BAZAR

HOROSCOP SĂPTÂMÂNAL, HOROSCOP URANIA. Horoscopul pentru săptămâna 18-24 mai 2015. HOROSCOP ZODII

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. Horoscopul pentru săptămâna 18-24 mai 2015. HOROSCOP SĂPTÂMÂNAL, ZODII 18-24 MAI.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 18-24 MAI, BERBEC:

Luna Nouă din 18 mai îi poate îndemna chiar să accepte o serie de intervenții ale contextului de moment cu privire la o problemă de natură materială cu sau fără consecințe directe bănești. Asta înseamnă o nouă abordare, acceptarea unor termeni sau condiții de muncă și viață care să permită unui proiect mai vechi să se desfășoare ori poate că ei înșiși trebuie să renunțe la o serie de idei (fixe?!) și mici interese de moment în favoarea unui beneficiu sau al unui context cu o respirație financiară, alta decât câștigul imediat, dar modest.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 18-24 MAI, TAUR:

Fiind vorba de casa I a dezvoltării și afirmării personalității se pune problema unui început semnificativ, important, ce ține de persoana lor din toate punctele de vedere: sănătate, concepție de viață, implicare socială, trăiri interioare, experiențe de viață.

Undeva, cândva, pe parcursul acestor zile se va afirma o direcție de viață, o răscruce, o opțiune de care trebuie să țină seama sau să o identifice ca atare, pentru că ea se poate manifesta discret iar ei, angrenați în tot felul de probleme, nu toate importante, să nu-i dea atenția și importanța cuvenită. Este vorba de un început, într-o direcție de viață de viață și activitate ce presupune epuizarea – la timp sau mai înainte de vreme – a unor ipostaze ce nu mai pot persista sau în care nu mai este nevoie să se creadă. În numele noii ipostaze astrale, Taurii vor trebui să-și realcătuiască o serie de priorități și intenții.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. Horoscopul pentru săptămâna 18-24 mai 2015. HOROSCOP SĂPTÂMÂNAL, ZODII 18-24 MAI.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 18-24 MAI, GEMENI: Gemenii traversează o perioadă favorabilă lor, deoarece au de partea lor, în semnul zodiacal ce-i reprezintă, pe Marte și Mercur guvernatorul lor.

Din 21 mai, Soarele îi va răsfăța, pentru că va începe să le străbată zodia, dându-le cele mai profunde și intense, mecanisme de salvare, apărare sau acțiune. Se poate vorbi de multă energie cosmică revărsată asupra lor prin intermediul acestor planete. Pe 21 și 22 mai, ca urmare a influxurilor Lunii, ce traversează domiciliul ei, Racul, ei se vor afla în fața unor probleme mai mari sau mai mici, cu miză financiară.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 18-24 MAI, RAC:

Unele ipostaze de viață pot fi resimțite ca importante sau apăsătoare, deși ele se pot rezolva relativ repede sau simplu. Este vorba de o percepţie subiectivă, amplificată de tranzitele Lunii care, fie pe 16 mai, fie pe 21/22, îi angajează cu numele, funcţia, răspunderea socială sau cu propria persoană într-o serie de chestiuni pe care ei nu le pot controla în totalitate, de unde şi sentimentul de teamă sau de inhibiţie în faţa lor, ca în faţa unor clipe destin. Nu este aşa; nu trebuie să le acorde mai multă importantă decât altora, sau decât aceloraşi ipostaze trăite cândva.

ilele de 21 şi 20 mai susţin necunoscutul, mirajul, tendinţele alunecoase spre direcţii necunoscute de viaţă, tentaţiile periculoase. A doua direcţie însă, le poate fi unora, în funcţie de harta personală, favorabile într-o direcţie pe care ei, acum, nu o iau în calcul, şi anume, accesul la informaţiile necesare de care au fost privaţi sau care abia acum pot ajunge, în chip util, spre ei. Pe 21 şi 22 mai Luna, în domiciliu, îi face sensibili, emotivi, participativi, generoşi, protectori, tendinţe numai bune ca „să dea de la ei” ceea ce au din belşug sau de care alţii, din preajma lor, au nevoie: timp, bani, atenţie, susţinere morală.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. Horoscopul pentru săptămâna 18-24 mai 2015. HOROSCOP SĂPTÂMÂNAL, ZODII 18-24 MAI.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 18-24 MAI, LEU: Faza de Lună Nouă din 18 aprilie privește sectorul împlinirii profesionale, al atașamentelor față de o serie de idealuri și viziuni despre lume și viață, în care ei să se integreze, care presupun din partea lor un efort de auto-depășire, de integrare dar și un salt în vederea unor noi experiențe de viață. Uneori, acestea presupun acceptarea cam pe nepusă masă a unor responsabilități sau a unor schimbări de stil de viață care sunt o condiție necesară pentru pașii de urmat în virtutea unei decizii sau dorințe anterioare.

Acum doar se creează niște oportunități sau se alungă niște nedumeriri care îi mențineau într-o stare de nehotărâre. Aspectul îi avantajează pe cei tineri, pe cei încă tineri (adică în preajma vârstei de 48 de ani), sau pe toți cei care vor să facă o schimbare în viața lor. Jupiter a început de puțin timp să lucreze în beneficiul lor iar această susținere trebuie exploatată.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. Horoscopul pentru săptămâna 18-24 mai 2015. HOROSCOP SĂPTÂMÂNAL, ZODII 18-24 MAI.

Citește continuarea aici.Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button