BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION

În zilele de 12, 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), Scorpionii se vor concentra pe studiu individual: trebuie să acumuleze, în scurt timp, un volum mare de cunoştinţe în vederea unei verificări, motiv pentru care memoria lor este pusă la încercare. Nativii vor avea dorinţa să înveţe din ambiţia de a face o figură onorabilă în faţa unei comisii, cu atât mai mult cu cât, respectiva examinare ar presupune obţinerea unui loc de muncă sau trecerea la un nivel superior de activitate.
Între 14 decembrie după-amiaza (după ora 15) şi 16 decembrie seara (până la ora 20), unii nativi pot intra în posesia unor informaţii sau comentarii privitoare la familia lor care îi pot tulbura.

Între 17 şi 18 decembrie, Scorpionii vor petrece mai mult timp cu copiii lor, manifestă tandreţe şi duioşie faţă de o serie de persoane apropiate lor sufleteşte dar, în egală măsură, ei vor fi tentaţi să se simtă bine, să guste din plăcerile vieţii, să se rupă de contingent.

În cazul unor Scorpioni de vârstă matură, se poate instala dorinţa de a verifica adevăratele sentimente ale prietenilor faţă de ei, onestitatea sau loialitatea acestora.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR

Săgetătorii ar putea identifica în această perioadă o serie de pericole care vin dinspre rude sau de obstacole care se ridică în calea dezvoltării lor sociale şi profesionale.

Ei vor realiza că se află într-un blocaj care trebuie îndepărtat printr-o serie de gesturi care necesită gândire riguroasă, comportament corect, tărie de caracter şi forţă interioară. Între 12 şi 14 decembrie (până la ora 15), ei ar putea medita la eficienţa eforturilor depuse sau la eşecurile de până acum care explică o serie de probleme financiare.

Pentru moment, ei se îngrijorează, conştientizează limitele şi riscurile momentului. Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie seara, Săgetătorii pot fi spectaculoşi, mai ales dacă trebuie să vorbească, să poarte dialoguri, să facă dovada unor calităţi personale (elocvenţă, imaginaţie, deschidere spirituală sau orizont larg de cunoaştere).

Drumurile curente şi deplasările scurte pot fi marcate de surprize şi situaţii neprevăzute de orice natură. Între 17 şi 18 decembrie, ei trebuie să facă efortul de a privi familia din care provin cu mai multă îngăduinţă.

Deşi, în ciuda efortului de a fi toleranţi, problemele de fond nu se vor rezolva, cel puţin nu va spori discordia în relaţiile răvăşite cu neamurile lor. Atenţie pe 15 decembrie şi, apoi, pe 18 decembrie, cu privire la carieră, funcţie, rang, demnitate, preţuire care pot fi puse la încercare prin contestări publice.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN

Pe 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), Luna va tranzita zodia Capricornului şi va accentua conjuncţia Pluton/Mercur, punând în prim-plan problemele apăsătoare care se derulează în viaţa lor, ceea ce îi va obliga pe nativi să mediteze profund şi responsabil faţă de riscurile, avantajele, şansele sau blocajele care privesc familia şi cariera lor.

Careul în T, care s-a format la sfârşitul săptămânii trecute, continuă să funcţioneze în prima parte a perioadei analizate de noi, acum, şi el vizează persoana Capricornilor, cariera lor, familia. Pentru moment, se poate vorbi de o evaluare corectă a situaţiei şi a capacităţilor lor de intervenţie.

Rezolvările însă vor putea avea loc o dată cu intrarea Soarelui în zodia lor, ceea ce se va întâmpla, în curând. Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie (până la ora 20), cel puţin „pe hârtie”, sunt indicii ale unor surprize financiare mai mari sau mai mici.

Între 17 şi 18 decembrie, dialogurile cu fraţii, vecinii, cunoscuţii ocazionali sunt întrucâtva avantajate. Nativii pot face scurte deplasări de plăcere, de recreere sau în contextul cărora vor avea parte de întâlniri plăcute şi profitabile.

Nu este exclus ca, în contextul acestor contacte umane, lor să li se atragă atenţia – cu bună – voinţă şi pe deplin justificat – asupra unor riscuri pe care sunt pe cale să şi le asume în mod gratuit, asupra unor erori de evaluare sau de percepţie a unei persoane, a unui eveniment, a unei conjuncturi pe care le pot comite, mai ales din neştiinţă, sau asupra unor contradicţii între ceea ce cred şi doresc ei şi efectul contrar care s-ar naşte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR

Între 12 şi 14 decembrie (până la ora 15), unii nativi se pot confrunta cu discrete stări organice legate de fiziologia aparatului osteo – articular, a pielii, a regimului mineralelor în organism. Starea psihică, fără a fi una proastă, nu debordează de veselie, îngândurarea putând să se abată asupra lor, adesea.

Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie (până la ora 20), Luna se va afla în Vărsător, zodia lor, şi le va da aripi. Vor ieşi din apatia zilelor trecute, se pot bucura de multe motive din viaţa lor, se vor însenina şi nu vor mai vedea lucrurile doar în latura lor anevoioasă.

Acelaşi tranzit însă – atenţie!-, îi face să minimalizeze sau chiar să ignore o serie de adversităţi şi ipostaze dezavantajoase care se construiesc în preajma lor dacă au succes, o imagine de apărat sau vreo funcţie de exercitat.

Între 17 şi 18 decembrie, Vărsătorii pot face demersuri menite să le îmbunătăţească veniturile prin mici câştiguri şi avantaje. Tentativele altora, de mai mare amploare se vor lovi de o serie de piedici astrale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEŞTI

Două zile care pot aduce accente speciale în viaţa nativilor zodiei: 15 şi 18 decembrie, când, în joc, intră Soarele lor, Soarele în tranzit, Jupiter, cele două Noduri Lunare cu valoare de modelare a destinului, Neptun, Saturn, Kiron şi Luna.

Sub povara acestor relaţii, unele tranzite pot să nu aibă un rol esenţial în dinamica de fiecare zi. În prima parte a zilei de 12 decembrie, cariera şi ridicarea în plan social rămân vizate de acest aspect în derulare, de multe ori, el consolidând ceea ce a declanşat, cu o zi înainte, faza de Lună Nouă, plasată în această casă a X-a.

Pe fondul unei posibile amânări a producerii unor efecte vizibile, în cazul unor Peşti, tocmai pe sfârşitul acestui tranzit spectaculos, se pot revela aspecte esenţiale pentru biografia nativilor. Pe 12, 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), relaţiile cu o serie de persoane dintr-un anturaj conjunctural suferă de pe urma alterării relaţiilor.

Cineva nu se poartă cum trebuie iar Peştele reacţionează prin tăcere, izolare, îndepărtare. Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie seara (până la ora 20), gândurile acestor nativi trec prin tot felul de metamorfoze, pe fondul unor surprize sau descoperiri personale.

Pe 17 şi 18 decembrie, Luna le va tranzita semnul natal, readucându-i în elementul astral favorabil lor, permiţându-le să înoate, printre conflicte şi nemulţumiri, cu o graţie coregrafică. 18 decembrie nu este o zi bună pentru a discuta chestiuni ce reglementează contracte, asocieri, parteneriate. Relaţiile conjugale, deşi nu par, sunt încleştate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015. Citeşe horoscopul pentru restul zodiilor pe libertatea.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button