BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015-1 IANUARIE 2016 SCOPION SĂGETĂTOR CAPRICORN

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015-1 IANUARIE 2016  SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN


SCORPION – 

Intre 26 si 27 decembrie, pana la ora 13, acesti nativi ar trebui, in mod normal, sa se bucure de efectele unui Trigon regal construit de Soarele lor cu planetele in tranzit prin Rac si Pesti, ceea ce le va spori farmecul personal, le va accentua sensibilitatea si le va rafina intuitia si procesele subtile de gandire.

Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, Scorpionii vor fi tentati sa-si impuna punctul de vedere, dorinta sau, dupa caz, interesul ori doar se pot afirma cu mai multa usurinta intr-un spatiu public, lasand impresia unor persoane autoritare.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie dimineata ei vor desfasura adevarate operatiuni de tactica, manipuland cu diplomatie relatiile de prietenie sau relatiile cu o serie de persoane din categoria celor „utile” lor in varii domenii si ipostaze. Vor stabili o strategie de intalniri, de discutii fie pentru a mentine calda relatia, fie pentru a incepe sa lanseze provocarile unor colaborari si parteneriate pentru a caror dezvoltare ulterioara prezenta sau implicarea acelora ar fi esentiala.

Este o perioada cand acesti nativi vor face mai ales ce trebuie, ce le convine sau ceea ce ii avantajeaza nelasandu-se cuprinsi de nostalgii sau duiosii, postura afectiva care se va reflecta si in felul in care vor gestiona si o relatie afectiva.

Pe 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, vor fi incantati sa analizeze ce s-a intamplat in ultimele zile in viata lor, cum au reactionat cei cu care s-au intalnit si ce atitudine sa adopte ei pe viitor. Pe 30 decembrie, planeta Venus va intra in casa a II-a banilor castigati prin efort personal dar, deja, din aceasta postura, ea jaloneaza un traseu contradictoriu cu privire la venituri si siguranta financiara. Atentie la aspectele de viata personala ce pot face obiectul unor comentarii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015-1 IANUARIE 2016  SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN

SĂGETĂTOR

Intre 26 decembrie si 27 decembrie, pana la ora 13, se pot arata interesati de felul in care evolueaza o chestiune baneasca sau un beneficiu de natura materiala. Pe o alta directie existentiala se prezinta elemente de risc pentru corpul lor fizic legat de apa in toate ipostazele.

Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, sunt premize ca unii Sagetatori „sa se dea mari”, sa-si doreasca o afirmare publica, profesionala sau sociala, sa se afirme in chip evident, sa impresioneze sau sa „dea lovitura” intr-o directie de viata in care este inclusa notiunea de strainatate: un concurs intr-o tara straina, o calatorie, o stramutare intr-un alt oras sau in alta tara in urma unei selectii, a unei oferte, a unui concurs, a unui premiu etc.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie dimineata, viata publica ar trebui, in mod firesc, sa treaca printr-un moment de relache. Pentru cei care nu cunosc insa odihna si care raman conectati la realitate si la evenimente, informatiile si vestile care tind sa-i vizeze au darul de a-i tine mereu in priza, gata sa reactioneze. La aceasta stare interioara de atentie concentrata, de panda, contribuie si relatiile tensionate, create de planeta Venus care se va afla, dupa 30 decembrie, in Sagetator.

Pe 1 ianuarie dimineata dupa ora 9, dorinta nativilor de a fi alaturi de cunoscuti si prieteni nu e justificata doar de vacanta si sarbatori ci este motivata mai ales de nevoia lor de a-si verifica intentiile prin confruntarea cu opiniile unor persoane subtile, destepte, performante. Mai intra in joc nevoia fireasca de comunicare, de integrare intr-un grup organizat care sa le legitimeze apartenenta la o idee, o convingere, un interes, o activitate.

Totusi, acelasi context astral nu accentueaza efuziunile sentimentale, ba chiar da relatiilor sentimentale un impuls enigmatic, ambiguu, neclar, indoielnic si, prin toate astea, enervant.

CAPRICORN

Ultimul semn zodiacal al Crucii Cardinale care este puternic motivat de tranzitele saptamânii viitoare isi revarsa forta astrala asupra celor mai importante sectoare de viata ale acestor nativi.

Primele semne astrale ale perioadei pe care o analizam, se identifica, pe directia casei a VII-a, a relatiilor conjugale sau parteneriale de orice tip. Pe unii, acest tranzit scurt din 26 si 27 decembrie pâna la ora 13, ii poate lasa indiferenti, altora insa le poate da fiori si motive de ingrijorare.

In cazul cuplurilor unde exista conflicte mocnite sau deschise, in plina desfasurare, perioada permite adoptarea unei atitudini rigide, calificata de unii drept incapatânare, alteori insa comportamentul lor poate fi ostil, impingându-i sa-si formuleze nemultumirile scurt, raspicat si fara drept la replica. Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, banii, bunurile, avantajele in relatia cu persoane si/sau institutii le pot atrage atentia, fara a patrona insa pericole majore.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie dimineata, tranzitul Lunii le va permite sa analizeze corect orice eveniment care se petrece in jurul lor, dupa cum vor putea evalua adecvat semnificatia si importanta oricarei informatii ce vine spre ei. In functie de acest „pachet de stiri” isi vor nuanta si ei atitudinea fata de o persoana sau o situatie de data recenta. Pe 1 ianuarie 2016, dupa ora 9 dimineata, Capricornii pot face efortul de a-si ameliora imaginea, perceptia publica.

Ceva totusi, din aceasta trama astrala, le alimenteaza o nemultumire surda, un anume fel de a nu fi „in apele lor”, de a resimti mereu, in chip neplacut, caruselul evenimentelor cotidiene cu atât mai mult cu cât, din 30 decembrie, Micul Benefic sau Micul Protector, va trece in Sagetator, intr-o casa ascunsa, de unde nu va putea actiona la intreaga lui capacitate. Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button