HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 7-13 DECEMBRIE 2015- FECIOARĂ,BALANȚĂ,SĂGETĂTOR,SCORPION

de:
06 dec. 2015
3 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 7-13 DECEMBRIE 2015- FECIOARĂ,BALANȚĂ,SĂGETĂTOR,SCORPION

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ,BALANȚĂ,SĂGETĂTOR,SCORPION:

Ce anunță Urania, conform libertatea.ro:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- FECIOARĂ

Planetele in tranzit prin Sagetator deschid, pentru moment, usa evenimentelor care se succed cu rapiditate, pe relatia cu casa „casei” si a familiei din care provin si unde sunt justificate de faza de Luna Plina din 11 decembrie. Uneori, ele pot pleca de la fapte juridice, alteori consecintele acelor evenimente au o legatura directa cu un sector care priveste ordinea, morala, legislatia, justitia. Saptamana incepe cu preocupari materiale, financiare sau legate de locul de munca, dar aspectul muncii este vizat, intre 5 si 7 decembrie dimineata, indirect.

Din dupa-amiaza zilei de 7 decembrie si pana pe 9 decembrie, provocarile perechii Marte/Luna Neagra si Luna sunt legate de felul de a vorbi, de afirmatiile facute, de raspunsurile date, de un intreg context de idei, sentimente si reactii ale partenerilor de dialog care poarta cu ele samburele provocarii, al rastalmacirii, duritatii verbale, al sarcasmului si ironiei muscatoare, pe care cei nascuti in Fecioara nu le pot tolera.

Taxandu-i pe aceia intr-un stil la fel de dur, ei nu vor face decat sa escaladeze conflictele mai vechi, antipatiile mai noi si interesele perene. Intre 10 si 11 decembrie, relatiile cu rudele se vor colora cu diferitele nuante ale reactiilor emotionale firesti.

Din 10 decembrie, Mercur, Guvernatorul lor, isi va incepe stagiul prin semnul de Pamant al Capricornului, insuflandu-le dorinta de a se stabiliza, de a nu se mai lasa dusi de val. O modalitate de a obtine aceasta siguranta de sine poate fi detasarea de cascada aventurilor, de tremolo-ul povestilor de dragoste. Tendinta generala este de a ramane lucizi, cerebrali si obiectivi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ,BALANȚĂ,SĂGETĂTOR,SCORPION:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- BALANȚĂ

Viata celor nascuti in Balanta se radicalizeaza. Intre 5 si 7 decembrie, pana la ora 14.00, vor resimti in chip neplacut „lucrarea astrala” a perechii periculoase Marte/Luna Neagra, ambele in conjunctie, in aceste zile, cu Luna.

Combinatia este alunecoasa, inselatoare, aruncand perdele de fum peste o serie de realitati carora le ascunde esenta. De aceea, Balantele, daca relationeaza la primul impuls, risca sa faca jocul cuiva, gresind. Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, preocuparile lor se blocheaza pe chestiunile banesti curente sau pe o miza financiara importanta, pe care nu o pot rezolva, dar pentru care irosesc timp, energie si preocupare mentala.

In acest rastimp, ei pot presimti insa ca cineva ii pacaleste si ca banii lor sunt amenintati de o afacere pe care nu o controleaza pe deplin sau de caracterul dubios al unui cunoscut, motiv pentru care se ambaleaza in acest efort de descalcire a adevarului. Intre 10 si 11 decembrie, pentru unii, pot veni vesti de la persoane aflate departe de familie, departe de tara.

In preajma fazei de Luna Noua din 11 decembrie, unii se hotarasc „sa o faca lata”: sa plece intempestiv, unde or vedea cu ochii, sa aiba o initiativa care sa le dea sentimentul ca pot face lucruri mari. Alteori, in acest carusel de intentii si decizii, poate interveni, rasturnand orice plan, oricat de bun-simt sau de plauzibil, partenerul de viata sau cel de afaceri.

Mercur va intra pe 10 decembrie in Capricorn si, cu toate ca el nu va fi suficient de puternic pentru a le permite nativilor sa intervina autoritar in treburile de familie, totusi, le va da taria de caracter si rigoarea interioara necesare pentru a se detasa de falsitate si minciuna, indreptandu-se, in mod salutar, catre cele mai intelepte decizii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ,BALANȚĂ,SĂGETĂTOR,SCORPION:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- SCORPION

Intre 5 si 7 decembrie, pana la ora pranzului, nativii din Scorpion lucreaza discret. Universul lor interior, greu de intrevazut de un ochi strain, este activ.

Acolo, Scorpionii au de gradinarit intens. Spre ei au venit, si vor continua sa vina, mesaje directe sau subliminale, pe care le analizeaza si le coreleaza cu ceea ce stiu, cu ceea ce presimt, cu ceea ce le spune dreapta lor judecata, cu evenimentele reale, exterioare. Intre timp cos panza fara sfarsit a asteptarii vigilente, ca nevasta lui Ulise.

Marte, Guvernatorul lor nocturn, se afla intr-o casa ascunsa, dar tocmai in asta sta valoarea, virtutea si vocatia lui, pentru nativii din Scorpion. El le da vigilenta si inteligenta superioara de a lasa impresia ca nu stiu, nu inteleg sau nu pot actiona, in timp ce planul capata tot mai mult contur. Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie seara, Luna se va afla alaturi de planeta Venus si va face o pereche fericita cu Soarele acestor nativi care vor extrage din aceasta secventa astrala intregul beneficiu tainuit.

Acum se vor pune bazele unor initiative in numele carora se va actiona mai tarziu, nascute din orgoliu, vanitate, dorinta de revansa, victorie sau demonstratie de forta. Pe 10 si 11 decembrie, faza de Luna Noua poate sa-si impuna marcajul astral pe tot ceea ce inseamna bani, interes material, castig, speculatie financiara.

Un demers inceput acum care se poate derula pana la anul, pe vremea asta. Mercur va intra, pe 10 decembrie, in casa a III-a a comunicarii si, pentru cei tineri, va aduce rabdare la invatatura, metoda si disciplina, iar pentru altii, daca e cazul maturizare sau, de la caz la caz, in functie de varsta si rol in societate, capacitatea de a vorbi scurt, raspicat si la obiect.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ,BALANȚĂ,SĂGETĂTOR,SCORPION:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- SĂGETĂTOR

Intre 5 si 7 decembrie dimineata, nativii din Sagetator sunt implicati in mecanismul relatiilor sociale utile: se intalnesc, discuta, lanseaza propuneri, isi exprima opiniile direct, pragmatic, cer sfaturi. Doresc sa se implice intr-o serie de actiuni cu scop organizatoric.

De cele mai multe ori, diplomati cum ii stim, minimalizeaza interventiile lor, ca sa nu irite sau sa nu dea de banuit, spunand ca vor doar sa dea „o mana de ajutor”. De fapt, isi netezesc drumul propriului lor interes. Nimic rau in asta. Pentru a da mai multa stabilitate sau greutate acestor demersuri, ei sugereaza ca unele asocieri si parteneriate sa fie „trecute pe hartie”, alt eufemism pentru a nu li se reprosa ca forteaza mana unuia sau altuia printr-un contract care ar naste reticente.

Din dupa-amiaza zilei de 7 decembrie pana pe 9 decembrie seara, vor trebui sa-si croiasca drum prin jungla relatiilor personale, de serviciu, publice sau oficiale. Simt, presimt, li se atrage atentia de catre cineva asupra unor ipostaze care ii pun pe ganduri si nu le convine deloc.

Aceste mecanisme de aparare a interesului sau a propriei persoane se desfasoara in surdina, delicat, mladios, dar… eficient pana la urma. Intre 10 si 11 decembrie, Luna se va afla in tranzitul prin chiar semnul lor zodiacal natal, rafinandu-le simturile si perceptiile, dandu-le inspiratie, dar alimentandu- le totodata focul interior, transformandu-i in fiinte temerare, antrenandu-i pentru perioada urmatoare.

In perioada Lunii Noi se vor simti puternici, energici, plini de initiativa. Mercur va intra, pe 10 decembrie, in casa banilor castigati din munca proprie, transformandu-i, in urmatoarele trei saptamani, in „contabilii zodiacului”, chiar daca nu asta este vocatia lor fundamentala.

Restul horoscopului, pe libertatea.ro.

Cookies