HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

de:
17 oct. 2015
4 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015. Horoscop urania te informeaza cu privire la saptamana ce urmeaza. Problemele financiare, sanatatea sau conflictele in dragoste pot fi prevenite daca urmariti horoscop urania creat pentru libertatea.ro. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015. 

Horoscop Urania Scorpion 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Soarele, in tranzit prin casa a XII-a pana in seara zilei de 23 octombrie, va functiona, discret dar eficient, pe directia invigorarii lor psihice sau morale.

Intre 17 si 18 octombrie unii se pot framanta incercand sa gaseasca rezolvari la o chestiune cu implicatii juridice care costa (taxe, onorarii) sau la tot felul de mici cheltuieli oficiale, uneori – dar nu obligatoriu –in legatura cu ceva sau cineva din strainatate.

Intre 19 si 20 octombrie acesti nativi devin taciturni, secretosi iar atunci cand nu vor avea incotro si vor fi obligati sa se exprime, o vor face intr-un mod brutal, fara menajamente, apeland la formulari drastice, asumate astfel in mod voit pentru a lasa impresia unei sigurante de sine sau a unei autoritati in materie profesionala, sociala, morala, etc. Tendinta vizibila de a se impune intr-un grup de prieteni sau intr-un cerc de colaboratori.

Intre 21 si 23 octombrie dimineata, unii nativi nu vor ezita sa provoace surprize prin deciziile, gesturile sau afirmatiile pe care le fac. Din 23 octombrie, incepand cu ora 8 dimineata, se contureaza mai multe tendinte: unii vor fi preocupati de copiii lor, etaland sentimente de duiosie, altii se vor cufunda intr-o relatie afectiva mai mult pentru a o mentine „calda”, desi, in realitate, nu acest aspect de viata ii intereseaza acum si, in sfarsit, a treia categorie, care va recurge la o conduita ambigua, greu de descifrat in esenta ei, care consta intr-un joc al aparentelor, in „aburirea” celor cu care se afla „pe aceiasi baricada” dar care nu trebuie sa priceapa adevarate lor intentii.

Reversul functioneaza si aici: unii dintre acei apropiati pot intui, totusi, ca este vorba de un joc alunecos sau de un joc dublu si pot rosti cu glas tare temerile si indoielile lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015. 

Horoscop Urania Sagetator 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie Luna le va tranzita semnul natal, dandu-le Sagetatorilor energie, curaj, incredere si capacitatea de a se misca repede si bine in plan practic. Intre 19 si 20 octombrie unii pot fi stramtorati cu banii.

Vor incerca sa stabileasca o alta ordine a platilor, vor incerca mici strategii financiare. Intre 21 si 23 octombrie dimineata sunt extrem de activi intr-un plan al relatiilor, conexiunilor publice. In cazul unor nativi se poate vorbi chiar de un soi de placere de a face noi cunostinte, de a cultiva o serie de persoane.

Doresc sa fie conectati la tot felul de evenimente care sa le permita sa fie informati la zi si, la randul lor, sa fie cunoscuti. Pentru asta nu vor pregeta sa faca una sau mai multe deplasari, luand parte la o serie de evenimente care nu-i privesc direct ci doar pentru ca ii mana placerea sau interesul de a fi acolo, in inima evenimentelor.

Din 23 octombrie, dupa ora 8 dimineata, Sagetatorii se vor confrunta cu tendinte divergente: mai intai doresc un moment de ragaz, de destindere in sanul familiei, vor sa aplaneze o serie de animozitati care s-au instalat, in timp, intre ei si rude; a doua tendinta este de a fi activi, de a se afirma in plan public, de a-si construi un statut profesional (cei mai vizati sunt cei in preajma varstei de 33 si respectiv 47/48 de ani).

Lupta pentru recunoastere, succes, obtinerea respectului si a unei functii este, de cand Sensul Vietii (Nodul Nord al Lunii) a intrat in casa a X-a, o probleme personala intens resimtita, care ii motiveaza si-i pune sub o presiune, ca si cum are vrea sa recupereze timpul pierdut din cauza blocajelor sau irosit din vina lor. Atentie la ceea ce primesc ca provocare verbala din partea unor prieteni, in preajma zilei de 23 octombrie, ce contine o miza baneasca frumos „ambalata” dar vicioasa.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015. 

Horoscop Urania Capricorn 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, unii nativi se pot mobiliza pe masura ce analizeaza si reevalueaza etapele existentei lor.

Un aspect de viata ce le marcheaza prezentul ii obliga sa se reevalueze, sa se reaseze, mai ales, daca, in ultimul an, au avut parte de pierderi materiale, de imagine sau in plan personal. Daca intre 17-18 octombrie, ei au un „foc la inima” drept care se revolta impotriva realitatii sau chiar a lor insisi, zilele de 19 si 20 octombrie au darul de a-i mobiliza si de a se redresa in interioritatea lor, in asa fel incat, aceasta imbarbatare sa le permita sa declanseze o zi „Z” a schimbarilor personale.

Intre 21 si 23 octombrie dimineata, pot surveni situatii imprevizibile care sa-i oblige sa faca cheltuieli. Din 23 octombrie , incepand cu ora 8 dimineata, unele persoane vor fi tentate sa se impace cu fratii, vecinii sau cunoscutii ocazionali cu care au intrat in tot felul de divergente. Altii vor sa se destinda, drept care vor hotari sa plece, pentru putin timp, intr-un loc placut unde sa uite de forfota acestor zile.

Dinspre casa a IX-a, unora, le pot veni impulsuri astrale care se pot traduce prin nevoia de a-si consolida cunostintele dobandite pana acum, prin aprofundare, studiu individual. Alti nativi, in intentia de a-si schimbe viata, fac demersuri menite sa le deschida un drum in conditiile unei schimbari radicale: plecarea, dintr-un oras, din tara sau abordarea, dintr-o alta perspectiva a meseriei.

Atentie la ceea ce rostesc sau la evenimentele in care se implica spontan, fara sa reflecteze prea mult, in preajma zilei de 23 octombrie. Ele sunt fie periculoase fie, din varii si complexe motive, acestea se vor intoarce impotriva nativului. Riscul este dublu: priveste cariera dar si persoana lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015. 

Horoscop Urania Varsator 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie unii Varsatori sunt cuprinsi de febra socializarii. Sunt traiesc din plin si se bucura de cercul de prieteni pe care si-l fac sau de noi prieteni care apar in viata lor. In principal, insa, nu este vorba de relatii solide, de drum lung ci mai mult de intalniri, placute ce-i drept, dintre cele care se realizeaza cu prilejul unor petreceri si festivitati dar care se destrama la fel de repede cum au aparut.

Intre 19 si 20 octombrie, Varsatorii pot sa fie obositi, plictisiti, fara chef. Cei in varsta se pot confrunta cu afectiuni cronice care privesc sistemul osos si articulatiile genunchilor si gambelor. Incepand cu 21 octombrie si pana pe 23 octombrie dimineata, registrul astral se schimba. Revin parca la viata, se insenineaza, prind curaj, devin activi si se ocupa indeosebi de persoana lor.

Vor fi in forma buna atat fizic cat si mental, veselia lor si optimismul devenind, nu o data, molipsitoare, iar intreaga lor prezenta in familie si in societate de-a dreptul incantatoare. Incepand cu ora 8 dimineata a zilei de 23 octombrie, ei pot avea mici castiguri banesti putand astfel sa rezolve chestiuni financiare (taxe amanate, datorii intarziate etc.).

Intreaga saptamana, Varsatorii vor avea parte de prezenta majora, intensa, benefica a planetelor ce tranziteaza casa a VIII-a a cerului lor astral, ceea ce presupune ca vor obtine avantaje, inlesniri, ajutoare, subventii, beneficii de pe urma unei imparteli (mostenire, partaj, etc.).

Totusi, in aceiasi zi de 23 octombrie, se poate petrece ceva (primirea unei informatii, un sfat, un avertisment, un eveniment) care, prin similitudine cu problemele lor personale, sa le atraga atentia asupra faptului ca sunt pe punctul de a lua o decizie sau de a actiona in dezavantajul lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015. 

Horoscop Urania Pesti 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, in logica directiei de viata a fiecarui nativ, se pot purta discutii cu privire la statutul lor profesional, social, public.

Alteori, ei insisi se informeaza, analizeaza, chibzuiesc. Saturn incepe sa-i oblige sa se recladeasca. Asta nu inseamna ca ei trebuie sa darame totul, ci doar ceea ce, acum, ii impiedica sa mearga mai departe. Intre 19 si 20 octombrie, Pestii gasesc cate o persoana de care sa se delimiteze iar acest proces de instrainare, de „racire” ori de abandon al unor relatii care dureaza de ceva vreme tine de noua lor ordine interioara pe care simt nevoia sa o aduca in existenta lor.

Alteori, o serie de relatii se reveleaza de la sine ca fiind paguboase ori periculoase. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, in sufletul lor nu va fi o revolta ci o revolutie; una curajoasa, de proportii care se va afirma intr-un fel de loc specific Pestilor: adica cu tarie, cu determinare, cu implicare si cu foarte putina grija pentru costul personal. Un fel de „fie ce-o fi!”. Din 23 octombrie, de la ora 8 dimineata, Luna va intra in zodia Pestilor (unde va ramane pana pe 25 octombrie, ora 9 dimineata), aducandu-le acestor nativi necesara baie de influxuri profunde si subtile de care au nevoie pentru a-si „incarca bateriile”.

In aceasta perioada se vor produce alchimii la nivelul psihicului si al sufletului lor care vor face mai limpezi si mai lesne de inteles o serie de adevaruri pentru a intelege unde se situeaza in prezent. E de tinut cont de un aspect delicat pe care Marte il face cu Kiron, un prieten al Pestilor. Este vorba de o opozitie pe directia Fecioara/Pesti menita sa scoata in evidenta viciile (de cele mai multe ori ascunse!) ale unor relatii parteneriale. Ele nu trebuie sa fie date uitarii. Discrete beneficii relationale intreaga saptamana analizata acum de noi.

VEZI AICI CONTINUAREA PENTRU CELELALTE ZODII. 

Cookies