BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI

HOROSCOP URANIA BALANȚĂ: 

Balanta face parte dintre semnele Cardinale care trec printr-un lant de situatii ce seamana cu o constrangere, cu atingerea unei limite sau cu o incercare personala.

Aceasta ipostaza este resimtita stanjenitor din 19/20 decembrie cand Luna, in tranzit prin Berbec si alaturi de Uranus, inflameaza relatiile parteneriale, conjugale si precipita demersurile in curs de derulare in justitie, imprimandu-le o tendinta periculoasa, riscanta si surprinzatoare, fiind de natura sa-i ingrijoreze sau sa-i nemultumeasca pe nativi.

Totodata, ea poate, prin reverberatia cuadraturilor care se formeaza cu acest prilej, sa se reflecte si asupra altor sectoare ale existentei (meserie, functie, familie). Intre 21 si 22 decembrie, enervarile de moment privesc o neregula baneasca, o complicatie financiara. Calculele si intentiile lor se lovesc de indiferenta sau “rezistenta” unei persoane care nu intra in jocul lor.

Pe 23 si 24 decembrie, Balantele ar vrea sa spuna lucrurilor pe nume sau sa comunice punctul lor de vedere unui cunoscut, unei rude, unei persoane oficiale cu care intra in dialog, dar se vor vedea obligate sa se abtina din respect pentru varsta sau functia acelei persoane ori din cauza momentului pe care nu il considera oportun, din cauza unor conditii exterioare.

Daca aceasta ipostaza este in legatura cu locul lor de munca retinerea se va justifica prin dorinta de a nu crea conflicte si rivalitati, chiar daca, pe fond, au dreptate. Delicata este si ipoteza audierilor si discutiilor oficiale.

Pe 25 decembrie, faza de Luna Plina, care se aseaza pe casa a X-a, poate sa puna bazele unei amanari, unei reformulari, a unui blocaj sau a opozitiei cuiva care manifesta ostilitate sau reticenta fata de nativul din Balanta. Din 22 decembrie, Balantele vor avea Soarele in tranzit prin casa a IV-a si va accentua toate problemele legate de rudele in varsta din familia din care provin.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI

HOROSCOP URANIA SCORPION

Intre 19 si 20 decembrie nativii din Scorpion se pot confrunta cu dureri de cap, tensiuni nervoase, puseuri de hipertensiune, tulburari de vedere, instabilitate emotionala. Tendinta generala este de a reactiona disproportionat, enervandu-se din orice.

Sunt vulnerabile in fata acestui tranzit astral si persoanele care, indiferent de varsta, au o sensibilitate la nivelul sistemului renal pentru care stresul, enervarea si oboseala sunt factori de risc.

Acelasi context astral pune pe jar relatiile la locul de munca cu toata lumea – colegi, sefi, subalterni, colaboratori sau chiar cu strainii cu care intra in contact pe fondul activitatii curente. E nevoie de mult autocontrol pentru ca, desi motivul de la care pleaca un conflict este minor, el poate declansa masuri radicale, cu consecinte neplacute.

Pe 21 si 22 decembrie ei pot sa revizuiasca aliantele, colaborarile sau orice alt tip de relatii parteneriale, inclusiv de cuplu. Acelasi aspect, ii face mai sensibili sau maleabili in a accepta tot felul de ipostaze ce presupun apropierea de cineva pe care, in prezent, in sufletul lor nu-l prea simpatizeaza sau apreciaza. Poate fi vorba de un calcul, de o tactica sau de o concesie acceptata intr-o etapa dificila relationala.

Pe 23 si 24 decembrie, Scorpionii se vor confrunta cu o ipostaza astrala ce-i pune in dificultate: pe de o parte trebuie sa decida intr-o chestiune financiara sau de natura unui avantaj material dar conditiile pentru adjudecarea lui sunt majore si greu de acceptat ori dus la indeplinire.

Pe 25 decembrie ei se vor afla in ipostaza de a se exprima cu dificultate. Numeroasele rezerve sau inhibitii care ii controleaza provin din dorinta lor de a nu deveni, prin explicatii sau marturisi, vulnerabili. Aspect dezavantajos pentru toate tipurile de comunicare si rostire publica sau oficiala (un examen, de exemplu).

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI

HOROSCOP URANIA SĂGETĂTOR

Intre 19 si 20 decembrie relatiile afective trec prin proba de foc a unei predispozitii naravase, tumultuoase. Sagetatorii pot fi gresit intelesi din cauza vietii lor traite intens, clocotitor. Li se va reprosa de catre cei apropiati – copii mai ales -, ca sunt prezenti in viata tuturor numai in a lor, nu.

Aceasta risipire de sine este reala asa ca si reprosul e intemeiat. Grabiti, neatenti, mereu pe fuga, Sagetatorii pot reactiona nervos la o observatie, la o rugaminte sau la o propunere venita de oriunde – familie, prieteni, colegi etc.

Intre 21 si 22 decembrie munca, activitatea profesionala ii cheama la datorie. Nu este exclus insa ca, in sinea lor, sa fie ingrijorati si nemultumiti de ceea ce se aude pe la colturi, ce le sopteste cate un coleg, cu privire la viitorul locului lor de munca sau la deciziile care urmeaza sa fie luate acolo.

Pe 23 si 24 decembrie incearca sa faca putina ordine in relatiile lor parteneriale, sa comunice punctul lor de vedere celor cu care impart viata in doi, afacerile sau proiectele. Atitudinea lor, desi motivata si corecta, va fi primita cu nedumerire sau ca un capriciu de moment de catre ceilalti, drept care vor fi nedumeriti sau enervati de felul in care sunt tratati.

Este indicat sa nu faca prea mult caz de aceasta secventa, cu exceptia unor situatii serioase, grave ce trebuie rezolvate neaparat.

Din 22 decembrie, Soarele le va tranzita casa banilor si-i va obliga sa se poarte cu masura si prudenta ori de cate ori va fi vorba de cheltuieli, cadouri, investitii, plati, tranzactii, cumparaturi. Faza de Luna Plina din 25 decembrie va scoate in evidenta o serie de secvente de viata personala ce trebuie sa tina cont ori sa gaseasca solutii pentru situatii-limita, complicate, care treneaza de mult timp ori care se nasc acum, pe fondul unei atitudini ostile, rigide, rautacioase sau total dezinformate a cuiva de care depinde respectiva rezolvare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI

HOROSCOP URANIA CAPRICORN

Cel mai important semn zodiacal al momentului, prin multiplele aspecte astronomice si astrologice in care este implicat. Astfel, din 22 decembrie, Capricornii vor avea parte de influxurile Soarelui prin casa I, a personalitatii dar si a constitutiei lor fizice. Va incepe, din acea zi, o perioada de 30 de zile, in care se vor putea imbaia in cele mai favorabile efluvii astrale.

Din 22 decembrie, Mercur si Pluto vor intra, in relatii dificile, de cuadratura cu Uranus, Marte si Luna Neagra care, pe19 si 20 decembrie, vor fi sporite in efectul lor, de Luna in tranzit prin Berbec, motivand, intr-un chip greu de acceptat, tot felul de reactii, replici si initiative ale unor membri de familie.

Capricornii vor avea senzatia ca sunt nedreptatiti si ca acestia le complica existenta fara vreun motiv real, doar din ambitie. In planul relatiilor oficiale, al imaginii, al profesiei, Marte si Luna Neagra subrezesc casa a X-a, obligandu-i pe nativi sa adopte o strategie de ultima ora, pentru a se apara sau pentru a limita efectele unor atacuri, acuzatii si conflicte ce pot apare la tot pasul.

Pe 21 si 22 decembrie, spiritul lor se calmeaza intrucatva. Ei fac efortul de a se stapani, de a ramane lucizi, de a gandi cat mai limpede, de a nu se grabi in deciziile majore.

Pe 23 si 24 decembrie pot initia dialoguri utile, inteligent conduse, pe chestiuni de munca, autoritate, metoda, eficienta etc.; se pot exprima in chestiuni profesionale superioare, in public, in scris, intr-un cadru oficial (congres, conferinta, intrunire publica), dar, pentru asta, trebuie ca ei sa se afle deja intr-o postura de autoritate si demnitate socio-profesionala recunoscuta.

Pe 25 decembrie este posibil ca, la urechile lor, sa ajunga ipoteza unor conditii de desfasurare a unui contract, a unei colaborari sau a unui parteneriat, care sa-i puna pe ganduri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 19-25 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BALANȚĂ, SCORPION, PEȘTI

 Citește mai multe pe horoscopurania.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button