BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 30 NOIEMBRIE-6 DECEMBRIE 2015

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 30 NOIEMBRIE-6 DECEMBRIE 2015:

HOROSCOP URANIA- BERBEC

Pe 28 si 29 noiembrie acesti nativi se vor confrunta cu tot felul de situatii complicate, enervante sau greu de solutionat poate si din cauza faptului ca influentele caselor I, IV, VII si X se intretes, conditionandu-se reciproc.

In joc intra o serie de planete cu influente negative care isi pun amprenta pe directiile fundamentale ale existentei lor. O trasatura a acestei perioade este si faptul ca nu evenimentele sunt cele care le dau nativilor o stare de apasare sufleteasca si chiar aceste trairi (ganduri, ingrijorari, amaraciune, spaima de viitor). Pe 30 noiembrie, 1 decembrie si prima parte a zilei de 2 decembrie casa sufletului este plina de scanteile dragostei fata de o persoana, o ideea, un fiu/fiica, o dorinta.

Sunt foarte motivati sa faca demersurile necesare pentru ca viata lor afectiva sa-si primeasca repede si pe de-a-ntregul toate satisfactiile dorite. Unii, daca au timp si „dare de mana”, pot face o excursie, o calatorie in strainatate. Aceste schimbari de peisaj au un aer intempestiv si tocmai aceasta surpriza le face placere, ii incita si le da sentimentul ca traiesc din plin, chiar daca (putin cam) periculos.

In a doua parte a zilei de 2 decembrie, apoi pe 3 si 4, preocuparile unora se indreapta catre sanatatea de fiecare zi sau catre echilibrul lor psihic. Fie isi propun sa o lase mai domol cu acest stil vijelios de a raspunde provocarilor, fie se izoleaza de cunoscuti, anturaj si imprejurarile cotidiene care ii solicita prea mult si le epuizeaza energia.

Negocierile nu sunt favorizate, fiind pandite de surprize neplacute la tot pasul sau macar de o mostra de lipsa de onestitate a partenerilor suficienta ca sa-i oblige sa-si regandeasca implicarea pe viitor intr-un proiect. Aspectul este vicios si pentru relatiile conjugale care se pot altera ori pentru proceselor de divort, partaj unde incorectitudinea infloreste.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 30 NOIEMBRIE-6 DECEMBRIE 2015:

HOROSCOP URANIA- TAUR

Pe 28 si 29 noiembrie Taurii vor fi obligati sa se exprime. Fie sa vorbeasca in fata unei comisii, sa se justifice.

Contextul nu le este favorabil din multe motive care se pot activa, de la caz la caz, in functie de varsta loc in societate sau realitate biografica individuala. Astfel, unii se pot simti stingheriti, altii pot face chiar o mica criza de orgoliu. Si, tot de la caz la caz, aceste ipostaze pot fi provocate de un context scolar, pedagogic, educational alteori de relatiile cu fratii/surorile, cunoscutii sau vecinii si, intr-o alta ipostaza, ele pot fi legate de evolutia unei stari de lucruri la locul de munca.

Mai contribuie si surprizele care tin de felul in care se poarta sau se manifesta cineva in acest joc complicat al ideilor, informatiilor si intereselor. Pe 30 noiembrie si apoi, pe 1 si 2 decembrie pana la pranz, nativii din Taur se implica in chestiunile de familie, in treburile casei.

Din dupa-amiaza zilei de 2 decembrie pana pe 4 decembrie inima si mintea lor este dedicata unor chestiuni personale: relatii cu copii, realizare sau implinire interioara prin cultivarea unei activitati practice dar cu scop recreativ (un hobby de exemplu). Nu putini insa vor fi cei care vor sa puna ordine in relatiile afective personale ori in relatiile cu prietenii.

Un fel de pragmatism generalizat se abate, in acest scurt rastimp, pentru ei, facandu-i sa calculeze si sa reevalueze cat „merita” fiecare persoana din preajma lor ca timp alocat (sau pierdut), ce castiga de pe urma acestei risipe personale si ce sa faca pentru a optimiza aceste relatii in beneficiu personal. Unii, observandu-i cum vorbesc si cum argumenteaza aceasta atitudine le-ar putea reprosa ca sunt egocentristi si egoisti. Ei vor raspunde ca doar isi vad de treaba lor. Din 3 decembrie relatiile de munca evolueaza spre o degradare a starii de pana acum caracterizate de calm si siguranta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 30 NOIEMBRIE-6 DECEMBRIE 2015:

HOROSCOP URANIA- GEMENI

Pe 28 si 29 noiembrie banii devin o chestiune stringenta. Unii sunt obligati de imprejurari sa faca o serie de plati ori sa se conformeze unor exigente financiare care le dau peste cap planul curent de viata.

Nevoile copiilor, un partener de suflet cheltuitor sau pretentios pot fi cauza acestor bulversari dar complicatiile pot veni si din alte domenii de viata si activitate. Pe 30 noiembrie, 1 si 2 decembrie pana la pranz Gemenii vor fi in forma ori de cate ori vor fi obligati sa se manifeste in public. Le va placea ideea de a fi vedete, de a fi priviti ca niste lideri de opinie. Vor sa impresioneze, sa cucereasca si, mai ales, sa-i “faca praf” pe cei care il privesc.

Impresia conteaza pentru ei cel mai mult in aceste zile si, pentru ea, sunt in stare de tot felul de stratageme, uneori de-a dreptul teatrale, menite sa le puna calitatile in valoare. Starea de entuziasm se stinge repede. Din dupa-amiaza zilei de 2 decembrie pana pe 4 decembrie, ori numai au energie, ori etapa “figuri” s-a incheiat, ori o serie de chestiuni de interes familial si practic ii cheama la datorie.

Contextul astral nu le este favorabil Gemenilor pe directia relatiilor parteneriale de orice natura, a conflictelor in derulare. Viata unora capata, uneori, accente de-a dreptul patetice pe fondul unor complicate relatii care acum “sar in aer”, dupa ce s-a blocat din cauza imposibilitatii de a se iesi dintr-un impas relational, conflictual, contractual, procesual.

Interesul lor personal se va lovi de interesele divergente ale celorlalti, de rigorile legii sau de chestiunile de morala, de principiu etc. De aceea, mai ales pe 3 si 4 decembrie, e bine ca Gemenii sa nu se angajeze in discutii importante sau sa ia decizii. Procesele pot ridica probleme de patrimoniu personal sau chiar familial.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 30 NOIEMBRIE-6 DECEMBRIE 2015:

HOROSCOP URANIA- RAC

28 si 29 noiembrie – doua zile in care nativii din Rac se pot simti bine, pot functia mai aproape si mai in concordanta cu natura lor astrala autentica. Este adevarat ca o parte dintre planete realizeaza in aceasta perioada relatii dure, complicate cu Luna care este, pentru moment, singura favorabila lor.

De aceea, partea buna a acestui acest tranzit poate fi contracarata de situatii care pot evolua surprinzator (mai ales pe directia ascensiunii profesionale), pagubos (in plan partenerial) sau relational (rude, familia din care provin). Casa a IV-a a casei si patrimoniului lor este pusa la incercare intre 30 noiembrie si 3 decembrie. Nu sunt excluse avariile sau stricaciunile de orice alta natura.

Intre 30 noiembrie si 2 decembrie, pana la ora pranzului, banii pot fi un motiv de meditatie sau de ingrijorare. Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie nativii din Rac se pot ocupa de activitatile legate direct de pamant (agricultura, horticultura dar si constructii).

Altii pot desfasura activitati practice, administrative care-i privesc direct. Nu sunt excluse o serie de ipostaze in care, direct sau indirect, unor nativi le pot fi puse la incercare calitatile organizatorice, cunostintele practice, nivelul de performanta scolara. In linii mari, vor trece cu bine aceste incercari, reusind sa-si pastreze calmul si rabdarea, dand dovada de metoda si atentie la detalii.

Contextul astral mai indica posibile deplasari cu scop precis, unde este nevoie de implicare si eficienta. Daca se pune problema unor studii sau a cautarii unui loc de munca dincolo de granitele tarii, situatia se complica prin conditiile de data recenta ce trebuie sa se intruneasca sau de barierele personale ce trebuie sa fie depasite (maturitate, adaptabilitate etc.). La locul de munca al unor nativi se pot produce restructurari.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 30 NOIEMBRIE-6 DECEMBRIE 2015:

HOROSCOP URANIA- LEU

Intre 28 si 29 noiembrie Leii se pot confrunta cu discrete tulburari de digestie sau cu stari proaste care isi afla originea in boli degenerative, reumatice cu afectarea pielii si sistemului osos.

La locul de munca nativi se pot trezi in mijlocul unor dispute, a unor situatii contradictorii care pun in evidenta doua realitati: o parere, o chestiune de constiinta personala care intra in contradictie cu un curent general de opinie sau cu interesul unei majoritati. Apar astfel o serie de piedici fie in comunicarea nativilor cu sefii sau subalternii, fie un dezacord cu privire la felul in care se desfasoara o activitate fata de care ei au puncte de vedere divergente./p>

In felul acesta unii nativi se pot trezi singuri in mijlocul unui colectiv care devine, pe zi ce trece, tot mai ostil fata de ei. Alteori pot fi chiar somati sa-si schimbe parerile si mai ales atitudinea. Aceasta stare de tensiune mocnita va continua pana spre 10 decembrie 2015. Intre 30 noiembrie si 2 decembrie la pranz, Leii capata un plus de vigoare in toate demersurile lor: sunt mai plini de energie, mai hotarati dar totodata si mai dispusi sa “forteze nota” pentru a da un semnal de fermitate fata de oponenti.

Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie, Leii se chinuie (sau doar se preocupa metodic) sa faca rost de bani, sa intre in posesia unui beneficiu material. Comunicarea nu este punctul lor forte de-a lungul intregii saptamani. Nota generala este de agresivitate verbala, lasand impresia ca sunt tot timpul si fata de oricine in ofensiva. Cu toate acestea, si mai ales, in dezavantajul lor, nu prea au ce spune, felul lor de a socializa fiind mai de graba o demonstratie de forta sau de imagine.

Citește restul horoscopului pe Libertatea.ro.

Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button