BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 7-13 MARTIE 2016 BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 7-13 MARTIE 2016 BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Urania a anunţat, pentru libertatea.ro, previziunile pentru săptămâna în curs.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA Berbec: săptămâna 7-13 MARTIE 2016

Pe 5 martie continuă să se manifeste tensiunile și contradicțiile instalate pe casa a X-a din după-amiaza zilei de 3 martie, așa încât, în această zi, până în preajma orei 18:30′, unii dintre nativi se pot simți amenințați de evenimentele care nu evoluează în favoarea lor sau care îi pun acum, pentru prima oară, în fața unor probleme majore sau a unor atacuri dinspre asociați, colaboratori, parteneri. Nu este un timp al progresului și al soluțiilor reale pe sectorul amintit. Din după-amiaza zilei de 5 până pe 7 martie, nu sunt excluse surprizele venite de la prieteni.

Cei cu probleme majore în viața reală ar putea să intre în panică sau să vadă totul „în negru”. Alții se vor putea simți obosiți, epuizați psihic și fizic, dornici să se izoleze, să se odihnească optând pentru un soi de fugă de realitate, pe principiul „și mâine e o zi” iar oferta astrală nu va întârzia să apară, pentru că, pe 10 și 11 martie, Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal, schimbându-le mentalitatea și reacțiile față de provocările obișnuite ale vieții, dându-le combativitate și energie.

Sănătatea evoluează pe un sector șubred energetic, patronând momente de rău” general dar trecător, resimțit mai intens între 8 și 9 martie, când cele două evenimente astrale care se vor produce vor răscoli afecțiuni și sensibilități organice mai vechi. Pentru unii se pot declanșa situații extrem de complicate la locul de muncă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA TAUR: săptămâna 7-13 MARTIE 2016

Pe 5 martie, Taurii continuă să mediteze la condiția lor prezentă, să contureze proiecte ori să pună în ordine un segment din viața lor curentă care să le ofere stabilitate și posibilitate de evoluție. E mai mult un impuls interior decât o perioadă a realizărilor concrete. Din după-amiaza zilei de 5 martie până pe 7 martie, nativii pot avea mici surprize plăcute din partea unor persoane sau instituții prin reprezentanții ei. Unii pot fi solicitați să participe în calitate de invitați speciali, la evenimente oficiale.

În funcție de locul și rolul fiecăruia în societate sau de vârsta și responsabilitățile asumate, alți nativi pot primi o recompensă, o distincție, o diplomă de merit sau orice fel de gest care indică recunoașterea valorii personale. Între 8 și 9 martie, casa prietenilor e zburătăcită. Un eveniment se abate ca un vârtej asupra unor relații de prietenie, pe unele stricându-le definitiv iar altora demascându-le mecanismul vicios. Se pot stabili și relații noi, mai ales în ipostaza unor alianțe de conjunctură, pe principiul „să trecem împreună acest moment greu care ne leagă”, nefiind, prin urmare, vorba de o prietenie bazată de gusturi și idealuri comune ci pe o „apropiere” de moment în fața unui pericol comun de unde și caracterul lor trecător.

În plan afectiv, unii pot trece printr-o criză sentimentală a cărei profunzime depinde de vârsta și gradul de implicare într-o „poveste” cu aer de aventură. Dacă este vorba de nativi maturi, se conturează posibilitatea unor derapaje afective, a cedării în fața tentațiilor a căror motivație se explică prin singurătatea sau tristețea unei persoane care acceptă o propunere fiindcă „n-are nimic de pierdut”.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA GEMENI: săptămâna 7-13 MARTIE 2016

n afara curentelor și exasperantelor probleme bănești, ziua de 5 martie poate imprima nativilor din Gemeni un soi de ostilitate sau de combativitate exagerată în relațiile cu prietenii. Alții pot fi antipatici și arțăgoși cu o persoană dragă lor ori o pot deranja prin felul în care rezolvă banalele chestiuni cotidiene fără să țină cont de opiniile sau prioritățile ei.

Din după-amiaza zilei de 5 martie și până pe 7 martie, Gemenii par a-și reveni. Forma lor mentală va fi excelentă. Vor fi simpatici, inventivi, zburdalnici, îndrăzneți, dornici de cunoaștere și experiențe intelectuale noi. Zilele de 8 și 9 martie vor avea o „greutate astrală” specifică mare. Puțini vor fi Gemenii pentru care, Luna Nouă, Eclipsa de Soare și acumularea vibrațiilor celor cinci planete care vor tranzita zodia Peștilor și, implicit casa lor a X-a, a ridicării în rang, să nu-și pună amprenta.

Pe 10 și 11 martie, unii Gemeni pot face un gest de frondă, de curaj sau de emancipare de sub influența unui cunoscut care încearcă să-i domine, să-i manipuleze și să le influențeze deciziile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA RAC: săptămâna 7-13 MARTIE 2016

Accentuate divergențe de opinii manifestate de Raci față de partenerii de viață, de afaceri sau colaboratori, pe 5 martie. Nativii nu sunt dispuși să accepte argumentele, punctele de vedere, variantele acestora pentru a soluționa o problemă, dând dovadă de rigiditate, de „fixitate” sau de frică în fața asumării unor riscuri.

Alteori, poate că nativii se raportează corect la realitatea cu care se confruntă dar, o sumedenie de condiționări exterioare îi „leagă de mâini”, în sensul în care deciziile lor ar putea leza pe cineva din familie, partenerul de viață sau ar avea efecte asupra imaginii personale, a funcției, a autorității. Între 5 martie după-amiaza și 7 martie, Racii pot avea idei inspirate pentru a rezolva o chestiune bănească. Între 8 și 9 martie, planetele care tranzitează zodia Pești le vor da aripi.

Cei care desfășoară activități artistice, creative sau interpretative pot face o impresie excelentă sau, dacă se prezintă la jurizări, audiții, preselecții, nominalizări, pot da lovitura; respectiva nominalizare, o dată confirmată, dacă va fi și onorată, le va putea schimba viața, le va deschide noi orizonturi de afirmare și realizare personală. Important este și locul unde se vor petrece aceste întâlniri: la drum, departe de casă, în altă țară etc. Axa celor două case ale comunicării, a schimburilor de idei și informații, poate fi amprentată de faza Lunii Noi sau de Eclipsa de Soare care pot scoate în evidență dezinformări, prejudecăți, carențe de gândire sau lacune în pregătirea profesională de care nativii din cauza cărora o serie de confruntări cu specialiști sau examinatori etc. nu vor avea succesul scontat.

Deplasările sunt pândire de amânări, întârzieri, dezamăgiri, eșecuri; de aceea, e bine ca ele să fie decalate cu 2-3 zile în minus sau în plus față de 8/9 martie. Zilele de 10 și 11 martie îi vor pune în dificultate pe Racii care au atribuții publice, un grad mare de răspundere sau o imagine de apărat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA LEU: săptămâna 7-13 MARTIE 2016

Pe 5 martie, Leii nu vor avea chef nici de muncă nici de alte activități practice care necesită efort, răbdare, atenție, stres. Din păcate, multe dintre aceste obligații, mai ales cele din categoria „corvezi” (adică, dintre cele neplăcute care care nu pot fi nici amânate, nici delegate) trebuie duse la bun sfârșit. Din 5 martie după-amiaza până pe 7 martie, nativii vor fi preocupați să stabilească tot felul de legături utile lor, fiind atrași de persoane îndrăznețe, excentrice, curajoase sau chiar imprudente care răspund nevoii lor interioare de provocare, de replică în forță, de mobilizare a resurselor personale pentru a se auto-evalua, pentru a face „exerciții de putere”. Pe acest fond, predispus competiției, relațiile parteneriale pot avea de suferit, pentru că, oricând, soțul sau soția, partenerul de afaceri sau colegul de proiect pot fi văzuți ca niște rivali potențiali sau reali, drept care nu vor ezita să facă „o scurtă încălzire” cu aceștia. Răsturnări de situație în evoluția unor conflicte, atitudini care șochează și descumpănesc, ori de câte ori va fi vorba de un conflict sau un proces. Între 8 și 9 martie, când va opera un mănunchi de planete în Pești, Luna Nouă și Eclipsa de Soare, evenimentele se concentrează pe casa beneficiilor. Dinspre acest sector se poate ivi o surpriză. Un rol important în specularea acestor evenimente îl au înțelegerea corectă a situației, evaluarea lucidă a riscurilor și a beneficiilor înaintea luării unei decizii, verificarea ofertei cu aparența strălucitoare ale unei lovituri” (verificați însă mai ales „bonitatea” oamenilor cu care discutați), precum și abilitatea cu care purtați o negociere. S-ar putea ca, până la materializarea acestei oportunități, să așteptați sau să faceți diligențele necesare până spre 1 septembrie a.c. Pe 10 și 11 martie, pe Lei îi „bântuie” gândurile de mărire, adică de progres, de beneficiu, de afirmare dar toate cu o doză de exagerare.

Citeşte restul horoscopului pe libertatea.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button