HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2015 PEȘTI, GEMENI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN

de:
23 mai 2015
1 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2015 PEȘTI, GEMENI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN

Urania a prezentat previziunile astrologice pe libertatea.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2015 PEȘTI, GEMENI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA PEȘTI

Perioada complicata, stresanta, cu probleme mari si mici, personale sau de familie, sau oficiale care ii solicita si ii provoaca din toate partile.

Unii, mai slabi ca rezistenta psihica, se vor simti depasiti de situatie si, exasperati, vor abandona toate activitatile. Pauza. Altii, vor trage aer in piept, isi vor face curaj si-si vor spune „hai!”, incercand sa se inarmeze cu rabdare sau resemnandu-se ca, nefiind nimeni care sa le ia vreo povara de pe umeri, tot lor le va reveni, mai devreme sau mai tarziu, sarcina de a le duce la bun sfarsit.

Tot ce tine de casa, gospodarie, locuinta, viata domestica sau de familie din care provin este un prilej de nemultumire, de discutie, de sfada. Intre 23 si 25 mai, unii pot avea un succes sau o satisfactie la locul de munca (li se da dreptate, li se recunoaste meritul, sunt laudati, primesc o responsabilitate flatanta).

Din 25 mai dupa-amiaza si pana pe 27 mai, relatiile parteneriale ating cote de neintelegere si conflict majore. Se cearta sotii, se cearta partenerii de afaceri, se cearta cetatenii cu reprezentantii unor institutii personal, prin intermediari (prin avocati, de exemplu) sau in instante. Se pot naste neintelegeri si incurcaturi care nu depind de ei nici sa le preintampine, nici sa le rezolve.

O idee buna pentru a obtine o sursa de venit se contureaza intre 28 si 29 mai. O alta tendinta generala a saptamanii, care se manifesta mai intens la cei maturi, intre 56-60 de ani, este nemultumirea fata de statutul lor actual social sau profesional care poate lua forma unei mici crize existentiale, ce se va reinnoi si imbogati cu alte argumente in august/septembrie si noiembrie/ decembrie 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2015 PEȘTI, GEMENI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA VĂRSĂTOR

Ar face orice sa se plimbe, sa vorbeasca, sa calatoreasca, sa faca fotografii sau filmulete cu al caror mestesug sa se laude apoi. Vor sa se duca la spectacole, sa se joace in parc, sa faca sport, sa se tina de glume. Nici sa invete nu prea le arde celor tineri care au impresia ca sunt pedepsiti sa stea in casa si sa citeasca, drept care se enerveaza din orice si cauta, la tot pasul, o solutie „inteligenta” sa evadeze.

Daca cei tineri vor avea in curand un examen este indicat ca parintii sa-i sustina discret, sa-i ajute dar sa nu-i pedepseasca pentru ca vor obtine contrariul, copiii lor vor intra, in semn de protest, in „greva”. Adultii pot avea o victorie intr-o chestiune ce tine de negociere ca efect al unei atitudini radicale, aceea de a pune piciorul in prag atunci cand e vorba de afaceri si colaborari ori clauze ale unui contract.

Neindicata este insa aceiasi tactica in relatiile conjugale unde ei nu vor putea arata „cine e seful in casa”, atitudinea lor fiind tratata ca o excentrica forma de manifestare a personalitatii, ca o toana etc. intre 23 si 215 mai dimineata. 26 si 27 mai sunt zile in care spiritul practic sau interesul material le va acapara gandurile, mobilizandu-le toate resursele mentale pentru a descurca o chestiune baneasca.

Intre 28 si 29 mai au mai multa inspiratie decat in perioada anterioara, cand ideile lor bune sau ciocnit de indiferenta unora si altora. Doar ca, acum, inspiratia priveste o activitate intelectuala si, implicit, o solutie, tot de moment.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2015 PEȘTI, GEMENI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA CAPRICORN

Zonele anatomice vizate sunt bratele, umerii, coastele, sternul, musculatura si sistemul nervos de la nivelul bratelor si mainilor, plamanii dar si, din punct de vedere psihic, capacitatea de a vorbi, de a gandi.

Totusi, aspectul nu e fundamental rau, mai de graba se poate vorbi de o intrare in panica sau de o preocupare excesiva, concentrata pe o chestiune de sanatate. Latura activitatii profesionale retribuite este tulburata de discutiile sterile contradictorii, de micile sicane la locul de munca, de barfe, vesti deformate si jocuri de putere sau autoritate care ar trebui ignorate.

Din perspectiva ipostazelor de viata pe care le-ar putea patrona tranzitele Lunii observam un beneficiu sau un noroc material, un sprijin sau un avantaj venit de la oameni sau institutii care actioneaza generos dar corect intre 23, 24 si 25 mai dimineata.

Intre 25 mai dupa-amiaza si 27 mai, Capricornii vor avea preocupari legate de studiu, performanta profesionala, acumulare de cunostinte cu ravna dar fara entuziasm. Pe o alta directie de viata, in acelasi rastimp, se pot naste sau se pot acutiza conflictele interioare intre datorie si constiinta. Pe 28 si 29 mai ei pot incerca sa echilibreze sau sa indulceasca ceva dintr-un detaliu public sau sa contracareze un gest oficial categoric.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2015 PEȘTI, GEMENI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SĂGETĂTOR

Casa a VII-a a relatiilor parteneriale este cea mai bogata in semnificatii astrologice din ansamblul lacasurilor hartii astrale pentru perioada 23-29 mai. Acolo, Soarele ridica semne majore ce indica nevoia de repozitionare a nativilor fata de toate relatiile pe care le au mai semnificative in viata lor: cu sotul sau sotia, cu partenerii de afaceri, cu cei cu care se afla in relatii contractuale, cu colaboratorii si mai ales cu rivalii sau dusmanii care au in prezent destul sprijin astral in detrimentul Sagetatorilor.

E mai greu de precizat cine se razgandeste, complicand o relatie, oricat de stabila, pentru ca intregul context este ambivalent si unul dintre parteneri il provoaca pe celalalt. Cert este insa ca schimbarea la nivelul unei decizii, a unei convingeri interioare, a unei pareri sau dorinte este de natura ca acum, pe termen scurt, sau mai tarziu, cand se vor intruni toate conditiile necesare, sa se produca o despartire sau o importanta delimitate de vechiul parteneriat.

Uneori, relatiile conflictuale sunt amplificate de provocarile celor care vor sa grabeasca sfarsitul lucrurilor. Teoretic, intre 25 si 27 mai evolutia conflictelor, mai ales a celor cu tenta profesionala, publica, de autoritate, imagine sau cu impact asupra functiei este supusa presiunilor si ipostazelor periculoase, practic aceste tendinte putand sa se concretizeze oricand in perioada 23-29 mai si chiar ulterior acestui rastimp.

Evolutia unor demersuri juridice sau procesuale poate fi extrem de rapida si drastica prin consecinte. Intre 28 si 29 mai unii nativi pot incerca sa negocieze sau sa tempereze conflictele din jurul lor. Va ramane doar o tentativa.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2015 PEȘTI, GEMENI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA GEMENI

Destul de frumoasa pentru moment zestrea astrala a celor care s-au nascut in zodia Gemenilor. Au parteneri pentru saptamana viitoare trei planete care le pot oferi energie, sustinere, sanatate si o destul de buna conditie mentala.

Spunem destul de buna pentru ca Mercur retrograd le poate induce momente de regret pentru ceea ce au facut sau au gandit la un moment dat si care acum le par fie nejustificate, fie de indoiala cu privire la o serie de decizii pe care erau hotarati sa le ia dar pe care, informatiile ce ajung la ei schimba natura lucrurilor, asa incat nu le mai ramane decat sa se gandeasca la o alta solutie.

Reevalueaza oamenii, gesturile, cuvintele, intentiile celor din jur si fac un efort real pentru a se lamuri care este esenta lucrurilor ce se petrec si de ce parte se afla adevarul, dreptatea sau normalitatea pentru a nu gresi.

Un moment de cumpana pentru ei cu privire la o atitudine necesara se poate observa pe 29 mai cu privire la o chestiune de imagine, functie, loc in societate. Pot fi combativi pe 23, 24 si 25 mai dimineata, perioada cand orgoliul lor se afla la cote maxime. O clipa dedicata casei, vietii domestice si grijilor zilnice (curatenie sau reparatii, etc.) ii va cobori in monotonie, rutina sau plictis.

Pe 28 si 29 mai unii vor fi tentati sa echilibreze ceva care s-a dat peste cap intr-o relatie sentimentala (incredere, armonie, intensitatea emotiilor) sau sa corecteze raceala aparuta in relatiile cu o serie de prieteni si cunostinte unde egoismul, interesul personal sau divergenta de opinii au introdus la un moment dat o distanta.

Citește continuarea pe libertatea.ro.

 

Cookies