BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 MARTIE HOROSCOP SĂPTĂMÂNA ACEASTA ZODII URANIA. HOROSCOP 9-15 MARTIE

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP URANIA 9-15 MARTIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 MARTIE:

Horoscop 9-15 martie 2015, Berbec:

Se poate ca nivelul vostru de energie să fluctueze destul de mult în zilele de miercuri și joi. Aşadar, oscilațiile care apar la nivelul vitalității voastre s-ar putea datora lipsei de echilibru la nivel interior. Sauna, înotul sau aromaterapia v-ar putea ajuta să reveniţi pe linia de plutire și să vă pregătiţi pentru sursa de energie de care se preconizează că aveţi parte vineri, potrivit horoscop-urania.org.

Horoscop 9-15 martie 2015, Taur:

Filozofia voastră de viață, principiile după care vă ghidaţi și valorile în care credeţi se cer reevaluate de ceva vreme încoace, dar se pare că nu sunteţi pregătiţi să le supuneţi unui proces de reactualizare, cel puțin nu acum. Astrele se pregătesc să vă reamintească acest lucru în weekend și nu o vor face în cel mai plăcut mod. În primă fază, aţi putea să vă asumaţi faptul că lumea funcționează după alte reguli.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP URANIA 9-15 MARTIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 MARTIE:

Horoscop 9-15 martie 2015, Gemeni:

Uneori aveţi tendinţa să vă lăsaţi duşi de val și să lăsaţi orgoliul să vorbească pentru voi, fapt care vă poate pune într-o situaţie destul de dificilă în zilele de marți sau miercuri. Fie că voi sunteţi cei care nu știu când ar trebui să lase garda jos ori cineva apropiat se lasă mânat de egoism, sigur este că se resimte la nivel fizic faptul că nu sunteţi mulţumiţi într-o privință sau alta. Nu gândiţi negativ!

Horoscop 9-15 martie 2015, Rac:

Dacă sunteţi sub medicaţie pentru o afecțiune sau alta, iar joi vă frământa gândul că starea voastră de sănătate nu s-a îmbunătățit pe cât speraţi, gândiţi-vă dacă nu cumva este prea devreme să vă aşteptaţi la rezultate concrete. Dacă nu aţi ajutat la succesul medicației cu gândire pozitivă, poate ar fi timpul să trimiteţi mesaje optimiste în Univers la mijlocul săptămânii. Se poate să aveţi parte de o surpriză!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP URANIA 9-15 MARTIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 9-15 MARTIE:

Horoscop 9-15 martie 2015, Leu:

Dacă vă aflaţi printre cei care se plâng de dureri de spate atunci când stau prea mult la birou sau pur și simplu nu duceţi un stil de viață activ, este posibil ca duminica aceasta să vă alegeţi cu febră musculară dacă treburile pe care vi le-aţi propus sunt mult mai solicitante decât cele pe care le faceţi în mod obişnuit. Luaţi-o mai ușor!Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button