HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA ACEASTA ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI – 5 IUNIE 2015

de:
31 mai 2015
0 afișări
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA ACEASTA ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI - 5 IUNIE 2015

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA ACEASTA ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI – 5 IUNIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC. Horoscop Urania Berbec – Pe 31 mai și 1 iunie nativii trebuie să fie atenți la tot ceea ce se întâmplă în viața lor într-o relație directă sau indirectă cu banii. Este bine să-și asculte intuiția sau, dacă pentru moment acest factor subiectiv nu funcționează, să se bazeze pe obiectivitate, cunoaștere și determinare. Verifică, se consultă, învață dar nu lasă nimic de izbeliște în acest sector de viață. Pierderile mai mici se pot produce în ciuda unei atenții sporite, alteori însă, situațiile de viață sunt mai confuze și implicit mai complicate, mai dificil de sesizat în dinamica lor ascunsă.

Exact acest tip de relații este cel mai periculos; el se poate construi acum și poate crea situații favorabile străinilor sau escrocilor, pe termen mediu. Orice vorbă care ridică întrebări și nedumeriri, orice detaliu al limbajului corporal sau orice glumă aparent nevinovată, toate pot conține un sâmbure de adevăr care, dacă sunt înțelese și luate în seamă ca atare, au valoarea unui avertisment. Pe 2 și 3 iunie Berbecii se pot deplasa, pot stabili relații cu străinătatea sau cu persoane care se află dincolo de granițele țării unde locuiesc.

Zilele de 4, 5 și 6 iunie dimineața le pun probleme de autoritate, de exercitare a puterii și mai ales de manifestare a unor trăsături de caracter care să le permită să conducă o situație, să fie lideri, să-și impună punctul de vedere. Luna Plină din 2 iunie angajează casele III/IX, cele legate de drumuri, comunicare, învățare și relații curente. Nu este un aspect fundamental rău ci doar unul care lansează tot felul de provocări și vulnerabilități prin excesul de cuvinte sau de „mijloace de exprimare non-verbală” care mai mult vor complica și încurca situația.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA ACEASTA ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI – 5 IUNIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA TAUR. Horoscop Urania Taur – Pe 2 iunie cumpătarea trădează un impuls astral spre o necesară „stingere ” a conflictelor în beneficiul calmării spiritului cu un rezultat imediat asupra stării de sănătate, mai ales asupra sistemului neuro-vegetativ, responsabil de o serie de tulburări de moment ale unor funcții, ceea ce nu reprezintă o boală în sine ci un disconfort interior, pe fondul exceselor de tot felul. Și munca fără noimă e un exces. Diferit ca impact asupra nativului este tranzitul Lunii din perioada 31 mai – i iunie, prin casa a VII-a, care strică tot ceea ce s-a obținut prin auto-control cu o zi-două în urmă.

Sunt posibile conflicte cu partenerii de toate categoriile. Contextul nu e bun mai ales pentru psihic pentru că le va induce nativilor tot felul de reacții păguboase: ambiție exagerată, cramponare de o idee, o situație, o ipostază de viață, dorința acută de revanșă, tentația a face ceea ce nu trebuie, nu e frumos pentru a obține un avantaj într-un conflict, indiferent de ce natură ar fi el, disponibilitatea de a face (sau accepta dacă li se propune de către alții), ca „ultimă soluție” a ieșirii din impas, a unor artificii sau tăinuiri care, dacă au o legătură cu justiția, nu vor trece nedescoperite și nepedepsite.

Pe 2 și 3 iunie pot primi bani și beneficii de la instituții, pe cale legală sau dintr-o relație cu străinătatea. Pe 2 iunie, pe axa banilor (casele II – VIII) Luna Plină poate scoate la iveală noi resurse dar poate sublinia și multe nereguli ce nu trebuie lăsate să corodeze domeniul banilor. Pe 4 și 5 iunie se frământă, fac tot felul de analize fiind în stare să abordeze cu luciditate aspecte de viață personală delicate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI – 5 IUNIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA GEMENI. Horoscop Urania Gemeni – Semn zodiacal intens activat în această perioadă nu numai de tranzitul Soarelui prin dreptul acestei constelații ci și prin latura incendiară a tranzitului planetei Marte care le dă nativilor o stare de permanentă surescitare. Unii o percep ca o simplă enervare, alții ca pe o sursă de anxietate; pentru alți nativi, totuși, contextul este înțeles și trăit ca un moment de expansiunea, de energie și stimulări la care aceștia răspund bine.

Cu excepția retrogradării mercuriene, care îi pune deseori în situația de a se răzgândi, de a nu se putea hotărî, de a se răzgândi după ce au luat o decizie, de a avea dubii chiar după ce optează pentru o soluție, săptămâna cuprinsă între 30 mai și 2 iunie va trace destul de profitabil pentru ei. Acestui context i se adaugă și faza de Lună Plină, ceea ce le pune persoana lor raportă la o serie de parteneri în ipostaze complicate de viață, de afaceri, de relații contractuale sau de rivalitate și conflict.

De aceea, se poate spune că ziua de 2 iunie rămâne un criteriu de referință prin ceea ce va determina până anul viitor, pe vremea asta, când se va produce o altă Lună Plină. În funcție de vârstă și logica contextului unde se produc aceste schimbări se pot anticipa una sau mai multe dispute pe chestiuni de „metodă” sau de legalitate, divergențe de opinii sau interes, dorința de a schimba ceva esențial în viața lor. Zilele de 31 mai și 1 iunie răvășesc relațiile la locul de muncă ori stau la baza multor necazuri și încurcături care nasc reproșuri și acuzații la locul de muncă. Gânduri menite să reașeze intențiile de cumpărare și tendințele de risipire a banilor pe 4 și 5 iunie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI – 5 IUNIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA RAC. Horoscop Urania Rac – Pe 31 mai și 1 iunie, Luna, în tranzit prin Scorpion, stabilește relații armonice cu Soarele acestor nativi, cu Venus încă pe sectorul lor natal, și cu perechea Kiron/Neptun din Pești, dându-le mută sensibilitate, disponibilitate pentru a fi miloși și emotivi.

Uneori aceste tranzite îi pot vulnerabiliza în sensul în care aceste frumoase trăsături comportamentale pot fi exploatate iar nativii în loc să beneficieze de ele într-un context personal, le transformă în niște vulnerabilități pe care străinii le speculează deîndată. De aceea, nu e indicat să vă întâlniți cu persoane cu care nu sunteți în cele mai bune relații. Veți sfârși prin a ceda în fața lor, prin a-i ierta sau, și mai rău, să vă oferiți să-i ajutați, gest de generozitate absolut inutil. Rămânând departe de ei scăpați de aceste influențe care vă slăbesc voința și vă fac să treceți prea ușor peste greșelile lor.

Pe 2 și 3 iunie sunt de așteptat momente schimbătoare în starea de spirit, fluctuații ale felului în care organismul dvs., reacționează. Aici se va așeza Luna Plină care se va produce pe 2 iunie; ea poate provoca și nesiguranță la locul de muncă sau evenimente contradictorii ca sens, importanță ceea ce nu le va permite nativilor să înțeleagă spre ce să se îndrepte ei înșiși ca reacție și decizie. Pe 4 și 5 iunie se bine să rămâneți lucid, obiectiv în relațiile parteneriale mai ales dacă, peste celelalte provocări, se suprapun urgent decizii și asumări de responsabilitate în plan social sau în legătura cu funcția și demnitatea pe care o aveți.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI – 5 IUNIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA LEU. Horoscop Urania Leu – Pe 31 mai și 1 iunie tranzitul general este unul care le convine pentru că pot da frâu liber multor impulsuri interioare manifestate necenzurat în familie, în căsnicie. Dacă aceste excese se consumă în mediul privat, departe de ochii lumii, ele trec și se uită.

Dar dacă nativii își vor da în petic în fața unor colaboratori sau asociați, atunci lucrurile capătă aspectul unui (unor?!) conflicte mai greu de aplanat al căror efect poate fi cel de „gaz peste foc”. Nu complicați lucrurile, chiar dacă aveți undeva, pe fond, o brumă de dreptate: acest argument nu este și o justificare suficientă. Pe 2 iunie se produce faza de Lună Plină, cu Luna în Săgetător, pe casa a V-a a relațiilor cu copiii sau cu persoanele dragi.

Nota generală este de depășire a măsurii, a lipsei de auto-cenzură. De aceea, nu e de mirare dacă în relațiile părinți/copii sau în perechile necăsătorite se vor naște conflicte. Periculos orice impuls venit în acest răstimp privind speculațiile menite să aducă un câștig bănesc. Oboseală, lipsă oricărui chef (de muncă, de sport, de distracție sau de mâncare) pe 4 și 5 iunie. Din 5 iunie după-amiaza Venus va intra în semnul lor zodiacal; chiar dacă, în mare, ea va funcționa ca un mic protector, nu le va fi totuși un sfetnic bun, alimentându-le orgoliul și vanitatea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI – 5 IUNIE 2015.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA FECIOARĂ. Horoscop Urania Fecioară – Pentru acești nativi, săptămâna viitoare funcționează o relația astrală particulară: opoziția Lună Neagră, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, respectiv și prin casa I și Kiron, în casa a VII-a. De aici o serie de amenințări și lezări provenind de la tot felul de parteneriate și alianțe unele datând – unele din 1971, 1980, 1988, 1997, 2006, altele din perioada 1963-1968 (aspecte valabile pentru cei mai în vârstă) – care explică o serie de blocaje, neîmpliniri sau chiar drame mocnite legate de un regim personal de viață condiționat de o căsătorie sau de orice înțelegere și pact care numai de armonie nu a fost și care acum își atinge clipa fatală de conflict.

Peste acest moment se va trece numai prin voința profundă și curajul de a pune capăt relațiilor păguboase sau consecințelor unor greșeli de tinerețe. Chiar dacă, la grad perfect, acest aspect durează aproximativ 10-12 zile, el este mai important în destin pentru mecanismele interioare care permit deciziile necesare. Pe 30 mai nativii își recalibrează veniturile, mai bine zis se abțin de la cheltuieli. Pe 31 mai și 1 iunie forma lor de comunicare este tăioasă, dură iar atitudinea hipercritică.

Nu se vor da înlături de la mici răutăți verbale. Deplasările se pot asocia cu conflicte de scurtă durată, enervări sau mici pagube. Pe 2 și 3 iunie, casa, „masa” și familia sunt în grevă. Nimeni dintre cei apropiați nu cooperează cu nativii de aici și o neșansa ca o serie de discuții necesare, întâlnirea la o cină, etc., să fie compromise. Postura publică a multor nativi este șubredă, ei fiind în atenția tuturor dar și ei reușesc să-și strice imaginea prin idei insolite de care se face vinovat Mercur retrograd.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 30 MAI – 5 IUNIE 2015. Continuarea pe enigmeleuraniei.blogspot.ro.

Cookies