HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE. HOROSCOP PEȘTI,VĂRSĂTOR,CAPRICORN,SĂGETĂTOR

de:
15 nov. 2015
1 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE. HOROSCOP PEȘTI,VĂRSĂTOR,CAPRICORN,SĂGETĂTOR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE. HOROSCOP PEȘTI,VĂRSĂTOR,CAPRICORN,SĂGETĂTOR:

Urania a realizat horoscopul săptămânal aferent săptămânii viitoare, informează libertatea.ro.

Horoscop Urania Pesti 

Pe 14 noiembrie este posibila (dar nu obligatorie) o stare de multumire, de sau – cine stie ? – de entuziasm, provocata de o discutie, de o abordare speciala a unei chestiuni ce tine de meserie, nume, succes etc.

De retinut insa ca, in spatele acestei ipostaze placute sau favorabile Pestilor, exista numeroase piedici, opozitii si dificultati care, in timp, daca se va da curs acelei ipostaze care le-a generat satisfactia, vor trebui rezolvate. Intre 15 si 17 noiembrie se identifica, pe harta cerului acestor nativi, posibile discutii aplicate, metodice, punctuale, responsabile si mature cu privire la un proiect sau la o situatie in legatura directa cu obtinerea unor sume de bani.

Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata, Pestii vor fi agitati din cauza evenimentelor care i-au solicitat in ultima vreme sau din cauza responsabilitati multiple ce-i impovareaza. Totusi, ei vor face fata. Abilitatile lor mentale pot fi, in aceste doua zile, speciale si utile lor. Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie, Luna va traversa zodia lor, dandu-le Pestilor un respiro astral binevenit.

Se vor simti in largul lor, mai siguri pe ei, mai increzatori, mai plini de speranta, de idei, de solutii. Unele evenimente care se pot produce in acest rastimp, le pot aduce insa unora, in functie de harta personala, ipostaze de viata interesante, memorabile, salvatoare sau exemplare. Din seara zilei de 20 noiembrie, Mercur va intra in casa a X-a si le va da, timp de 20 de zile, numeroase impulsuri menite sa-i puna in evidenta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE. HOROSCOP PEȘTI,VĂRSĂTOR,CAPRICORN,SĂGETĂTOR:

Horoscop Urania Varsator 

Pe 14 noiembrie se creeaza conditiile pentru veselie si disponibilitate pentru socializare, manifestari publice, stabilirea de noi relatii cu persoane cu ranguri si demnitati in contextul unor activitati de colaborare.

Schimbul de idei si opinii este favorizat: Varsatorii fac impresie buna sau, de la caz la caz, chiar entuziasmeaza. Acest sector va beneficia apoi, incepand cu seara zilei de 20 noiembrie, pana pe 10 decembrie a.c., de functia de mediator a plantei Mercur, ce va traversa, in perioada amintita, casa a XI-a a realizarii personale prin intermediul relatiilor sociale.

Intre 15 si 17 noiembrie dimineata acesti nativi se pot replia in interioritatea lor fie pentru a analiza semnificatia unor evenimentele la care au fost martori sau directia celor in care au fost implicati ca personaje active. Este un moment al analizei mature, serioase, responsabile si prudente. Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata, Luna va traversa semnul lor zodiacal natal, dandu-le Varsatorilor curaj, spirit de initiativa (impinsa uneori, pana la fronda), inventivitate si tarie de caracter.

Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie, nativii apartinand acestui semn isi vor indrepta atentia, mai mult decat in alte zile, spre chestiunea banilor care poate sa le ofere un peisaj destul de comod, cu mici solutii care sa le alunge ingrijorarea. Cum Mercur va parasi casa a X-a pe 20 noiembrie, iar Soarele se va indrepta spre sfarsitul tranzitului prin Scorpion, este de anticipat o relaxare a casei ridicarii in rang prin profesie si valoarea personala.

Atentie si la o serie de abordari periculoase sau extravagante (uneori doar de dragul de a face senzatie) care pot fi prost primite de catre public, anturaj, grup de lucru.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE. HOROSCOP PEȘTI,VĂRSĂTOR,CAPRICORN,SĂGETĂTOR:

Horoscop Urania Capricorn 

In ziua de 14 noiembrie acesti nativi pot primi impulsuri neobisnuite care pot viza doua aspect de viata: a) latura sanatatii, unde se poate observa o imbunatatire a tarii de spirit sau chiar un spor de energie si vigoare, pe fondul unei recuperari organice, b) in planul relatiilor discrete, secrete cu oameni si/sau institutii, de unde le pot ajunge, pe tot felul de cai, vesti, informatii, sfaturi, avertismente etc.

Acestea vor avea un rol important in stabilirea unei atitudini sau a unei strategii cu privire la o chestiune personala pusa mai de mult in joc sau care se poate ivi in viitorul apropiat. Informatiile au darul de a-i bucura sau de a le da mai multa siguranta de sine.

Aceasta ipostaza va fi consolidata sau dezvoltata sau confirmata dupa 20 noiembrie seara, cand Mercur va intra in Sagetator, in aceasta casa a XII-a, sporind sansa acestor schimburi de informatii mai mult sau mai putin conventionale. Intre 15 si 17 noiembrie dimineata, nativii se concentreaza pe problemele lor, se cufunda in noianul de treburi importante amestecate cu cele secundare, in dorinta de a le rezolva pe toate pentru a nu mai trai sub teroarea termenelor-limita sau al intarzierilor.

Este un moment al seriozitatii, raspunderii personale, al luciditatii, eficientei, harniciei. Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata, surprizele vin de la bani, in indiferent ce context. Intre 19 noiembrie –dupa-amiaza si 20 noiembrie unii vor fi obligati sa se exprime in diferite situatii, apeland pentru asta la un discurs cu argumente „emotionale”, mizand mult pe coarda sensibilitatii sau slabiciunii celor care il asculta, examineaza, noteaza etc. Drumuri si deplasari facute de nevoie, impotriva vointei sau care le complica existenta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE. HOROSCOP PEȘTI,VĂRSĂTOR,CAPRICORN,SĂGETĂTOR:

Horoscop Urania Sagetator

Pe 14 noiembrie nativii pot fi intr-o frumoasa forma fizica si psihica, afisandu-se ca niste persoane sanatoase, optimiste, vesele, puternice, determinate, entuziaste.

Intre 15 si 17 noiembrie dimineata preocuparile lor se invart in jurul chestiunii – vesnice! – a banilor: fie pe directia obtinerii lor, fie pe directia mai bunei lor administrari. Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata pot aparea oportunitati in legatura cu o deplasare, o excursie, o deplasare. Surpriza poate fi una placuta sau profitabila.

Tot in acest rastimp, sunt destul de bine sustinute astral examene, mai ales cele care abordeaza o latura tehnica, practica sau care il pun pe un candidat in situatia de a fi spontan, inventiv, original. In dialogurile curente, Sagetatorii vor fi in verva, exuberanti, placuti sau interesanti („suvoi de idei”). Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie – vor nu vor – sunt obligati sa revina la sentimente (mai) bune fata de rudele cu care s-au aflat in disputa sau chiar in razboi, in ultima vreme.

Unii doresc sa puna capat conflictelor, altii doresc o rezolvare definitiva a cauzei care a generat neintelegerile, iar altii vor doar sa actioneze corect si moral, in functiei de datele problemei. In seara zilei de 20 noiembrie, la ora 22, Mercur paraseste Scorpionul si intra in zodia Sagetatorului, dandu-le acestor nativi, pentru urmatoarele 20 de zile, un ajutor important cu privire la schimb de idei, independenta si afirmare personala. Intreaga saptamana sta si sub semnul unei relatii periculoase ce-i pune pe nativi in posturi „alunecoase ” fata de o serie de prieteni sau parteneri de suflet. Din ambele parti, Sagetatorilor, le pot veni semnale negative: un cuvant care surprinde, un gest nelalocul lui.

Citește restul horoscpolui pe libertatea.ro.

 


Cookies