LEU

Nu ai nicio problemă de sănătate, însă, nu te simţi bine în pielea ta. Uită de tot ce te-a rănit în trecut şi, mai ales, împacă-te cu tine însuţi pentru a putea merge mai departe. Şi la muncă ai parte de câteva neînţelegeri ori cu partenerul de afaceri, ori cu colegii de muncă. Performanţa profesională nu ţine neapărat de relaţiile cu cei din jur, dar acestea îţi afectează capacitatea de gândi limpede, aşa că e indicat să lămureşti situaţia. Viaţa amoroasă are nevoie de o resuscitare, iar astrele o favorizează în weekend. Depinde de tine ce măsuri trebuie să iei, pentru că tu îţi cunoşti cel mai bine partenerul.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie FECIOARĂ

Cu sănătatea stai bine, nu ai niciun motiv de îngrijorare. De altfel, nici la locul de muncă nu întămpini probleme, dar îţi vei ajuta colegii care trec printr-o pasă proastă şi nu pot face faţă activităţilor de zi cu zi. În acest fel, îţi vei consolida relaţiile cu aceştia. Se anunţă schimbări majore pe plan sentimental. Nativii singuri îşi vor găsi perechea, iar cei care sunt deja într-o relaţie vor face următorul pas natural pentru a avansa lucrurile. Relaţia cu membrii familiei cam scârţâie, aşa că e indicat măcar să le dai un telefon părinţilor tăi, dacă nu ai timp sau chef să îi vizitezi.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie BALANŢĂ

Începutul săptămânii anunţă schimbări în programul tău alimentar, ceea ce este foarte bine. Ai nevoie de un nou început. La birou, vei avea o săptămână solicitantă, iar sarcinile te vor lua deseori prin surprindere. Bazează-te pe intuiţie şi nu vei da greş! S-ar putea ca după ce îndeplineşti tot şirul de sarcini de la muncă să fii văzut într-o lumină mai bună de către superiori. Viaţa amoroasă nu îţi dă bătăi de cap, dar membrii familiei da. Te deranjează că sunt prea băgăcioşi, dar asta doar pentru că le pasă. Discută liber şi sincer cu ei, pentru a evita o ceartă tăioasă.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie SCORPION

Săptămâna asta trebuie să mergi la doctor, neapărat. nu te mai lăsa sfătuit de prieteni şi nici nu te trata de capul tău. Opinia avizată este cea mai bună, aşa că nu mai amâna vizita la medic. La mijlocul săptămâni se precipitează lucrurile la birou, pentru că te vei lua la harţă cu nişte colegi. Totul este din cauza aparaturii de la muncă, aşa că nu te impacienta şi nu îţi vărsa nervii pe nimeni. Viaţa de cuplu este liniştită, aşa că nu ai motive de îngrijorare la acest capitol. Dacă reapar discuţii din trecut, treci peste ele şi încearcă să ierţi.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie SĂGETĂTOR

Din punct de vedere al sănătăţii fizice, stai bine, dar emoţional, ai câteva chestii de rezolvat. Certurile din trecut cu părinţii tăi nu îţi dau pace, aşa că este momentul să vă împăcaţi. Weekendul se anunţă plin de sarcini de lucru, iar tu le vei rezolva cu uşurinţă, mai ales că vei acţiona cu profesionalism. Dacă eşti nedumerit în anumite privinţe, pune întrebări! Viaţa de cuplu îţi cam dă de furca, dar nimic grav, doar câteva neînţelegeri din partea partenerului, dar pe care le poţi rezolva cu uşurinţă. Totul e bine când se termină cu bine.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie CAPRICORN

Vei fi uşor criticat de către cei din jurul tău, dar asta doar pentru că ei vor să te ajute să devii o persoană mai bună. Nu uita, orice critică este constructivă. La muncă, o să ai parte de haos total, vei fi solicitat din toate părţile până nu o să mai ştii unde să te împarţi. Înarmează-te cu răbdare şi calm pentru a putea trece de săptămâna asta. Familia te sâcâie cu telefoanele. Ar cam trebuie să le faci o vizită părinţilor tăi, pentru că i-ai cam neglijat în ultimul timp. Nu ar fi rău nici să programezi o ieşire cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Ai nevoie şi de relaxare după o săptămână nebună la muncă.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie VĂRSĂTOR

Nu te poţi concentra la nimic săptămâna asta, aşa că ar fi indicat să o nu iei decizii foarte importante, pentru că e posibil să nu alegi ceea ce trebuie. Trebuie să ai grijă de finanţele tale, pentru că aparent, acestea nu trag la tine. Fii mai cumpătat cu cheltuielile şi ţine evidenţa bugetului. Familia îţi pune la încercare răbdare, vei fi solicitat şi de părinţi, şi de partener, şi de alte rude cu care nu ai mai ţinut legătura de ceva vreme. Nu îţi ieşi din fire şi tratează fiecare problemă cu răbdare.

Horoscop săptămânal 7 – 13 martie PEŞTI

Vei fi plin de energie toată săptămâna, aşa că ai grijă cum o vei consuma. La muncă vei fi pus la încercare, fiind nevoie de o persoană creativă, iar tu eşti cel mai potrivit om! Superiorii tăi vor fi impresionaţi de latura ta artistica şi s-ar putea ivi chiar şi o promovare. Astrele favorizează magnetismul pe care îl emani, aşa că vei fi abordat de multe persoane interesate de tine, din punct de vedere sentimental. Dacă eşti într-o relaţie, ai grijă cum îţi joci cărţile, mai ales daca partenerul este unul posesiv.

SURSA: mediafax.ro

Cookies