BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 7-13 NOIEMBRIE. HOROSCOP SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODIIHOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Iată HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL URANIA pentru perioada 7-13 noiembrie 2015, conform libertatea.ro:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII.

HOROSCOP SCORPION

Între 8 și 9 noiembrie, Scorpionii încep să simtă cum spiritul lor se destinde. Planeta Venus intră în casa ce patronează secretele, aspectele de viață ascunse și le produce o revelație. Evoluția stării de sănătate a organismului lor depinde mult de aceste transfigurări interioare cu rol de psiho-terapie.

Între 10 și 12 noiembrie, până la prânz, Scorpionii fac baie în efluviile astrale ale momentului ce corespund zodiei lor. Mercur le rafinează percepțiile, procesele mentale, intuițiile și capacitatea e manipulare a celor din jur prin vorbe meșteșugite și strategii dibace.

Ziua de 11 noiembrie este ziua lor, pentru atunci va avea loc faza de Lună Nouă. Este noul lor „început de an astral”, când încheie socotelile cu trecutul și se dedică proiectelor viitoare. Momentul se manifestă cu precădere în plan personal.

La sfârșitul zilei de 12 noiembrie, Marte, guvernatorul lor nocturn, intră în Balanță și se alătură vibrației planetei Venus, favorizând cristalizările de idealuri, dorințele sau mizele de viață ce nu sunt, deocamdată, rostite public dar care au, ca motivație interioară, dorința de revanșă sau plăcerea unei demonstrații de forță.

Cele două planete vor arunca o latură conflictuală tuturor relațiilor parteneriale. Pe 13 noiembrie, Scorpionii încearcă să intre în normalitate sau în legalitate, ori să pună în ordine o serie de plăți (restante, contestate, reanalizate etc.) și relații financiare.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Nativii care aparțin acestui semn zodiacal încep această săptămână cu un tranzit al Lunii prin Fecioară ceea ce corespunde casei lor a X-a, a înălțării în rang social sau profesional.

Luna realizează în ziua de 7 noiembrie o dublă conjuncție cu Venus și cu Sensul Vieții, ceea ce îi dă o valoare sporită cu privire la un succes, o clipă de notorietate, o ameliorare a imagini publice ori poate chiar avansarea în grad sau acceptarea unei funcții. Dar ea mai aduce și sfârșitul unei perioade dinamice care a durat aproximativ 3 – 4 luni, ceea ce înseamnă că, pe acest, se va lăsa, oarecum, surdina.

Între 8 și 9 noiembrie Săgetătorii au parte de întâlniri cu persoane care sunt plăcute, sincere, vesele, ori care le poartă noroc. Din relația cu unele dintre cunoștințele nou făcute sau de pe urma reluării relațiilor cu prietenii din trecut, nativii pot extrage un câștig: experiență, sfat util, ajutor nesperat, protecție, prietenie, simpatie, toate având un dublu rol – să-i facă să se simtă bine în sufletul lor dar și să progreseze în plan public.

Între 10 și 12 noiembrie unii pot cunoaște un moment de recul. Se retrag în sinea lor pentru a analiza, chibzui și decide într-o direcție importantă de viață. Simt nevoia să rămână singuri, pentru a nu mai fi tulburați de bruiajul vieții cotidiene sau că au nevoie de somn și repaus, cu atât mai mult cu cât, lipsa de vlagă va fi provocată de faza de Lună Nouă din ziua de 11 noiembrie.

La sfârșitul zilei de 12 noiembrie, Marte va intra în Balanță și va da un dinamism special și o determinare pronunțată relațiilor cu prietenii. Pe 13 noiembrie, Luna își va începe tranzitul prin Săgetător, dând acestor nativi o stare bună interioară, vigoare chef de viață și încredere.

HOROSCOP CAPRICORN

Dacă au ceva de lămurit în forul interior, atunci ziua de 7 noiembrie este una tocmai bună pentru cei care s-au născut în Capricorn. Atunci ei vor fi mai lucizi, mai logici, mai raționali chiar și în fața unor probleme de suflet care, prin simpla lor evocare, îi aruncă într-o stare de spirit specială. Acest impuls se poate afirma în contextul unor evenimente complexe, cu aer de „dreptate finală” sau de sfârșit fericit.

Între 8 și 9 noiembrie, viața publică a acestor nativi începe să se învioreze și să capete aspectul unei etape fericite de viață. Venus intră pe 8 noiembrie în acest sector și patronează evenimentele necesare, corecte sau benefice pentru emancipare, debut, consolidare a poziției, succes profesional.

Între 10 și 12 noiembrie, relațiile cu prietenii și asociații – care vor deveni repede „foști prieteni, foști aliați” – trec prin metamorfoze dintre cele mai speciale, multe ipostaze provocând ruperea, alterarea sau compromiterea lor. Unii și-o fac cu mâna lor. Alții sunt victima destinului croit de ei cu ceva vreme în urmă pentru care acum dau socoteală. Numeroase sentimente, stări de spirit și atitudini negative, neplăcute, greu de „digerat” în planul conștiinței sau al sufletului mocnesc sau răbufnesc.

În preajma zilei de 11 noiembrie, când are loc faza de Lună Nouă, se accentuează vulnerabilitatea nativilor pe relația prieteni, tovarăși de drum, aliați într-un scop comun.

Pe 12 noiembrie, noaptea, Marte va intra în Balanță, respectiv în casa a X-a. Intervenția marțiană va schimba predispoziția astrală despre care vorbeam în termeni pozitivi cu privire la carieră, introducând o notă dinamică, provocatoare, rigidă care îi va face pe unii nativi să acționeze pe principiul „care pe care”.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Vărsătorii se pot atașa de bani, bunuri sau de proiecte ce le pot asigura, peste un timp cu câștig material. Nu e nimic rău în asta, cu atât mai mult cu cât tranzitul în sine primește confirmarea și greutatea specifică prin intervenția clară a Sensului Vieții. Astfel, ceea ce au acceptar pe 7 noiembrie, pe direcția bani/bunuri, profit, va fi în avantajul lor.

Între 8 și 9 noiembrie domeniul mentalului superior, al conștiinței, al crezurilor și idealurilor al planurilor de viață pe termen lung primește influxurile Lunii care se aliază cu Venus, de curând intrată în acest sector astral, pe care îl va patrona, în chip fericit, util sau inteligent, în beneficiul Vărsătorilor.

Între 10 și 12 noiembrie, cariera unora cam e la ananghie. În jurul lor, ca persoane, sau în legătură cu activitatea lor, cu deciziile pe care le-au luat, cu stilul de a munci sau conduce o activitate se iscă comentarii, contestații, observații; unele de bun simț și justificate, altele doar exagerări, denaturări ale realității sau chiar înscenări. „Strâmbe” ar zice unii deși, astrologic vorbind, e mai mult decât atâta. Pe această direcție, de exemplu, trebuie luat aminte la tot ceea ce se întâmplă în preajma zilei de 11 noiembrie, când se produce faza de Lună Nouă în Scorpion, care poate aduce răsturnarea unei situații, de unde și ipostaza (sau ipoteza) astrală de nou început.

La sfârșitul zilei de 12 noiembrie, în Balanță, adică în casa a IX-a, Marte se alătură planetei Venus aducând noi particularități casei gândurilor înalte. Mai întâi, însă, va aduce, în sufletul unor Vărsători, o contradicție cu sine.

Pe 13 noiembrie lumea interioară a Vărsătorilor este în plină activitate: de luptă cu trecutul, cu obstacolele, cu limitele personale.

HOROSCOP PEŞTI

Între 8 și 9 noiembrie, planeta Venus, care aduce mici câștiguri, intră în casa banilor, pe relația cu o persoană sau cu o instituție și deschide seif-ul unei oportunități de câștig, mai ales prin muncă. Atenție! Nu e vorba însă de găsirea unui serviciu sau de salarizare.

Între 10 și 12 noiembrie, gândurile Peștilor se încurcă. Se amestecă, de-a valma, idei, stări de spirit, senzații, presimțiri, îngrijorări, concluzii –mai bune sau mai rele – care îl tulbură pe nativ, îl obosesc și, mai ales, îi abat atenția de la chestiunile importante.

O zi deloc bună – 11 noiembrie, când are loc faza de Lună Nouă, care nu-i susține astral pe nativi. Unii poate for simți că au aripi și cugetul lor se detașează de contingent dar, în afara unui vagabondaj spiritual, nu se pune problema nici unui beneficiu concret de pe urma acestui tranzit.

La sfârșitul zilei de 12 noiembrie, Marte va intra în Balanță, în casa a VIII-a a soluții financiare avantajoase, dând acestor rezolvări fie o motivație serioasă, fie dinamismul, activismul și eficiența necesare materializării lor.

Pe 13 noiembrie, nativii – mai ales cei maturi – pot stârni simpatie, încredere în sectorul în care activează sau se pot impune într-un joc al puterii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 7-13 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODIIHOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe libertatea.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button