BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 27 FEBRUARIE-4 MARTIE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 27 FEBRUARIE – 4 MARTIE 2016. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ:  Urania a realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare, informează libertatea.ro. 

HOROSCOP URANIA BERBEC

27 februarie: dimineata agitata, enervari, relatii disonante si blocaje la tot pasul. Dupa ora 14, a acestei zile si pana pe 29 februarie, stare de alarma interioara provenind de la banii si bunurile pe care un nativ le poate vedea amenintate de un conflict in desfasurare sau de evolutia unor situatii exterioare vointei lui.

In plus, se poate identifica dorinta cuiva de a profita de buna credinta sau de dificultatea financiara in care se afla nativul. Intre 1, 2 si 3 martie (pana la ora 12), o serie de Berbeci pot construi o punte utila sau macar placuta, vesela, agreabila cu cineva din strainatate.

Pot veni vesti, se poate coresponda, se pot face planuri. Mai exista si ipoteza unor oferte care le vin, unora, aparent din senin. Ele presupun, daca le-ar accepta si le-ar da curs, schimbarea stilului de viata, al locului in care traiesc si muncesc in prezent sau reformulari importante de miza personala.

Poate ca asta isi doresc, mai ales cei maturi. In a doua parte a zilei de 3 si apoi pe 4 martie, Berbecii vor fi obligati sa se conformeze rigorilor de munca, de statut profesional, de exercitare a functiei. Responsabilitatile care le-au fost incredintate sunt greu de dus la indeplinire din cauza ostilitatii unuia sau mai multor persoane din preajma care le contracareaza orice miscare.

Destule dezamagiri pe sectorul muncii de fiecare zi, confruntari neplacute cu realitatea, in ciuda unor sperante sau planuri pe care si le-au facut. Nativii incep sa resimta o stare de depresie sau de furie neputincioasa, care se va amplifica spre 11-12 martie, mai ales daca se confrunta cu situatii-limita.

Impactul evenimentelor exterioare asupra starii de spirit si a echilibrului interior este unul puternic, desi, in aparenta, Berbecii par a se tine bine. Pe aceasta directie, ziua de 29 februarie, poate fi una cand baierile sufletului lor par a nu mai rezista.

HOROSCOP URANIA TAUR

Prima parte a zilei de 27 februarie nu aduce lucruri bune in planul muncii. Totul le iese pe dos, conflictele par a se tine lant iar exasperarea unora dintre nativi poate atinge limita rabdarii. Cele mai multe necazuri si surprize vin de la persoanele care le-au fost candva apropiate, de care au fost legate prin relatii de prietenie, de simpatie dar, mai ales, alaturi de care au fost implicate intr-un proiect.

Acum proiectul e praf si pulbere, persoanele fug care-ncotro, fiecare vazandu-si de interesul personal, lasandu-l pe nativul din Taur, singur. Interesant este ca, desi, in mod obisnuit, divergentele pleaca de la bani, de aceasta data, ceea ce ii desparte de o serie de cunoscuti, sunt convingerile, interesele majore, premizele de viata.

Reverberatiile acestui moment, chiar daca de scurta durata, se vor rasfrange, intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, asupra contractelor, intelegerilor si cooperarii sau relatiilor de afaceri ori de cuplu. Prudenta la ce fac, ce spun, ce initiaza sau cum reactioneaza cei care sunt angrenati in desfasurarea unor conflicte cu substrat sau finalitate procesuala.

In afara constrangerilor si situatiilor limita, care se acutizeaza cu cat se inainteaza spre 4 martie, se mai pot declansa dispute inveninate, ori se pot materializa „lucraturi”. Nu va lasati purtati de sentimente si emotii desi, e foarte greu de obtinut calmul si luciditatea in astfel de conditii.

Intre 1 si 3 martie (pana la pranz), un intreg sistem relatii si evenimente care privesc banii, institutiile, strainatatea si apropiatii, intra in criza. Uneori, intervin factori legali, legislativi, alteori intervine factorul uman. Din a doua parte a zilei de 3 si, apoi, pe 4 martie, Taurii vor face efortul de a se stabiliza afectiv, emotional, de a reveni la ratiune dar, concluziile la care vor ajunge, dupa acest efort de luciditate, nu le vor placea nici lor.

HOROSCOP URANIA GEMENI

Discrete tristeti provocate de o persoana draga. Cei care desfasoara activitati in domeniul artistic, creativ sau interpretativ, ar putea avea impresia ca nu sunt in forma, ca nu ating cotele de performanta dorite, drept care se vor infuria pe ei insisi. Toate acestea se pot petrece in prima parte a zilei de 27 februarie pentru ca, din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 29 februarie, Gemenii sa se confrunte cu situatii conflictuale la locul de munca, indiferent din ce postura trebuie sa le abordeze: ca sefi sau ca subalterni. Daca este vorba de subalterni, toata lumea va striga la ei iar unii colegi le vor face zile fripte.

Daca este vorba de sefi, atunci, in joc intra responsabilitatea sau decizia pe care trebuie sa o ia, constransi de imprejurari. Alteori, ei pot fi obligati sa dea curs unor directii de activitate care contravin conceptiilor lor despre lume si viata, bine si rau, util sau inutil etc. Discrete alterari ale starii de sanatate pe fondul unei gripe, viroze sau infectii (dentare, urinare, genitale).

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Gemenii ar putea sa-si regandeasca optiunile, activitatea sau stilul de viata. Aceasta situatie le va parea unora o adevarata constrangere si, in masura in care, unul dintre factorii importanti pentru aceste decizii tine de lege, justitie, morala, asa va si fi.

Pentru alte categorii de nativi, poate fi vorba de renuntarea la dorinta de a se desparti de partenerul de viata (sau de afaceri ori de proiect), pe fondul unor evenimente tulburi pe care nu le pot controla, amanand decizia pentru o perioada mai clara ca directie.

Notiunea de cariera, imagine, succes sau de statutul socio-profesional, autoritatea si raspunderea se vor raporta la ceea ce trebuie rezolvat sub presiunea evenimentelor, la legitimitate sau legalitate. Intre 3 martie (dupa-amiaza) si 4 martie, unii isi vor impune un mod de viata auster pentru a face economie.

HOROSCOP URANIA RAC

Dimineata zilei de 27 februarie va trece cu obisnuitele, de-acum, probleme familiale care se amesteca cu cele de afaceri, cu raspunderea profesionala, cu procesele etc. Din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 29 februarie, interesul unora dintre nativi se concentreaza pe relatiile cu copiii sau pe relatiile afective.

Racii devin exigenti si, intrucatva, intoleranti cu micile derapaje ale celor dragi. Daca este vorba de persoane care desfasoara activitati de creatie sau interpretative, atunci performantele lor vor fi remarcabile, nativii facand proba virtuozitatii, a subtilitatii sau, de la caz la caz, a rafinamentului exercitat in domeniul de activitate care-i reprezinta, fiind, in cazul unor vizionari, selectii etc., competitori redutabili.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), asupra mentalului lor planeaza dorinta de a pune in ordine o serie de activitati cu miza legala sau oficiala. Pentru unele persoane, acest rastimp poate veni cu o binefacatoare stare de incredere, de optimism in cazul in care trebuie sa urmeze un tratament, sa se supuna unor terapii nu toate comode, ori sa faca acele gesturi necesare pentru a obtine avize, certificate, legate de starea lor de sanatate sau in vederea unei deplasari in scop medical, in afara tarii.

Intre 3 martie (dupa ora 12) si 4 martie, unii nativi s-ar putea vedea obligati sa-si restranga arsenalul de mijloace de reactie la provocari, sa fie extrem de retinuti si controlati in tot ceea ce intreprind, sa nu lase loc indiferentei, naivitatii sau hazardului in afaceri si demersurile oficiale.

Axa celor doua case ale comunicarii ramane deficitara, constiinta lor fiind „bantuita” de nehotarari, nedumeriri, indoieli sau neincredere in propriile forte. Aspect prost pentru orice tip de examinare a cunostintelor, abilitatilor sau performantelor profesionale.

HOROSCOP URANIA LEU

Dimineata zilei de 27 februarie nu este una indicata pentru a initia discutii explicative, mai ales daca problema in cauza are un potential sporit de conflict ori ostilitatea intre nativ si persoana vizata (frati, vecini, cunoscuti ocazionali) este deja instalata. Moment prost pentru a pleca la drum, pentru a efectua scurte deplasari ori pentru a sustine un examen.

Impulsul general al acestei scurte perioade de timp este unul care impinge la exagerari, deformari ale realitatii, exprimari deplasate. Din dupa-amiaza aceleiasi zile si pana pe 29 februarie, tot ceea ce tine de casa, familie, rude, patrimoniu sta sub semnul unui conflict latent atat in inima cat si in comportamentul unui nativ din Leu care poate sa aiba reactii bruste, sarcastice, acesta nedandu-se inapoi de la iesiri care ii jignesc pe cei implicati in disputa.

Perioada asociata cu riscul de a se produce pagube, avarii (mai ales inundatii) intr-o locuinta sau pe un teren agricol, la un utilaj casnic sau, in general, in inventarul domestic si agro – industrial de care se foloseste nativul (mai ales daca locuieste la tara sau desfasoara activitati economice in zona rurala).

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), starea de spirit se amelioreaza simtitor, Leii aratandu-se mai senini, mai veseli, mai dornici de aventuri, de petreceri, de escapade turistice, amoroase sau de performante sportive. Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, nativii vor fi nemultumiti ca muncesc prea mult, ca au prea multe responsabilitati.

Intreaga saptamana poarta marcajul contradictiilor provocate de cuplul Mercur/Venus in tranzit prin Varsator, casa a VII-a a cerului de nastere al Leilor, ceea ce se poate traduce prin reactii disproportionate fata de motivul real in toate relatiile parteneriale, iesiri ciudate, nemotivate, decizii extravagante, hazardate, luate, cel mai adesea, la manie sau din nerabdare.

HOROSCOP URANIA FECIOARĂ

Dimineata zilei de 27 februarie se asociaza cu mici nemultumiri sau ingrijorari firesti, cotidiene cu privire la regimul banilor. Pentru cine are bani sau o rezerva in cont, acest aspect particular poate capata doar conotatia unor preocupari legate de fiscalitate, plasament, randament al investitiilor.

Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, casa comunicarii e „virusata” rau de tot. Primesc numai vesti care ii irita si ii provoaca. Nici ei nu se pot abtine si o dau pe cearta, pe replici aspre, pe sarcasm etc. Aspect extrem de riscant pentru toti cei care sustin examene de orice natura sau daca au proasta inspiratie sa se contrazica cu examinatorul.

Risc de a fi indusi in eroare, de persoane de rea credinta care le ascund un adevar, masluiesc realitatea sau le obstructioneaza accesul la informatia reala, corecta. A nu se pleca la drum: risc nu doar de o amenda…

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Fecioarele vor fi obligate sa-si faca timp pentru unii membri de familie care au nevoie de sustinerea lor materiala sau morala, pentru casa (rezolvarea unor acte si documente curente). De la caz la caz, se mai contureaza, cu un impact diferit in functie de miza si varsta fiecarui nativ vizat de acest context astral, tendinta ca, unii factori sa conditioneze deopotriva viata personala, familia din care provin, casnicia, afacerile, procesele, averea etc.

Efectele reciproc dezavantajoase ale acestui impact asupra unor sectoare de viata isi au originea in rasturnarile de situatie, in egoismul si in interesul material, in neputinta de a rezolva pe moment o serie de tensiuni mocnite sau conflicte deschise altfel decat cu riscul unor pierderi sau al destabilizarii intregii lor existente.

Din dupa – amiaza zilei de 3 pana pe 4 martie, Fecioarele vor da dovada de sobrietate, vor dori sa ramana singuri ba, chiar, vor face efortul de a trai cu retinere o serie de mici evenimente cotidiene agreabile.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button