BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,RAC,LEU

Urania a realizat horoscopul săptămânal aferent săptămânii viitoare, informează libertatea.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE 2015:

Horoscop Urania Berbec

Dorinta unora dintre nativi este de a lua contact cu o serie de persoane aflate in strainatate in sensul unor limpeziri a relatiilor personale sau ale unor afaceri incalcite. Intre 15 si 17 noiembrie dimineata, viata publica si cariera acestor nativi se afla intr-o situatie complicata din cauza unor piedici sau opozitii ce vin cercul apropriatilor.

Relatiile parteneriale (in ipostaza afacerilor, colaboratorilor, asocierilor de orice natura) sunt si ele intr-o predispozitie astrala delicata, menita sa impinga spre ruptura, instrainare sau criza. Cu fiecare zi cu care nativii se indreapta spre sfarsitul perioadei analizate de noi acum, cu atat ei vor simti mai mult povara acestor presiuni astrale dar si importanta lor in viata de fiecare zi.

Din 17 noiembrie (ora 9:30′ dimineata) pana in prima parte a zilei de 19 noiembrie relatiile cu prietenii si cei apropiati prin scopuri, interese si gusturi comune pot fi zbuciumate de trairi intense, care pleaca de la o forma de revolta interioara, sau care sunt justificate de o serie de evenimente care ii „iau pe sus”.

Dupa orele 17 – 19 noiembrie si pana pe 20 noiembrie dimineata Luna, in tranzit prin zodia Pestilor, le va spori dorinta de a medita si de analiza in detaliu toate evenimentele prin care au trecut si despre care au senzatia ca s-au produs intr-un galop care nu le-a permis sa vada adevarata lor esenta. Tot in aceasta perioada sunt posibile trecatoare crize afective, mici tristeti, depresii, lipsa de orizont care se vor risipi dupa epuizarea acestui tranzit.

De-a lungul intregii saptamani se pot inregistra tentative de a fi pacaliti intr-o chestiune financiara dupa cum, nici ei insisi nu sunt scutiti de pacatul de a recurge la artificii, in dorinta de a rezova o incurcatura de moment.

 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE 2015:

Horoscop Urania Taur

Pe 14 noiembrie se inregistreaza o dorinta intensa de a rezolva micile chestiuni banesti care ii acapareaza, ii obsedeaza si-i epuizeaza prin impactul afectiv pe care il exercita asupra lor, scotandu-i, nu o data din circulatie.

Intre 15 si 17 noiembrie dimineata calculele de viata ale unora pleaca de la o conditionare exterioara. Fie o institutie de care depinde progresul lor prin aprobari, apostile etc., fie prin conditiile pe care le pune pentru ca nativul sa-si atinga respectivul scop, il pun in fata unei situatii cu grad sporit de dificultate. Pentru asta el trebuie sa se mobilizeze, sa-si faca un plan si mai ales sa-si faca niste calcule personale rezonabile.

Alte persoane, vor simti aceasta conditionare sub forma unei nevoi urgente, imperioase de a se apuca sa invete pentru a completa golurile din pregatirea lor profesionala. Intre 17 si 19 noiembrie, Taurii vor dori sa se afirme in viata publica, sa faca o impresie buna, sa se remarce si, daca se vor supraveghea, vor reusi.

Cariera este in aceasta perioada intens solicitata iar ei nu vor ocoli artificii si tertipuri pentru a-si pune planul in aplicare. Cu singura precizare: nu incercati aceste manevre in viata de familie. Acolo efectul va fi repede si sigur exact pe dos decat cel scontat.

Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie, nativii vor simti nevoia sa comunice cu o serie de prieteni apropiati lor sufleteste, cu care functioneaza pe aceiasi lungime de unda si cu care rezoneaza. Sanatatea functioneaza inegal in functie de organul vizat de o afectiune mai veche sau de o deteriorare fiziologica de data recenta. Afectiunile mai vechi, cronicitate, le pot da de furca prin recidive sau rezistenta la tratamentul obisnuit. Relatiile de familie scartie de se aude pana la vecini.

 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE 2015:

Horoscop Urania Gemeni 

Luna incearca sa introduca ordinea si disciplina in relatiile parteneriale, mai ales in cele dintre soti. Rezultatele acestui tranzit astral din 14 noiembrie este in slab, vechile nemultumiri functionand la fel de puternic si insistent, indicand motive reale si majore asupra carora trebuie sa mediteze, inainte sa treaca la fapte.

Intre 15 si 17 noiembrie atentia lor se indreapta spre chestiunile cotidiene ce presupun plati, achizitii, cheltuieli, administrare de bani si bunuri. Vor fi chibzuiti si meticulosi. Intre 17 noiembrie si 19 noiembrie dimineata, mintea lor prinde aripi si ea se indreapta spre sectoarele nobile ale unei vieti intelectuale, publice sau profesionale. Multe ii motiveaza si-i inspira in acest rastimp. Imaginatia lor si spiritul inventiv nu cunoaste limite, granite sau jumatati de masura.

Primesc un sprijin si de la planetele din Balanta ce le pot fi de folos celor care desfasoara activitati de creatie artistica, interpretativa sau subtila si rafinata (design, arhitectura, moda, etc.). Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie viata publica, cariera par a fi menite succesului sau macar unei perioade placute, favorabile lor, care trezeste sau elimina multe dintre neplacerile anterioare.

Desi, in aparenta favorabila, aceasta perioada le aduce celor care s-au nascut in Gemeni si destule motive de grija sau stres legate de gestionarea unor bunuri de familie. Preocuparile nu sunt marcate de contradictii ci doar de o povara morala, partea materiala functionand, in ansamblu, favorabil.

Atentie la tot ceea ce presupune activitate desfasurata la locul de munca, la relatiile cu colegii, pe intreaga scara ierarhica: nu intrati in mici comploturi, evitati barfele, tineti-va la distanta de intriganti.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE 2015:

Horoscop Urania Rac

Pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal, sunt posibile o serie de ganduri sau evenimente menite sa puna in ordine sau sa repuna pe baze corecte, legale, o relatie de munca. Nu trebuie sperat prea mult insa de la acest context astral.

Aspectul dureaza putin si are mai mult datele „interioritatii”, ale intentiei decat ale concretizarii acestora. Intre 15 si 17 noiembrie dimineata chestiunile parteneriale sau contractuale se desfasoara in conditii grele: stres, suparare, conflicte mai vechi reactivate, ostilitate, rigiditate, incapacitate de a gasi solutii de mijloc, lipsa de tact si diplomatie, bruschete, ambitie, etc.

Unele din aceste stari de lucruri provin de la rude, altele de la partenerul de viata si, fireste, altele de la postura publica, oficiala. Lezate sunt insa cu toatele: si imaginea, si onoarea, si linistea, si impacarea sau echilibrul relational. Totul concura parca pentru a complica si altera bruma de cooperare ce se manifesta pana atunci. Relatii complicate si in plan procesual.

Nativii nu e bine sa forteze nota in contextul unor conflicte cu componenta oficiala: mai mult inrautatesc lucrurile. Pentru moment, toate diligentele indreptate spre deblocare, schimbare vor esua pentru ca, acum, nu este momentul lor. Intre 17 si 19 noiembrie dimineata pot surveni surprize pe directia bani/bunuri/avantaje/beneficii. Sunt de luat, toate, si cele bune si cele rele, cu masura.

Zilele urmatoare le vor nuanta. Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie preocuparile acestor nativi se intre spre lucrurile frumoase, artistice, filosofice, spirituale, religioase, spre activitati si preocupari care-i smulg din tumultul acestei perioade pentru a-i transporta intr-un taram al armoniei, bucuriei, satisfactiei interioare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 16-22 NOIEMBRIE 2015:

Horoscop Urania Leu 14 – 20 Noiembrie 2015

Disponibilitatea spre relaxare, aventura, sport afisata in zilele din urma va continua si pe 14 noiembrie. Mai ales cei maturi vor fi predispusi sa se dedice distractiilor.

Pe 15, 16 si 17 noiembrie dimineata unii au mult de lucru la locul de munca sau sunt plictisiti, fara chef, depasiti de situatie, drept care starea lor de spirit va fi una morocanoasa. In a doua jumatate a zilei de 17 noiembrie si, apoi, pe 18 si 19 noiembrie dimineata, Leii vor dori sa discute cu cineva, ori sa aduca in actualitate o chestiune de familie, de avere, de patrimoniu, de autoritate intre rude care pleaca mai mult din dorinta de a le da acelora o lectie, de a-i „pune la punct” pe unii sau de a-i avertiza pe altii cu privire la o chestiune de principiu, la o conduita sau la optiune care-i afecteaza in interesele lor.

Din 19 noiembrie dupa-amiaza, Leii incep sa faca o serie de calcule si planuri in care dorinta, fictiunea si lipsa de informare corecta ii imping spre constructii mentale disproportionate fata de realitate sau propriile lor capacitati de a le pune in aplicare sau duce la bun sfarsit. De altfel, confruntarea cu realitatea brutala se va produce aproape imediat, naruindu-le o serie de sperante.

In dezavantajul personal functioneaza perechea Soare/Mercur, in Scorpion, care macina increderea intr-o serie de rude, exaltand interesul personal exacerbat. In ansamblu, saptamana este una plina de provocari, de lipsa de masura, de repliere pe nevoile personale. Relatiile, fie ele ocazionale sau mai apropiate, se vor resimti de pe urma acestui fel de a fi abrupt si categoric al Leilor, ceea ce ii va deranja pe cei din jur, care nu le vor face jocul. Lipsa de masura atunci cand formuleaza observatii sau adreseaza o cerere.

Citește restul horoscpolui pe libertatea.ro.
Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button