HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
18 oct. 2015
4 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015. Horoscop urania te informeaza cu privire la saptamana ce urmeaza. Problemele financiare, sanatatea sau conflictele in dragoste pot fi prevenite daca urmariti horoscop urania creat pentru libertatea.ro. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015.

Horoscop Urania Berbec 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal solicitat intens pe relatiile de munca si pe sectorul sanatate. Pe aceasta axa patronata de zodiile Fecioara/Pesti se aduna nu mai putin de opt posturi astrale care interactioneaza, alcatuit un manunchi stufos de opozitii.

Ele vor da nota generala preocuparilor cotidiene in care se pot identifica elemente specifice cum ar fi munca, efortul fizic, volumul mare de munca, dorinta oricarui nativ de a fi eficient, asumarea multor sarcini de serviciu, nevoia de a intra in legalitate sau de a actiona corect. Sectorul casei a XII-a indica o serie de ganduri si framantari interioare care, difera de la individ la individ, in functie de varsta si pozitia actuala sociala, profesionala sau familiala, creand un tablou apasator intre 23 si 24 octombrie.

Intre 17 si 18 octombrie unii pot fi tentati sa ia legatura cu cineva aflat dincolo de granitele tarii pentru a rezolva una sau mai multe chestiuni de viata personala. Cei maturi simt nevoia sa evadeze, sa plece din orasul sau tara in care locuiesc si, pentru asta, fac o serie de demersuri preliminare.

Intre 19 si 20 octombrie se lovesc numai de contradictii, interdictii, limitari unele provenind de la atitudinea cuiva care se pune de-a curmezisul intentiilor lor, alteori provenind de la un cadru de viata reglementat prin lege. Intre 22 si 23 octombrie dimineata (pana la ora 8) aspiratiile lor sunt indraznete motiv pentru care isi propun sa abordeze o serie de cunostinte din cercul de apropiati pentru a se implica in proiectul ce-i intereseaza sau pentru a primi un ajutor.

Cred ca acest moment astral se poate defini mai mult prin formula „a-si face curaj”, decat prin vreo materializare. In restul zilei de 23 vor putea constata ca multe evenimente nu se deruleaza asa cum isi doresc ei pentru ca nu au identificat inca o estimare anterioara gresita care produce acum efecte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015.

Horoscop Urania Taur 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie intentiile lor sunt oneste, corecte intr-o directie de viata menita sa le faciliteze un avantaj material dar se ridica si o serie de conditionari negative ce provin, de la caz la caz, de la copii, de la persoana apropiata lor sufleteste, de la prieteni si cunoscuti.

Intre 19 si 20 octombrie nativii vor avea tendinta de a fi rationali, logici, manati de un spirit matematic pentru a-si pune in ordine gandurile, trairile sau impulsurile emotionale. Vor face efortul sa-si pastreze cumpatul si sa ramana lucizi in fata unor provocari ce provin mai cu seama din sectorul munca/colegi/ sefi/ sarcini de serviciu sau in legatura cu o problema de sanatate.

Intre 21 si 23 octombrie dimineata, intentia lor este sa faca un pas esential in profesie sau intr-un context social in care activeaza. Uneori, ei forteaza nota, alteori fac efortul de a se face remarcati, de a fi „vazuti”. In ziua de 23 octombrie, dupa ora 8 dimineata, vor simti nevoia sa se afle intr-o companie placuta, sa aiba parte de caldura sufleteasca, de comuniune de ganduri si armonie ori doresc sa se intalneasca cu cineva de la care sa ia aminte, prin sfat sau exemplu personal, intr-o chestiune pe care nu sunt in stare, pe moment, sa o abordeze, cu propriile puteri, in modul cel mai indicat.

Din 23 octombrie, se ridica probleme afective amestecate, disonante in care impacarile sau cedarile alterneaza cu conflicte si ambitii personale. Pe casa a V-a, locuita de Fecioara, se acumuleaza tensiuni ce conduc, deseori, la confruntari de opinii si interese care pot altera relatiile dintre parinti si copii sau intre cei implicati intr-o relatie sentimentala.

Cei doi Benefici se afla in aceasta casa dar ei nu pot functiona in varianta pozitiva pentru ca Jupiter, in relatie cu Marte, da numeroase note stridente si-i provoaca spre gesturi si initiative neinspirate in plan relational.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015.

Horoscop Urania Gemeni 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, Gemenii doresc mult sa faca un progres pe directia unor discutii lamuritoare, de impacare sau de alcatuire a unui parteneriat dar se ridica numeroase opozitii care ii impiedica sa se exprime cu degajare in fata unor persoane cu functie sau cu „greutate” socio-profesionala, lasand impresia ca nu sunt siguri pe ei; in realitate, ei fiind doar intimidati.

Intre 19 si 20 octombrie unii se pot crampona de un bun material, de un avantaj, de o mica suma de bani doar din ambitia de a nu ceda in fata cuiva lasand, astfel, impresia ca sunt „slabi”. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, mintea lor va functiona bine. Mentalul lor va fi la cote mari si asta se va vedea in felul in care se vor prezenta in lume, vor vorbi, vor sustine o cauza. Vor fi inventivi, originali, indrazneti si, de cele mai multe ori, performanti.

De acest tranzit vor fi avantajati mai ales cei care desfasoara activitati publice (arta interpretativa, presa, televiziune, cinematografie) sau cei care lucreaza in domenii „intelectuale” de genul filozofie, sociologie, psihologie etc. In restul zilei de 23 octombrie, Gemenii incep sa se puna, destul de puternic, in prim-planul atentiei lor, o serie de aspecte ce tin de succes, de imagine, de simpatie a publicului sau de reactie a opiniei publice.

Este vorba de o provocare (care va dura pana pe 25 octombrie) si nu putine vor fi obstacolele pe care vor fi obligati sa le infrunte si (daca pot) sa le depaseasca. De altfel, pe aceasta directie a caselor IV – X, se instaleaza cele mai multe dificultatile ce impun eforturi de intelegere si de adaptare la realitate. Aici, vor intra in joc relatiile publice in contradictie cu cele de familie precum si cu cele parteneriale care pun, chiar de la inceputul perioadei analizate de noi, niste repere pe care nu le vor putea ignora.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015.

Horoscop Urania Rac 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, Racii se vor confrunta cu un puternic impuls interior de a pune ordine intr-o serie de aspecte neplacute ce se petrec la locul de munca: un aspect relational, un context ce priveste legalitatea sau dorinta de a indeparta niste erori din activitatea lor.

Unii doar concep o strategie, „isi fac curaj”, altii chiar trec la fapte. Pe 19 si 20 octombrie, unii nativi pot fi pusi in situatii incurcate, aparent fara iesire desi, in realitate, acestea nu ocupa decat un loc modest in economia vietii lor; ele vor trece de la sine sau vor fi solutionate peste cateva zile, cu mai putin efort si mai putin risc decat, daca s-ar implica, acum, in valtoarea lor.

Chiar daca ii enerveaza, surprizele neplacute, cuvintele nelalocul lor, reactiile nejustificate se pot petrece oricand, de-a lungul acestei saptamani. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, Racilor le trec prin minte tot felul de idei si solutii pentru a rezolva o chestiune financiara. Din 23 octombrie, dupa ora 8 dimineata, nativii se pot lasa dusi de valul unor stari interioare, concluzii de viata sau emotii provocate de evenimentele ce se deruleaza in preajma lor, drept care ei vor fi motivati sa opereze o schimbare in viata sau mentalitatea lor.

Aceste lectii de viata au rolul de „a-i trezi la realitate”. Intreaga saptamana, casa comunicarii, a drumurilor scurte si a scolaritatii este un loc intens solicitat de tranzitele astrale, nativii fiind obligati sa se concentreze, sa faca fata stresului si emotiilor.

Context favorabil pentru sustinerea unor probe si verificari a cunostintelor intr-un domeniu tehnic (de ex. sustinerea examenului pentru obtinerea carnetului de conducator auto sau pentru manipularea unor utilaje si instalatii complexe).

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015.

Horoscop Urania Leu 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, Leii au chef de distractie, cauta provocari care sa le permita sa-si etaleze farmecul si calitatile personale.

Avantajate sunt insa doar activitatile si intrecerile sportive. Aventurile se manifesta mai ales in ipostaza unor scurte evadari din peisaj, fara implicare afectiva, fara urmari, fara viitor. Un comportament prea „camaraderesc” risca sa fie inteles gresit de catre copii, alterand astfel procesul educativ si subrezind autoritatea parintilor. Intre 19 si 20 octombrie, la locul de munca se pot ivi situatii care sa le solicite prezenta peste program ori volumul de munca sa fie unul sporit de niste conditii de criza (urgente, modificari de ultim moment, plecarea unor colegi etc.).

Discrete si trecatoare, probleme medicale legate de sistemul osos sau de fiziologia pielii. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, unii pot purta niste discutii legate de un posibil parteneriat, de o colaborare, care pot revela detalii surprinzatoare. Din 23 octombrie, dupa ora 8 dimineata, se vor gandi la beneficii materiale sau la relatiile ce vizeaza bunavointa ori cumsecadenia cuiva in avantajul personal.

Casa banilor este, intreaga saptamana, conditionata de demersurile lor de a castiga mai ales in ipostaza muncii platite. Cei doi Benefici lucreaza relativ bine in acest sector doar ca, Jupiter, hartuit de Marte, le induce lipsa de masura si de rabdare iar Marte, primind opozitia lui Kiron, le trimite Leilor, in preajma zilei de 23 octombrie, un avertisment cu privire la tot ceea ce tine de castiguri, patrimoniu, drepturi cuvenite, indicand totodata, prin mesaje discrete, ce principii ce sunt pe cale a fi incalcate si al caror prejudiciu se va revela mai tarziu.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015.

Horoscop Urania Fecioara 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal solicitat prin efectul tranzitelor celor trei planete personale si al Sensului Vietii prin casa I, sporindu-le concentrarea pe propria persoana si, prin asta, accentuand, deseori, egoismul.

In conflict cu directiile lor de viata, ce se contureaza in prezent, vor intra fie relatiile cu rudele in varsta sau care isi manifesta direct autoritatea asupra nativului din familia din care provin, fie relatiile parteneriale. In ultima ipostaza, vor fi puse in evidenta lipsa de maturitate a unora sau estimarile nerealiste in legatura cu oameni, fapte sau consecintele optiunilor anterioare neinspiorate.

Fecioarele se vor confrunta, in preajma zilei de 23 octombrie, cu o serie de factori subiectivi care le vor modifica starea de spirit, facandu-i sensibili la argumentele de ordin emotional si, prin asta, mai vulnerabili. Intre 17 si 18 octombrie, relatiile cu familia, mai ales cele care se invart in jurul notiunilor de datorie morala, obicei de familie, traditie etc., evolueaza pe directii opuse.

Intre 19 si 20 octombrie, in relatiile cu copiii, se instaleaza rigoarea, controlul si autoritatea paterna menite sa impuna ordinea si disciplina. Relatiile sentimentale pot suferi de pe urma unei atitudini rigide care incearca sa introduca reguli si principii pe care partenerul de suflet sau de trup le respinge ca fiind excesive, nejustificate sau nedrepte. In activitatea artistica, de creatie sau interpretativa, aceasta rigoare si disciplina este binevenita, ea dandu-le posibilitatea nativilor sa-si analizeze obiectiv, la rece, productia, creatia sau prestatia lor de pana acum, in vederea imbunatatirii ei.

Enervari trecatoare intre 21-23 octombrie dimineata. Din 23 octombrie, ora 8 dimineata, se pot instala tendinte „impaciuitoare” si relaxare in relatiile conjugale desi fondul problemelor care au generat conflictele nu dispare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. HOROSCOP 17-23 OCTOMBRIE 2015.

Horoscop Urania Balanta 17 – 23 Octombrie 2015

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi vor avea Soarele in casa I a, ce-i defineste zodiacal, pana aproape de sfarsitul rastimpului pe care il analizam. In seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:47′, Soarele va parasi zodia lor natala, intrand in Scorpion.

Intre 17 si 18 octombrie, unii nativi pot aborda aspectele de viata curenta pe directia intrarii in normalitate, a unor decizii corecte moral, legal etc. De la caz la caz, unii pot avea scurte deplasari in afara granitelor tarii. Se mai pot initia o serie de mici initiative cu caracter juridic (obtinerea de adeverinte, de documente oficiale sau inscrisuri, legalizare a unor acte).

Intre 19 si 20 octombrie pot aparea evenimente cu aspect de constrangere sau de „situatie-limita” aparute pe fondul unor neplaceri, neputinte, etc. ale membrilor de familie mai in varsta. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, cei mai multi nativi pot resimti o stare de libertate interioara, dorinta de a se detasa de momentele neplacute prin care trec.

Vor alege acele forme de divertisment care accentueaza disponibilitatea lor spre uitare, abandonul grijilor, satisfactia de moment, ineditul si surpriza. Aspectul ii avantajeaza si pe cei ce desfasoara activitati artistice (teatru, film, moda) sau de comunicare (scriitori, jurnalisti). Incepand cu dimineata zilei de 23 octombrie, Balantele se pot recuperara in planul sanatatii sau se pot reface psihic prin terapii de relaxare si compensare a stresului.

Mici satisfactii la locul de munca ori pe o relatie profesionala. In aceasta perioada, o serie de afirmatii facute de cate un nativ pot produce efecte nedorite prin continutul lor si, mai ales, prin lipsa de menajamente cu care dau o veste sau comenteaza o stare de lucruri, celor din familie care sunt bolnavi, sensibili, in varsta. Și reversul este insa valabil: adica, ceea ce afla ei despre unele rude sa aiba darul de a-i rascoli si ingrijora.

VEZI AICI CONTINUAREA PENTRU CELELATE ZODII. 

Cookies