BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015 -1 IANUARIE 2016, PEȘTI, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 26 DECEMBRIE 2015 – 1 IANUARIE 2016  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, PEȘTI, 26 DECEMBRIE- 1 IANUARIE 2016: 

Intre 26 si 27 decembrie pâna la ora 13, Pestii vor manifesta o atitudine intelegatoare, protectoare, fata de cei din preajma.

Ei insisi vor fi mai putin exigenti cu propria lor persoana, acordându-si luxul unui repaus resimtit ca nevoie interioara de a se intoarce la acele preocupari care le dau satisfactie (muzica, poezie, arta, spectacole, activitati spirituale etc.). Vor redescoperi bucuria de a se izola de forfota vietii de fiecare zi, de solicitarile obositoare, odihnindu-se prin cultivarea unor activitati care le „ung” sufletul si le dau satisfactia ca traiesc in vecinatatea valorilor culturale, artistice, religioase. De aceea, pâna si relatiile afective vor fi traite si intelese ca un fel de prelungire a acestei predispozitii spre un bine spiritual, superior.

Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, chiar asa, in ultimele zile ale anului, tot se poate inregistra o ipostaza flatanta care se concretizeaza la locul de munca sau in contextul unei activitati profesionale. Mai poate fi vorba de o pozitie notabila prin care Pestii se fac remarcati, printr-o prestatie de exceptie, prin punerea in valoare a unor calitati speciale de care dau dovada.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie 2016 dimineata, unii pot discuta conditiile unui viitor contract intr-un cadru oficial sau chiar particular. Planeta Venus va intra, pe 30 decembrie in Sagetator, controlând in chip benefic, salutar, casa a X-a a ridicarii in rang in si prin profesie, contribuind astfel la consolidarea pozitiei adoptata de nativul din Pesti in orice schimb de opinii sau negocieri, dându-le argumente, justificare si oportunitate.

Neintelegeri cu prietenii care pleaca de la bani sau de la avantaje. Aceia pot lansa acuzatii nejustificate. Pe 1 ianuarie se poate identifica un fapt de viata care priveste destinul si care trebuie luat in calcul, in mod serios, prin implicarea Nodului Nord al Lunii (Sensul vietii) in conjunctie cu Luna si Jupiter.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA TAUR

In mare, perioada cuprinsa intre 26 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2016 este relativ usor de suportat fiind feriti de tensiunile majore ale acestui context astral.

Pe 26 si 27 decembrie, pana la ora 13, Taurii pot fi tacuti, meditativi, rezervati, incercand, nu o data, sa-si lamureasca in forul interior un aspect de viata care-i „roade” de mai mult timp. Din dupa-amiaza zilei de 27 decembrie si, apoi, pe 28 si 29 decembrie, tendinta generala este de a se impune in familie ca un sef adevarat, scotand la iveala nebanuite resurse de mandrie si orgoliu.

Cei din jur nu se vor arata deranjati de faptul ca Taurul isi asuma tot felul de treburi de familie, lasandu-l sa actioneze cum doreste, dandu-i astfel satisfactia sa-si impuna punctul de vedere. Pe 30, 31 decembrie si 1 ianuarie (pana la ora 9 dimineata), nativii din Taur pot face o serie de gesturi cuvenite sau potrivite sa-si puna ordine in relatiile cu copiii, cu prietenii, cu unii apropiati, iar gesturile lor, fara a deborda de sentimentalism, dovedesc ca sunt niste diplomati abili, gestionand cu masura situatiile delicate.

Pe 30 decembrie, Venus, guvernatorul lor, va intra in Sagetator, in casa a VIII-a, facilitandu-le de acum in acolo o serie de mici avantaje materiale. Nu sunt excluse cadourile care fac placere si care exprima recunostinta sau admiratia cuiva fata de meritele lor.

Pentru unii, tot pe aceasta directie, acest gest frumos, placut care ii impresioneaza, poate sa vina din strainatate, de la o persoana particulara sau de la o institutie. Restul zilei de 1 ianuarie ii pune situatia de a se odihni sau reface dupa osteneala fireasca a ultimelor zile.

Raman de actualitate, pentru unii nativi aflati la varsta matura, disensiunile legate de munca, activitatea curenta, provocate sau alimentate de o categorica divergenta de opinii si interese opuse cu ale colegilor/partenerilor, superiorilor. Numai ca identificarea problemelor nu este suficienta de unde si sentimentul de presiune morala care se exercita asupra lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA GEMENI 26 DECEMBRIE – 1 IANUARIE

Continua directiile mari astrale care s-au conturat cu niste saptamani sau chiar luni in urma, indicand chestiunile esentiale de viata personala sau sociala pe care cei nascuti in Gemeni trebuie sa le rezolve: familie, patrimoniu, normalitate, legalitate ori legitimitate a unor initiative, demersurile publice, succesul, implinirea profesionala.

Pentru secventa de viata patronata de casa a VII-a – casatorie, afaceri, parteneriat, contracte, conflicte, procese – partea buna a saptamanii viitoare provine de la planeta Venus, Micul Benefic, care va intra in Sagetator, pe 30 decembrie si, chiar daca se va afla in opozitie cu Soarele lor, ea va actiona, cel putin in prima saptamana, pe directia unei sanse, a unei ipostaze favorabile ori a inlaturarii micilor incurcaturi si pericole, inducand buna-vointa si amabilitatea intre soti, parteneri de afaceri sau parteneri de dialog.

Intre 26 si 27 decembrie (pana la ora 13), Gemenii vor fi preocupati sa economiseasca sau sa-si protejeze banii, cantarind sau chiar renuntand la o serie de cheltuieli. In a doua parte a zilei de 27 decembrie si, apoi, pe 28 si 29 decembrie, nativii se vor impune autoritar in dialoguri, vor face impresie buna in situatiile in care se exprima public.

Pe 30, 31 decembrie si in dimineata zilei de 1 ianuarie 2016, pe Tauri ii va cuprinde un fel de drag de casa sau dor de rude. Multe dintre obligatiile familiale nu le mai par niste datorii plicticoase. In relatiile conjugale ei sunt cei care fac toate eforturile pentru a se mentine o stare de bine, de armonie, de calm, de impacare, de veselie, neraspunzand la provocari.

Pe 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, desi doresc sa se vada cu prietenii, sa faca schimb de informatii, ei se pot confrunta cu firea unei persoane dificile care face „figuri” sau cu nevoia unei cheltuieli nedorite.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA RAC 26 DECEMBRIE – 1 IANUARIE 2016

 

Intre 26 si 27 decembrie, ora 13, Racii vor fi preocupati de ei insisi concentrandu-se pe tot ceea ce priveste persoana lor, fara ca, prin asta, sa lase impresia ca sunt egoisti, aceasta repliere spre sine explicandu-se prin tranzitul favorabil al Lunii, prin semnul lor natal care le-a zguduit cu numai o zi in urma, pe fondul fazei de Luna Plina, niste principii, niste convingeri, niste proiecte personale.

Din 27 decembrie dupa-amiaza si apoi, pe 28 si 29 decembrie problemele banesti curente s-ar putea sa le abata atentia de la alte evenimente. Intre 30, 31 decembrie si dimineata zilei de 1 ianuarie se pume problema unor mici deplasari, ale unor activitati practice, utile, organizatorice justificate si prin nevoia de a face fata atator sarbatori si modificari de program de viata.

Ceva insa staruie in mintea lor, o dorinta secreta, a un plan pe care vor sa-l puna in aplicare pentru a se simti bine, ceva din categoria lucrurilor pe care nu le-au mai facut, pe care nu le-au mai trait, dar nu ineditul este cel care primeaza ci nevoia de implinire si multumire sufleteasca, pentru a carui punere in practica sunt in stare sa alerge si sa faca tot felul de demersuri.

In ziua de 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, micile obligatii de familie mai mult ii enerveaza decat ii incurca. Tensiuni mocnite sau mici rabufniri de nemultumire se pot inregistra in aceasta zi in relatia cu partenerul de viata.

Pe 30 decembrie, planeta Venus va intra in casa a VI-a si, pentru moment, va aduce o vizibila imbunatatire a starii de sanatate si o schimbare a dispozitiei interioare. In plus, pana pe 24 ianuarie 2016, aceasta planeta le poate netezi unora drumul spre o rezolvare fericita ori macar convenabila in legatura cu un loc de munca.

 Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button