HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 27 FEBRUARIE -4 MARTIE. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, PEŞTI

de:
28 feb. 2016
3 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 27 FEBRUARIE -4 MARTIE. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, PEŞTI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 27 FEBRUARIE-4 MARTIE. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

Urania a realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare, informează libertatea.ro. 

HOROSCOP URANIA BALANŢĂ 

In dimineata zilei de 27 februarie, Luna se va afla, pana la ora 13:27, in sectorul lor natal dar ea nu va avea puterea sa le echilibreze starea de spirit surescitata, provocata de cuadraturile si opozitiile care opereaza, in prezent, pe harta tranzitelor lor astrale.

Din 27 februarie dupa-amiaza pana pe 29 februarie, unii pot intra in panica cu privire la o situatie baneasca de data recenta sau, in perspectiva unor plati, datorii, amenzi, sanctiuni pe care vor fi obligati sa le suporte. Unora, poate chiar din cauza acestui moment financiar precar, le vor trece prin minte tot felul de solutii care nu au de a face cu corectitudinea. Este bine sa nu se lasa prada iluziei ca astfel, pot rezolva ceva.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Balantele prind curaj, au siguranta necesara pentru a actiona in deplina cunostinta de cauza cu autoritate si eficienta in avantajul personal, fie punand lucrurile la punct, in contextul unei discutii lamuritoare, fie pot face scurte deplasari la capatul carora vor face demersurile necesare obtinerii celor necesare (acte oficiale, inscrisuri, abordari, adeverinte, certificate etc.).

Perioada mai putin favorabila insa abordarii unor chestiuni de serviciu oricat de diplomatic ar fi ele puse pe tapet si oricat de „delicat” ar incerca ei sa conduca dialogul. Aspecte nestiute se vor ivi, ca un obstacol de netrecut, in calea unor solutii legate de locul de munca, transfer, angajare, salarizare, activitate profesionala curenta.

Balantele ar trebui sa se abtina sa ia, in aceste zile, o decizie cu privire la un tratament cu consecinte importante asupra starii lor fizice si psihice ulterioare. Posibila eroare de diagnostic sau neputinta de a opta pentru un tratament adecvat pe fondul rezultatelor ambigui oferite de analize.

Nereguli in exploatarea unei locuinte, al unui fond funciar, al unui inventar gospodaresc, al unui spatiu de munca unde se pot constata lipsuri, stricaciuni, disfunctii ce trebuie remediate.

HOROSCOP URANIA SCORPION

Efectele tranzitului Lunii prin casa a XII-a, din dimineata zilei de 27 februarie, se pot resimti in plan psihic (oboseala, plictiseala, exasperare, lipsa de rabdare) dar motivele par a fi cele ce tin de un dialog deficitar, de o relatie subreda la locul de munca, de degradarea generala a climatului in institutia unde lucreaza.

Intre 27 februarie (dupa ora 13 -14) si pana pe 29 februarie, Luna se va afla in sectorul lor natal si va reprezenta, fie si discret, o sustinere astrala pentru acesti nativi care vor putea extrage, din relatia Lunii cu planeta Marte (si ea in tranzit pe ultimele grade ale zodiei lor) si planetele din Pesti, tot felul de impulsuri si sugestii menite sa dea imaginatiei lor o efervescenta speciala, deseori utila, creatoare prin felul in care decid sa abordeze situatia de viata cu care se confrunta sau pe care o manipuleaza in chip avantajos.

Cel mai puternic, vor functiona ambitia si dibacia. Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), unii se pot arata neobositi in demersurile lor de a face bani, de a reglementa, prin un document oficial, un castig viitor, de a recupera un drept restant etc.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, Scorpionii devin susceptibili, neincrezatori, analitici, verificand date, informatii, stiri, opinii, judecati si strategii de o suta de ori inainte de a se baza pe ele intr-un rationament ulterior sau in luarea unei decizii.

Un context vulnerabil, plin de neprevazut se contureaza in preajma zilelor de 4/5 martie, cand nativii pot fi fortati de imprejurari sa aiba initiative dintre cele mai stranii. Multi, straini de adevaratele motive care stau la baza acelei optiuni, nu vor intelege ca acestia se afla la o „ananghie” pe care incearca sa o demonteze sau sa o atenueze prin strategii de protejare (in principal a averii, a familiei, a patrimoniului, etc.).

HOROSCOP URANIA SĂGETĂTOR 

Suparare mare, in prima parte a zilei de 27 februarie, din cauza unor prieteni sau apropiati deveniti, brusc, pe fondul evenimentelor de data recenta, „fosti”. Sagetatorii pot inregistra una sau mai multe surprize care decurg din modul de viata si activitate al unor persoane de care au fost legati, un timp, prin simpatie si scopuri comune. Enervarea isi va spune cuvantul.

Din 27 februarie dupa-amiaza pana pe 29 februarie, Sagetatorii se vor macina sufleteste, analizand pe toate fetele situatiile care ii privesc direct sau indirect, care nu le fac deloc placere temandu-se ca ele s-ar putea degrada in chip amenintator pentru statutul lor moral, intelectual sau material, evaluand, in functie de evolutia evenimentelor de ultima ora, relatia lor cu persoanele care ii dusmanesc sau care lucreaza pe ascuns, in detrimentul lor.

Nemultumirea lor mai provine si de la faptul ca nu stiu exact de ce s-a subrezit un sector din viata lor, ca nu detin toate informatiile despre o persoana banuita a nu fi fost onesta cu ei, ca nu au incredere in rudele lor ori ca familia nu reprezinta, tocmai acum, pentru ei, terenul solid de care au nevoie.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Sagetatorii se vor incarca cu energie, cu vointa, dand dovada de determinare si stapanire de sine pentru a se confrunta cu aspectele inselatoare care ii impiedica sa vada realitatea asa cum e.

Situatia e mai complicata in cazul celor care au functii, ranguri, demnitatii in numele carora trebuie sa ia decizii rapide iar aceste ezitari pot avea un efect negativ asupra imaginii, autoritatii si credibilitatii lor, lasand impresia ca nu sunt eficienti, ca nu sunt maturi ori suficient de bine pregatiti pentru respectiva responsabilitate publica ori ca, ei insisi, sunt vulnerabili. Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, unii pot intampina discrete probleme banesti.

HOROSCOP URANIA CAPRICORN 

Prima parte a zilei de 27 februarie poate fi una incarcata de stres, enervare, revolta. La evolutia acestei zile, la natura starilor de spirit si a evenimentelor care se manifesta concret, contribuie, in chip fundamental, varsta, pregatirea socio-profesionala si responsabilitatea nativilor.

Daca unii sunt foarte tineri ori s-au retras din activitate, acest tranzit nu va crea efecte. Daca in joc intra insa o functie sau o ipostaza personala, in care un loc special il ocupa membrii de familie, faptele acelora, averea lor sau a nativului, atunci situatia poate fi una intens solicitanta.

Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, relatiile cu prietenii, cu partenerii de proiecte, cu tovarasii de ideal si de distractie sunt dintre cele mai proaste. Unii se pot purta urat cu un nativ Capricorn. Altii pot comite indiscretii costisitoare, pot genera intrigi, care, in functie de miza si de argumentele aruncate in joc, pot complica viata nativului. Nota generala este de nesiguranta, de lipsa de onestitate, de lipsa de caracter sau de pericol.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Capricornii hotarasc sa renunte la o serie de persoane in care nu mai au incredere. Isi stabilesc noi prioritati de viata, isi fac curaj pentru a infrunta realitatea. Procesul interior, dezvoltat in planul constiintei de sine, priveste o „imbarbatare” si o recuperare a fortelor pierdute ori risipite in conflicte si stari de spirit obositoare, inutile si paguboase.

Strategia Capricornilor va lua in calcul o convorbire importanta ce urmeaza sa aiba loc, un dialog esential in contextul caruia trebuie sa-si sustina un punct de vedere, sa explice o decizie, sa motiveze o convingere, sa justifice o situatie profund legata de fondul de idei si sentimente, de educatia si intreaga lor conduita.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, ei vor dovedi tarie de caracter, rezistenta nervoasa, lasand impresia unor persoane sigure pe ele, puternice.

HOROSCOP URANIA VĂRSĂTOR

Dimineata zilei de 27 februarie nu este decat continuarea unei etape astrale inceputa pe 25 februarie, care le-a dat Varsatorilor sugestii nu intotdeauna demne de urmat. Acest tranzit, care se va incheia in preajma pranzului, va accentua iesirile bruste, oarecum necontrolate sau exagerate carora le vor cadea victime acesti nativi.

Ideile lor vor fi bantuite de stranietate, initiativele vor trebui temperate, iar cuvintele supravegheate. Drumurile sunt pandite de riscurile ce decurg din decizii hazardate (daca este vorba de nativi in postura de soferi) sau de un fel de a „starni scantei” in dialogul cu strainii.

Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, se pun premizele unui dezacord total intre nativ si tranzitele astrale. Varsatorii se vor purta ciudat, inexplicabil pentru cei din jur si de-a mirare chiar pentru ei insisi. Tocmai de aceea, cei din jur nu ar trebui sa-i ia in serios. Cu siguranta, peste un timp, Varsatorii vor regreta ceea ce au spus, au facut sau au provocat.

Un impuls mai puternic le va infrange autocontrolul firesc si ii va impinge sa se poarte, oricand si oriunde, ca niste vedete. Din dorinta de a se face remarcati si admirati, ei nu vor ezita sa se poarte si sa vorbeasca excentric ori sa afiseze posturi straine statutului lor, prin varsta si educatie.

Partea delicata, in toata aceasta relatie astrala extrem de dinamica, este ca tocmai ei vor fi cei dezamagiti. Simt ca nu fac bine, observa ca au gresit dar nu au puterea sa se opreasca pentru a reveni la normal. Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Varsatorii se pot dedica cauzei unui prieten, pot fi generosi si entuziasti cu privire la un proiect public pentru care sunt dispusi sa arunce in joc sume de bani. Unele participari banesti pot fi modeste altele insa, dintr-o proasta estimare, le pot depasi posibilitatile de moment. Ce vor face? Vor revizui oferta sau se vor retrage din proiect.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, tumultul existential se va domoli. Fie au obosit, fie s-au plictisit, fie s-au dat cu capul de „grinda de sus”, cert este ca Varsatorii se vor izola pentru a se reface fizic, psihic, sufleteste sau chiar baneste.

HOROSCOP URANIA PEŞTI

Fac ce fac, Pestii si iar se amarasc din cauza banilor. Depinde, acum, si de situatia in care se afla: unii n-au bani de medicamente, altii de o reparatie in casa, unii de o calatorie, altii de taxe si diverse obligatii fata de institutii sau persoane. Asta se intampla pe 27 februarie, pana spre ora 14. Dupa aceea, pana pe 29 februarie, imaginatia lor va prinde aripi.

Spre deosebire de tranzitul asemanator al Lunii prin Scorpion, de acum 28 – 30 de zile, in joc a intrat Soarele care aduce o nota specifica, fireasca, in acest noian de vibratii. In mare, relatia Pesti/Scorpion este una buna, cu exceptia perioadei 4/5 martie cand, o nemultumire, o spaima, o revolta sau o dezamagire s-ar putea sa le provoace lacrimi.

In rest, este vorba de multa dedicare unui plan ce trebuie pus in aplicare, de ambitie, de spirit de sacrificiu, de speranta, de idealuri inalte, de suflu mental si de mare generozitate in desfasurarea si sustinerea unor idei. Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Pestii ar trebui sa-si administreze persoana publica, sa opereze schimbari (mai ales in ipostaza de innoiri) in plan profesional.

Desi curajul lor e mare, desi increderea lor intr-un proiect nu este una oarba, bazata doar pe entuziasm, totusi le raman multe aspecte tehnice, juridice, practice, oficiale de rezolvat. Pentru unele este suficient un dialog explicativ, o abordare „de principiu”. In alte cazuri, insa, e nevoie de „hartii”, nu gluma.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, Pestii vor dezvolta o latura mai putin specifica lor si anume circumspectia si rezerva fata de o serie de persoane, mai ales din categoria celor care le fac propuneri. Scepticismul lor funciar ii va face sa priveasca cu reticenta chiar si intentiile oneste.

Au nevoie de timp pentru a analiza, fara graba, viitorul si logica oricarui gest sau cuvant adresat lor. In plus, in aceste zile, ei continua sa se confrunte cu o efervescenta interioara care le da fiorii nesigurantei de sine in fata viitorului.

Citeşte restul horoscopului pe horoscopurania.ro. 


Cookies