BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 11-17 IULIE 2015

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 11-17 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC 21.03 – 20.04:

Berbecii sunt solicitați din plin de tranzitele acestor zile de iulie care aduc pentru ei o Lună Nouă pe plan familial și personal, dar care, totodată, pot acutiza o serie de tensiuni relaționale mai vechi.

Discuțiile din trecut sunt repuse pe tapet, același subiect este reluat, fără nici o finalitate și asta pentru că, în afara unor chestiuni divergente recunoscute de ambele părți, aici intervine dorința de a-și impune punctul de vedere sau interesul, orgoliul și trăirile nemulțumitoare mai vechi ce alimentează, tot felul de atitudini neconstructive și ambiții personale, mai ales în perioada 14 -16 iulie.

Pe 11 iulie unii sunt preocupați de chestiunile materiale pentru ca, pe 12, 13 și 14 iulie dimineața, ei să se implice în tot felul de activități bazate pe comunicare. Unii dau examene, alții se prezintă în fața unei comisii pentru selecții etc. Luna în Gemeni îi va ajuta să vorbească frumos și convingător, astfel fiind avantajați cei care susțin probe orale. Sunt posibile drumuri scurte pentru relaxare, stabilire de contacte, prospecțiuni, potrivit enigmeleuraniei.blogspot.ro.

Din 17 iulie, pentru două zile, vor trăi intens, pătimaș, cu întreaga lor ființă, toate ofertele și plăcerile acestei perioade de vară, răspunzând tuturor provocărilor (aventuri, petreceri, chef, joc, distracție, competiții sportive, speculații). Mai delicată rămâne perioada 12/13 iulie când Uranus, aflat acum în tranzit prin Berbec, va face o cuadratură „fierbinte” cu Soarele aflat într-un semn de Apă: nu vor „ieși scântei” ci… aburi. Totul va da atunci în clocot, scoțând în evidență nepotriviri mai vechi, neconcordanțe, exagerări. La rândul lui, Pluto va face opoziții cu toate cele patru planete din casa a IV-a, răscolind sentimentele rănite și durerile nevindecate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 11-17 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR 21.04 – 21.05:

Pe 11 iulie sunt posibile stări de nervozitate și nemulțumire, dar pe care nativii acestei zodii vor fi obligați să și le reprime, pentru că aceste stări vor fi declanşate de un membru de familie sau de un partener ori de o chestiune contractuală ce trebuie menținută cu orice preț.

Pe 12, 13 și 14 iulie dimineața ei poartă discuții în legătură cu niște bani ce trebuie să le fie alocați în schimbul unei activități care nu ține de salariu sau muncă retribuită în mod regulat. Din după-amiaza zilei de 14 iulie și până pe 16 iulie seara viața îi pune în tot felul de situații pe care trebuie să le gestioneze atent. Tendința astrală generală este de nemulțumire, de neputință, de drumuri întortocheate la propriu și la figurat. Dar tentația de a recurge la soluții de mână-forte trebuie reprimată și, în ciuda dificultăților de moment, și mai ales a opiniilor contrare ale altora, trebuie să facă uz de răbdare, diplomație, şi să aibă capacitatea de a se ridica deasupra provocărilor de moment. În acest răstimp, pe 16 iulie, pe această direcție a caselor III – IX se construiește și faza de Lună Nouă, ceea ce presupune că o relație, un dialog, un tip de comunicare pleacă de la zero, începe acum sub semnul stresului și al ipostazelor neconvenabile pe diferite direcții.

Aspectul este riscant și în ceea ce privește susținerea examenelor. Pe 17 și 18 iulie Taurii vor fi mânați de dorința de a face un lucru bun în casă sau pentru casă, confort, funcționalitate. Unii vor avea un motiv de mândrie sau satisfacție legat de un eveniment din viața unei rude apropiate care înregistrează un succes. Întreaga săptămână unii pot avea probleme de conștiință în legătură cu o opțiune iminentă sau în legătură cu un cadru mai larg de viață și activitate care nu-i mulțumește ori, mai rău, care îi pune în situații neplăcute, costisitoare ori vulnerabile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 11-17 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 22.05 – 21.06

Dacă ziua de 11 poate trece banal, fără evenimente speciale, cu excepția unor trecătoare tulburări fiziologice, perioada 11 – 14 iulie dimineața le aduce acestor nativi tot felul de motive astrale de a se bucura de vară, de a exulta de fericire, de a se distra, de a fi în formă fizică și psihică.

Comunicarea va fi la cote bune sau, în funcție de harta personală, foarte bună, cu toții având o frumoasă capacitate de exprimare pe cale orală sau prin limbaj corporal expresiv. Din 14 iulie după-amiaza până pe 16 iulie, preocupările lor se concentrează pe chestiunile bănești curente sau legate de o serie de situații speciale din viața lor și a familiei din care fac parte care îi afectează direct. În linii mari este vorba de restricții, limitare, incapacitatea de a face o serie de plăți sau de a face rost de bani. În plus, pentru că în acest sector se va produce și faza de Lună Nouă, este de așteptat ca un aspect din viața lor materială determinat de bani, valorificare a unor bunuri, etc. să cunoască un început ori o cotitură importantă.

Culmea este că ei se vor opune tocmai acestui tip de „noutate” ce tinde să se instaleze în viața lor cu forța pentru că se tem de tiparul financiar în care pot intra și pe care, deocamdată, îl refuză categoric. În unele cazuri poate fi vorba de consecințele unor afaceri prost conduse sau de șocul constatării unor gesturi, acte, fapte și evenimente de care nu au avut cunoștință și care au lucrat împotriva lor, în tăcere, până acum, când, iată-le, ies brutal la suprafață. Pot intra în joc și înscrisuri contradictorii care condiționează sau limitează accesul la niște fonduri. Pe 17 iulie apar discuții aprinse sau dialoguri importante în situația în care întâlnesc persoane cu funcție și rang.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 11-17 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC 22.06 – 21.07

Racul este cel mai solicitat semn zodiacal al săptămânii viitoare din diferite motive astrologice: Soarele le tranzitează semnul natal, Marte în Rac are un impact puternic asupra lor, Luna le va tranzita semnul între 12 și 14 iulie dimineață, fiind vorba de un tranzit puternic, Luna fiind în domiciliu și, în plus, pe 16 iulie ea va face un aspect de Lună Nouă, prin conjuncția cu Soarele, dând tot felul de sensuri și semnificații noi existenței celor născuți în acest semn de Apă.

De fapt acesta este și răstimpul trăit cel mai intens de către Raci care se vor simți, după caz, epuizați de atâtea solicitări astrale sau provocați la fapte mari. Pe 11 iulie unii pot găsi sau își pot pune speranța într-o persoană care să-i ajute într-o chestiune personală. Pe 12, 13 și 14 iulie trec prin tot felul de stări de spirit generate de ideile care le ocupă întreaga atenție, în sensul găsirii unei soluții. Tot în această perioadă, cuadratura Soarelui cu Uranus în tranzit le poate complica existența cu chestiuni profesionale, publice, de autoritate și demnitate sau cu sonoritate publică.

Nu sunt excluse decizii importante pe care le iau persoanele sau reprezentanții unor instituții cu privire la un nativ. Acceptarea sau supunerea la astfel de hotărâri va naște tensiuni interioare sau revolte. Nu trebuiesc neglijate nici relațiile parteneriale sau contractuale ori relațiile de dușmănie mai ales între 15-16 iulie, unde conflictele pot cunoaște escaladări nebănuite. Pe acest fundal, aparenta bună relație cu planetele din celelalte două semne de apă – Scorpion și Pești – se dovedește prea slabă pentru a contribui în bine sau pentru a atenua ceva din acest tablou astral. Între 17 și 18 iulie nativii pot rezolva cu bine chestiuni financiare mai ales pe fondul unor încasări bănești.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 11-17 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 22.07 – 22.08

Pe 11 iulie unii nativi se pot bucura de simpatia celor din jur, de prețuirea apropiaților, de aplauzele publicului. Este un moment bun pentru imagine, mai ales pentru femei. Din 12 până pe 14 iulie la prânz, Leii vor fi alături de prietenii mai vechi sau mai noi.

Veselia, simpatia, bucuriile împărtășite, susținerea venită din partea acelora va fi o adevărată binefacere, chiar dacă ea va funcționa pentru un răstimp scurt. Din după-amiaza zilei de 14 și până pe 16 iulie, starea lor fizică poate fi marcată de tranzitele Lunii prin Rac, respectiv prin casa lor a XII-a, legată și de sănătate. Ea le va induce un comportament interiorizat, accentuând nevoia lor de a se izola de forfota vieții de fiecare zi, de solicitările neprevăzute, întrerupând căile obișnuite de comunicare (telefon, drumuri, întâlniri etc.) pentru a-și conserva energia și a se recupera fizic și psihic ori pentru a suporta mai ușor o serie de tulburări organice ce se pot ivi pe fondul fazei de Lună Nouă din 16 iulie care îi „golește” energetic.

Reverberațiile acestei ipostaze astrale asupra locului de muncă pot anunța sau doar pregăti schimbări ale statutului lor profesional și salarial. Între 17 și 18 iulie Luna le va tranzita semnul zodiacal natal, risipind asupra lor o energie benefică, tonică, învigorantă, mai ales din punctul de vedere al conștiinței de sine care le va da tăria morală și forța psihică necesară pentru a se confrunta cu realitatea. Între 15 și 16 iulie conexiunile pe care le vor face cu semnificația unor lucruri numai de ei știute le vor contura o altă imagine despre oameni, idei, relații, interese care, de la un timp, îi nemulțumesc. Revelația adevăratei lor esențe îi va ajuta să-și schimbe atitudinea sau chiar implicarea lor în grupuri și structuri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 11-17 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ 23.08 – 22.09

În ziua de 11 iulie Fecioarele pot avea spor în a-și face ordine la propriu – în documente, dosare, materiale de lucru – sau, la figurat – în idei, convingeri, opinii. Este o zi a treburilor administrative sau o zi dedicată prin profil astral aspectelor de viață care țin de logică, rațiune, ordine, disciplină, metodă.

Între 12 și 14 iulie dimineața Luna în tranzit prin casa lor a X-a le poate aduce succes într-o direcție pe care o susțin, le poate aduce admirație. Ei pot fi convingători, provocând adepți sau susținători într-o cauză. Între 14 iulie după-amiaza și 16 iulie seara profilul astrologic e mai încărcat. Depinde de vârstă, meserie, educație și loc în societate, felul în care fiecare nativ va trece prin acest vârtej astral dar, indiferent de impactul minor sau major al acestui context, el se explică și se manifestă într-o directă legătură cu relațiile personale ale nativilor cu un grup de prieteni, cunoscuți sau apropiați pe bază de idei comune, scopuri pe care le slujesc împreună sau afinități ce justifică comunitatea lor.

De la aceștia vin mesaje explicite de constrângere, poziții radicale, atitudini neconciliante, toate menite să-l forțeze pe nativ să cedeze și să li se subordoneze. Fecioara însă poate decide să se despartă de acel grup (ori numai de un individ) pentru a acționa după propriul interes sau crez. Luna Nouă își va pune amprenta pe acest sector astral introducând un element de noutate și va susține un „alt fel” de a acționa, o modificare, o schimbare. Reverberațiile acestui context astral pot tulbura apele în plan sentimental sau pot aduce însingurare și înstrăinare afectivă. Ziua de 17 iulie poate intensifica un fel benefic, dar discret, de a acționa al perechii Jupiter/Venus.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. HOROSCOP ZODII 11-17 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL ZODII. Citeşte continuarea pe enigmeleuraniei.blogspot.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button