BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA ZODII.HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA ZODII. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE. Urania a întocmit horoscopul săptămânal pentru libertatea.ro. Iată previziunile astrale pentru săptămâna viitoare:

HOROSCOP BERBEC

Pe 7 noiembrie, cei născuți în Berbec se pot îngriji de sănătate, mai ales sub aspectul alimentației, al dietei sau al unei terapii naturiste. Unii se alarmează pentru că ceva – simt ei – nu funcționează bine în organismul lor, alteori primesc o confirmare sau un avertisment prin intermediul unui buletin de analiză medicală care îi motivează să facă o serie de schimbări în regimul lor de viață.

Pe 8 și 9 noiembrie vor trăi sub semnul planetei Venus care îndulcește toate asperitățile din relațiile parteneriale. Va începe o perioadă favorabilă împăcărilor, finalizării unor negocieri sau al găsirii de comun acord a unor soluții convenabile într-o direcție zbuciumată de viață până acum. Pe 10, 11 și în prima parte a zilei de 12 noiembrie, Soarele și Mercur nu le dau pace și, fie îi obligă să țină cont de o serie de realități financiare pe care trebuie să le rezolve cu diplomație, fie ecourile, care vin spre ei, despre ceea ce fac (sau nu fac) o serie de prieteni, parteneri de afaceri sau chiar rude sunt suficient de provocatoare pentru a-i sâcâi. Aici se vor manifesta și o serie de vulnerabilități scoase la lumină sau accentuate de faza de Lună Nouă în Scorpion, de aceea, în preajma acestei zile, este indicat să nu se acutizeze conflictele și să nu se răspundă prea repede și nemotivat „prezent!” la tot felul de chemări, oferte, invitații, oricât frumos ambalate ar fi ele. Începând cu 12 noiembrie seara târziu, când Marte, patronul lor din astral, va intra în Balanță (semn în care acționează surprinzător, atipic sau disproporționat față de motivul real), și 13 noiembrie vor mai avea parte de ipostaze oficiale, de întâlniri cu autorități sau reprezentanți ai unor structuri oficiale.  

HOROSCOP TAUR

Ziua de 7 noiembrie poate fi interesantă mai ales pentru cei tineri pentru care viața afectivă ocupă un loc important în echilibrul lor interior. Din această perspectivă, Luna care face conjuncții la gradul 28 Fecioară, cu Venus și cu Nodul Nord al Lunii, le poate aduce o secvență afectivă frumoasă dar modestă ca intensitate.

Trăită în surdină, această bucurie pare a fi motivată mai ales de combinarea ei cu un avantaj material, cu un sentiment de securitate personală sau de confort ce le lasă multe libertăți individuale. Din 8 noiembrie Venus, guvernatorul lor, „își găsește liniștea”, intrând în cel de-al doilea domiciliu al său astral, în care se scaldă în efluvii de grație, plăceri, armonie sau stare de bine. Uneori, aceste predispoziții interioare se pot explica printr-o reușită la locul de muncă, printr-un succes, progres sau aranjament care le convine și care îi „decrispează”. Acest tranzit le va aduce o stare de ușurare sufletească, de bine și calm, de refacere și recuperare fizică. Pe 10, 11 și 12 noiembrie până spre prânz, preocupările nativilor sunt direcționate pe relațiile interumane, conflictele ce trebuie rezolvate sau înăbușite cu orice preț. Aici va acționa și faza de Lună Nouă pe 11 noiembrie. Din 12 noiembrie noaptea, Marte se instalează și el în Balanță și întrerupe această stare de tandrețe și începe să contureze alte ipostaze modelând, situații de viață care seamănă cu o alertă, legată de muncă, relațiile cu superiorii și colegii, cu competența, eficiența sau salarizarea lor. Atenție la conflictele care pleacă de la o vorbă spusă așa…„în vânt”, de la o afirmație care irită etc. Pe 13 noiembrie relațiile cu străinătatea, chiar și de scurtă durată, pot fi plăcute sau pot sugera o cale utilă de acțiune.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA ZODII. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE.

HOROSCOP GEMENI

Pe 7 noiembrie nativi pot identifica un rost (nu neapărat un mare țel în viață) în a se implica în chestiuni de familie sau pot intui ce ar trebui să facă pentru a-și ameliora modul de a locui și activa într-un spațiu ce acum este prost gospodărit, drept care studiază modul în care îi pot aduce acestuia îmbunătățiri și ameliorări estetice.

Pe 8 și 9 noiembrie planeta Venus începe să le transmită tot felul de SMS cu aer de SOS de genul „dar cu dragostea cum stai?!” și, cum răspunsul pe care și-l vor da, la un scurt bilanț nu e de natură să-i încânte, vor avea posibilitatea să facă ceva. „Ce” însă, dacă unii sunt singuri? Va trebui să născocească plăceri ce pot compensa , până la un punct lipsa unui partener, o activitate recreativă sau chiar artistică, de creație, interpretativă, un hobby, preocupări care îi mulțumesc sau care îi fac să crească în proprii lor ochi. Din 10 noiembrie și până pe 12 noiembrie, la prânz, munca nu e un prilej de satisfacție. Las că nici nu au chef de muncă, mereu sunt preocupați de ceva, de orice numai de muncă răbdătoare, asigură, eficientă, nu. Discuțiile și observațiile pe care le pot primi își pot avea aici explicația, multe dintre ele amplificate și de faza Lunii Noi din 11 noiembrie. Din 12 noiembrie noaptea, începe să le tranziteze casa a V-a Marte, care se alătură planetei Venus, și care îi va da „peste cap”. Toate chefurile și toate dorurile încep să-i încerce ca niște tentații vinovate. Pe 13 noiembrie este posibil ca un aspect cu conotație oficială, legală, sau juridică să îi preocupe, acaparându-le gândurile. Grijă întreaga perioadă la felul în care evoluează o acțiune, fie și minoră, care se poate complica cu o infecție.

HOROSCOP RAC

Pe 7 noiembrie îi încearcă impulsul de a rezolva o chestiune, de a face ordine în preajma sa, de a limpezi lucrurile care s-au complicat în relațiile unora, cu frații și surorile, cu vecinii, cu o serie de cunoscuți ocazionali.

Moment bun pentru examenele ce presupun verificarea unei abilități tehnice sau a unei capacități de a decide și conduce activități practice. Pe 8 și 9 noiembrie începe să se manifeste beneficiul tranzitului planetei Venus prin segmentul familiei, al rudelor de sânge dar și al averii sau chiar al unui patrimoniu modest ce poate aduce un avantaj, indiferent de natura lui. Între 10 și 12 noiembrie la prânz, tot ceea ce ține de relațiile cu copiii sau cu o persoană iubită este supus stresului astral care răscolește și complică lucrurile. Pe unii nativi începe să-i roadă gelozia. Dar sunt și elemente pozitive în acest context, dacă este vorba de nativi care desfășoară activități artistice și de creație care pot fi remarcabili în performanțele lor scenice sau interpretative prin subtilitate, capacitate de a convinge și emoționa. Ziua de 11 noiembrie, când se va produce faza de Lună Nouă, poate fi una specială sau, după caz, excepțională, aducându-i în fața unei situații noi în care va trebui să reacționeze cu suplețe și inteligență. Marte va intra la sfârșitul zilei de 12 noiembrie în Balanță, generând dorințe afirmate imperativ, energic, tăios în relațiile cu părinții, cei în vârstă, rudele în generând. Marte va impune urgențe și situații neprevăzute care se „împiedică” de chestiunile familiale. Pe 13 noiembrie, Racii vor avea impresia că sunt importanți și, poate că, impresia lor nu este una subiectivă, ci una justificată de ceea ce pot rezolva la locul de muncă, într-un cadru legal dar dificil de controlat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA ZODII. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE.

HOROSCOP LEU

Pe 7 noiembrie unii vor trebui să-și pună mintea la contribuție pentru a face față unei mici provocări bănești.

Oricum această casă a banilor se mai limpezește, mai întâi prin plecarea planetei Venus, pe 8 noiembrie în Balanță și, mai târziu, prin intrarea, în același semn, a planetei Marte, pe 12 noiembrie, moment din care casa banilor va fi patronată doar de beneficul (și mărinimosul!) Jupiter. Între 8 și 9 începe să se afirma latura pozitivă, împăciuitoare a planatei Venus, care le permite nativilor, să-și repare toate relațiile stricate sau tensionate cu rude, prieteni, parteneri, oficiali. Între 10 și 12 noiembrie, la prânz, casa, probleme domestice și/sau locative îl „macină” pe câte un nativ care, numai când se gândește la acel subiect, se umple de nervi și cu asta, gata! – ziua e stricată. Pe 11 noiembrie această predispoziție astrală este și mai greu de anihilat pentru că, în această zi, se va produce faza de Lună Nouă, care va aduce cele două Luminarii (Soarele și Luna) în relații proaste, de cuadratură, cu Soarele lor natal. La sfârșitul zilei de 12 noiembrie, Marte intră în Balanță, respectiv în casa a III-a, poziție astrală care le va induce dorința de a se exprima, de a-și face cunoscute opiniile sau de a se impune în situații care presupun schimb de idei și informații. Din după-amiaza zilei de 12 noiembrie, Luna în tranzit prin casa a V-a a relațiilor afective, îi va transforma în zilele următoare în niște pătimași. Dorințele lor vor fi trăite intens iar felul de a se bucura de plăcerile vieții capătă, nu o dată, aspectul aventurii, al excesului, al unor exagerări. Prudență în ceea ce-i privește pe „împătimiții” jocurilor de noroc.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA ZODII. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe libertatea.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button