HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

HOROSCOP URANIA BERBEC: 

Pe 19 si 20 decembrie Luna, in tranzit prin sectorul lor astral, le da entuziasm, incredere si speranta. Pentru moment, in aceste doua zile au impresia ca totul in viata lor este posibil, ca nimeni si nimic nu va fi suficient de puternic incat sa le blocheze drumul. Este o perspectiva putin realista.

Intre 21 si 22 decembrie preocuparile practice privesc mai cu seama un castig sau o rezolvare baneasca. Pe 23 si 24 decembrie, Berbecii vor fi comunicativi, veseli, deschisi, dornici de excursii, calatorii, schimbare de peisaj.

Pe 25 decembrie se vor dedica chestiunilor casnice, domestice sau relatiilor de familie. Desi ziua de 25 decembrie se asociaza, pentru multi cu sarbatoarea Craciunului, increngatura aspectelor de viata personala si publica, a vietii de familie cu relatiile parteneriale se pun destul de acut si nu intotdeauna confortabil.

In proportii si cu semnificatii diferite in biografia personala, aceasta perioada poate genera blocaje, ostilitati sau tensiuni interioare. Unele aspecte de viata care se vor contura perioada 25/26 decembrie s-ar putea sa nu le faca pe deplin placere, fiind obligatii sa se achite de niste datorii morale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

HOROSCOP URANIA TAUR: Intre 19 si 20 decembrie Taurii vor fi motivati nu de una ci de mai multe tendinte de emancipare, de actiune. Au initiativa. Iau tot felul de decizii in forul interior privitoare la felul in care isi doresc sa actioneze.

Multe dintre aceste decizii suna mai degraba ca un angajament alimentat si de pragul psihologic al sarbatorii importante de Craciun sau a Anului Nou ce urmeaza. Isi vor face lor insisi promisiuni care privesc o schimbare existentiala.

Intre 21 si 22 decembrie sentimentele vor fi temperate iar trairile lor se vor remarca prin stabilitate, logica si bun simt. Intre 23 si 24 decembrie, fireste ca in realitate fiecare va cheltui cat isi va permite, dar tendinta generala astrala este de oarecare dorinta de risipa, de extravaganta.

Tuturor le-ar place sa faca cumparaturi si cadouri generoase mai mult din dorinta interioara de a-i impresiona pe cei din jur. Unii vor reusii, altii vor regreta ca trebuie sa se limiteze la un vis frumos si la cumpatare. Pe 25 decembrie nu vor fi cu deosebire vorbareti sau exuberanti. Peste unii se va asterne solemnitatea momentului in timp ce altii vor fi patrunsi de valorile crestine, de cele sfinte mai mult decat de latura festiva si de jubilatia culinara.

In aceasta perioada se produce Luna Plina in Rac, chiar pe aceasta casa a comunicarii care le va taia elanul de a vorbi despre sine, de a se exprima. Vor prefera sa fie niste observatori atenti ai celor cu care intra in contact si ai evenimentelor care au loc.

Sanatatea este vizata intreaga perioada analizata, cu accente speciale pe 19/20 si, apoi, pe 25/26 decembrie dar, in ambele cazuri, mai putin afectata va fi latura organica si mai mult cea psihica, cu impact asupra dinamicii mentale. Nota obisnuita va fi de oboseala, pe care vor fi tentati sa o puna pe seama agitatiei din ultimele zile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

HOROSCOP URANIA GEMENI

Intre 19 si 20 decembrie Gemenii vor fi niste persoane dinamice, ei implicandu-se in chestiunile comune care ii leaga de prieteni si cunoscuti. Vor fi saritori, dornici sa ajute, vorbareti, prezenti in mijlocul evenimentelor. Uneori vor exagera, alteori sa vor enerva ca intentiile lor nu sunt corect intelese sau ca unele persoane din anturajul lor vor tot timpul altceva decat doresc sau planuiesc ei. Dar, acestea sunt detalii marunte, care nu le ocupa prea mult timpul si atentia.

Intre 21 si 22 decembrie se opresc oarecum din acest entuziasm si mediteaza, chibzuiesc, cantaresc. Poate ca si organismul le da un semnal clar ca e bine sa puna capat comportamentului navalnic care le mananca energia si vor hotari ca e mai indicat sa se odihneasca, asta in cazul in care guturaiul sau vreo masea nu le strica cheful de viata.

Pe 23 si 24 decembrie vor fi iar in forma, stralucitori, degajati, sinceri, deschisi. Dinspre casele IV, VII si X le vor veni mesaje legate de planetele care le tranziteaza. Cu toatele vor anticipa modificarile necesare, schimbarile iminente, repozitionarile pe relatia cu familia, contractele, viata publica, activitatea sociala si profesionala ori cu rivalii si eventualele procese sau conflicte.

Pe 25 decembrie, Luna Plina marcheaza cele doua case ale banilor si, dincolo de aerul de sarbatoare firesc al zilei, presara numeroase mesaje de avertisment cu privire la o serie de relatii interumane si activitati care nu merg bine in realitate, risca sa se altereze cat de curand, relevand componenta lor dificila, rigida ce le face greu de manevrate in ciuda abilitatii innascute a nativilor.

Avantajele scontate prin intelegeri si contracte vor aparea, pe fondul unor conjuncturi ce poarta o amprenta personala, in functie de varsta si locul in societate al fiecarui nativ, in adevarata lor esenta, explicand astfel natura piedicilor care se vor ivi in perioada imediat urmatoare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

HOROSCOP URANIA RAC

Semn zodiacal solicitat de cateva saptamani incoace de Careul in T pe semne Cardinale care ii pune intr-o ecuatie anevoioasa. In perioada cuprinsa intre 19 si 25 decembrie, tensiunile interioare si complicatiile exterioare se inmultesc, constituind nota generala a acestei saptamanii cat si a urmatoarelor 30 de zile, cat va tranzita Soarele zodia Capricornului.

Pe 19 si 20 decembrie, unii pot avea mici surprize sau pot tresari la auzul unor vesti care, direct sau indirect, ii privesc si pe ei.

Intre 21 si 22 decembrie, vor manifesta tendinta de a stabiliza niste relatii pentru siguranta lor interioara. Relatiile sentimentale vor suferi de pe urma unei tendinte posesive, a unor accese de gelozie sau a unui comportament exigent, revendicativ.

Din 22 decembrie, Soarele se va instala in casa a VII-a, in opozitie cu Soarele natal al Racilor si, din aceasta postura, va opera, alaturi de Mercur – pe termen scurt – si alaturi de Pluto – pentru 30 de zile, o serie de delimitari ale nativilor fata de intentii, tendinte, oferte, implicari care vin, sub diferite forme, spre ei. Pe 23 si 24 decembrie sunt posibile dialogurile de taina sau informatiile care vin pe cai discrete. Nativii, interesati de un detaliu, de un context sau de un aspect de viata asupra caruia, vor cerceta, vor studia, se vor documenta si vor analiza.

Pe 25 decembrie, Luna se va afla in domiciliu si le va tranzita semnul natal, dand trairilor si reactiilor lor firescul si specificitatea zodiei in timp ce faza Lunii Pline in Rac le va da posibilitatea sa vada, sa intuiasca, sa presimta, sa anticipeze ceea ce se va intampla cu unele sectoare ale existentei lor.

Acestui moment astral i se adauga efectele celor sapte opozitii si cuadraturi pe semnele Cardinale care le vor rascoli domenii esentiale de viata aducand in prim-planul atentiei lor locurile vulnerabile ale acestei etape de viata.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

Citește mai multe pe horoscopurania.ro