BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015-1 IANUARIE 2016, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015-1 IANUARIE 2016, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ  – 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015-1 IANUARIE 2016, LEU

Intre 26 si 27 decembrie, pana la ora 13, cursul vietii curente cunoaste o tendinta spre intimitate, izolare, preocupare de echilibrare energetica prin odihna si repaus. Preocuparile legate de alimentatie, regim de conservare, refacere dupa excese este destul de pronuntata si-i poate viza pe toti nativii, indiferent de varsta.

De aceea ar fi chiar indicat ca Leii sa urmeze terapii menite sa le readuca organismul la potentialul fiziologic normal. Rastimp in care se pot acutiza o serie de afectiuni care tin de aparatul locomotor, de sistemul osos, de regimul mineralelor in organism, de fiziologia pielii (risc de reactii alergice, urticarii etc.) precum si al unor afectiuni reumatice.

Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, Luna le va da energie, curaj si multa indrazneala manifestate prin iesiri temperamentale si manifestari ale personalitatii in chip vizibil. Leii vor fi exigenti cu cei din jur, pretentiosi si mai putin ingaduitori cu cei din preajma lor, de unde si riscul de a primi observatii critice.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie 2016 dimineata, gandul lor e la bani si, de cele mai multe ori, nu va fi vorba de risipa ci de o cat mai judicioasa administrare a lor. Din 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, vor redeveni cooperanti, simpatici, maleabili iar dialogul cu ei va mai fi unul placut, cu conditia sa nu se abordeze subiecte „fierbinti”, de profund interes personal, pentru ca vor uita de politete si vor reactiona abrupt.

Drumurile contin o doza de risc, de neprevazut cu atat mai mult cu cat, Marte aflat in casa a III-a, a deplasarilor scurte, va face un aspect prost cu Mercur. Venus va intra pe 30 decembrie in casa a V-a a dragostei si a placerilor vietii si-i va transforma pe Lei in niste fiinte gurmande, pofticioase, exigente cu preparatele culinare si bauturile. In plan sentimental si senzual se vor deda hedonismului.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015-1 IANUARIE 2016, FECIOARĂ

Premizele astrale ale perioadei cuprinse intre 26 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2016 se arata a fi unele de natura constrangerilor si contradictiilor interioare, venite atat din prea-plinul lor sufletesc cat si din afara, provocate de oameni, fapte si gesturi menite sa-i contrarieze si sa reactioneze ciudat.

La acest context astral, construit de niste saptamani sau chiar luni, se adauga, din 30 decembrie, tranzitul planetei Venus, care, chiar daca are faima de a fi un Benefic, aflandu-se in cuadratura cu planetele in tranzit prin Fecioara si cele din Pesti, dimpreuna cu potentatorul Saturn din Sagetator, nu face decat sa amplifice sursele discrepantelor si sa radicalizeze conflictele si nemultumirile.

Intre 26 si 27 decembrie dimineata, predispozitia lor sufleteasca nu pare a fi una armonioasa, ei trecand prin tot felul de stari de la lipsa de chef la atitudinea critica fata de prieteni, apropiati, copii sau partener.

Vor refuza o serie de invitatii si, chiar daca vor face unele vizite, nu se vor molipsi de veselia din jur, lasand impresia ca sunt tot timpul preocupati de ceva mai important decat distractia din acel moment. Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, tranzitul Lunii este menit sa le sporeasca dorinta de a-si schimba atitudinea, pe directia unei afirmari categorice a personalitatii si vointei lor.

S-ar putea vorbi mai mult despre un fel de a-si face curaj. Intre 30 decembrie si 1 ianuarie 2016 dimineata, ei vor fi mai calmi, mai echilibrati, mai putin nervosi, mai eficienti in tot ceea ce fac, de unde si sporul real in treburile marunte pe care vor trebui sa le aduca la bun sfarsit.

In schimb, se vor ivi noi argumente pentru a se raporta la cineva din familie intr-un chip diferit decat pana acum. Impactul tranzitelor din ziua de 1 ianuarie nu este semnificativ, fiind vorba de bani intr-o perioada cand pana si magazinele vor fi inchise.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015-1 IANUARIE 2016, BALANȚĂRecomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button