BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 21-27 NOIEMBRIE. HOROSCOP BALANŢĂ, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 21-27 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI: 

Urania a realizat horoscopul săptămânal aferent săptămânii viitoare, informează libertatea.ro.

Horoscop Urania Balanţă

Relaţiile la locul de muncă pot suferi însă de pe urma unor măsuri care nu au fost încă instaurate dar a căror iminentă aplicare este comentată sub formă de şoapte, discuţii de taină, bârfe sau „scurgeri de informaţii” de natură să-i destabilizeze pe nativi sau să-i facă să se gândească la o formulă de a ieşi din impas ori chiar de a evada din context.
Între 22 şi 23 noiembrie, relaţiile parteneriale sunt dificile, marcate de o permanentă stare de iritare, de nemulţumire, de o atitudine revendicativă, de soluţia „apărării prin atac”, aducând acuzaţii sau formulând observaţii şi critici aspre.
Momentul nu este favorabil negocierilor, tentativelor de a „face pace” sau de a semna un contract ori de a-şi impune un punct de vedere chiar dacă, pe fond, nativii au dreptate. Aşteptaţi un moment mai potrivit. Surprize în evoluţia unui conflict sau a unui proces.
Între 24 şi 25 noiembrie, preocupările băneşti nu depăşesc nivelul obişnuit al grijilor cotidiene. Între 26 şi 27 noiembrie, Balanţele sunt motivate să-şi expună în public opiniile, să vorbească în faţa unui auditoriu.
Mintea lor va funcţiona bine, vor avea inspiraţie, capacitate de a improviza şi de a fi spontani, de a crea atmosfera favorabilă lor pentru a fi percepuţi corect, pentru a fi simpatizaţi, admiraţi, aplaudaţi. Faza de Lună Plină din 26 noiembrie le dă celor tineri posibilitatea de a se afirma.
Soarele, intrat din 22 noiembrie, în casa a III-a a cerului lor astral, îi va susţine în demersurile oficiale de tipul audiere, concurs, verificare a cunoştinţelor. Totuşi, atenţie! – examenele şi concursurile care au loc în preajma acestei date sunt caracterizate printr-un grad sporit de dificultate şi o competiţie strânsă.

Citeşte şi HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 16-22 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Horoscop Urania Scorpion

Între 22 şi 23 noiembrie, preocupările lor sunt acaparate de chestiunile legate de locul de muncă. Se conturează conflicte mocnite, se întrevede o rivalitate, se produc tot felul de atacuri la persoană care pleacă de la antipatii personale.
Relaţiile cu colegii şi superiorii sunt delicate, complicate, gata să degenereze în conflicte deschise. La rândul lor, Scorpionii, dacă au intrat în posesia unor informaţii cu privire la unul sau mai mulţi colegi de muncă, cu greu se abţin să nu le dezvăluie ca să-i contracareze.
Dar, cum Scorpionii au darul înnăscut de a aştepta momentul potrivit pentru a ataca, este de bănuit că aşa vor proceda şi de astă dată, amânând, dacă este cazul, gestul demascator sau, dimpotrivă, dându-i curs, în aceste zile, dacă îl consideră oportun.
Între 24 şi 25 noiembrie, unii nativi se pot afla pe poziţii de ostilitate, intransigente faţă de tot ceea ce vine de la parteneri, fie cei din planul conjugal, fie cei din planul cooperării şi al afacerilor. Între 26 şi 27 noiembrie, pentru unii, banii, afacerile, relaţiile cu oameni şi instituţii trec prin momente fierbinţi.
Soarele, intrat pe 22 noiembrie în casa banilor câştigaţi din muncă, va „încălzi”, la rândul lui, acest sector, acţionând, alături de Saturn şi Mercur, pe direcţia sporirii dificultăţilor. Acestea pot proveni de la relaţia cu o persoană apropiată sufleteşte sau cu copiii care ridică pretenţii financiare ori, pentru a căror creştere, Scorpionii, în postură de părinţi, trebuie să facă eforturi speciale.

Horoscop Urania Săgetător

Pentru unii, totul este resimţit ca o disponibilitate crescută pentru aventură; alteori, este vorba de o adevărată stare de nelinişte care îi împinge să aibă iniţiative menite să le umple un gol sufletesc: pot face primul pas pentru a se împăca cu iubitul/iubita, pot face propuneri şi invitaţii ca să-şi consolideze o relaţie nouă.
Aceste tranzite au darul de a pune la încercare prieteniile şi trăinicia anturajului. Nu toate provocările merită un răspuns sau o reacţie imediată, în schimb, este de studiat felul în care se poartă unii, cum reacţionează în faţa unui pericol, a unei ipostaze delicate sau cu ce argumente se apără aceştia în faţa acuzaţiilor aduse de nativul din Săgetător.
Între 24 şi 25 noiembrie se conturează o perioadă de muncă, de hărnicie, de progres, de eficienţă, de modestie, de răbdare. Pe 26 şi 27 noiembrie, în prim-planul atenţiei lor sunt relaţiile parteneriale, schimbul de idei, propunerile, reacţiile verbale.
Unele discuţii pot fi neserioase, superficiale sau detaşate de subiect (neimplicare), indiferent de abilitatea cu care sunt ele mascate printr-un comportament îndatoritor. Alte confruntări se pot transforma într-un tir de ironii, acuzaţii spuse pe un ton glumeţ sau pot vădi tendinţa unora de a controla dialogul prin erijarea lor ca autorităţi în domeniu.
De aicim senzaţia de nemulţumire, de neîncredere şi de respingere fie a unei propuneri, fie a unuia sau mai multor parteneri cu care se poartă negocierea. Această ipostază este amplificată de impulsurile fazei de Lună Plină din 26 noiembrie, cu Soarele în Săgetător şi Luna în Gemeni, chiar în casa parteneriatului.

Horoscop Urania Capricorn

Pe 22 şi 23 noiembrie se accentuează o serie de aspecte ce privesc imaginea publică, succesul sau notorietatea lor. Unele aspecte sunt stringente, altele doar deranjante. Totuşi, acest tranzit are capacitatea de a sublinia conexiunile logice cu relaţiile de familie.
Surprizele sunt de natură să completeze sau să radicalizeze un peisaj personal pus la încercare de dificultăţile şi neplăcerile provocate de prezenţa Lunii Negre şi a planetei Marte în casa a X-a. Pe 24 şi 25 noiembrie, relaţiile afective pot trece prin momente menite să croiască o albie de normalitate.
Unele năzuinţe trebuie să se armonizeze cu viaţa interioară sau cu o ierarhie sentimentală şi să ţină sub control necazurile personale sau dificultăţile acestei etape de viaţă. Cu toate acestea, impulsul stabilizator ţine de o stare de spirit sau de un moment de luciditate şi mai puţin de acţiune, de fapte.
Pe 26 şi 27 noiembrie, pe cele două case ale sănătăţii se instaurează o dorinţă puternică de dialog al nativilor cu un medic sau de confruntare a lor cu realitatea (analize, investigaţii). Tranzitele acestui răstimp mai privesc relaţiile de muncă (slab influenţate) şi sectorul ascuns, secret sau enigmatic al existenţei Capricornilor.
De curând, în acest sector şi-a început tranzitul Saturn, stăpânul destinului şi guvernatorul lor care, din 22 noiembrie, va primi, timp de o lună, forţa revelatoare a Soarelui şi a Lunii Pline din 26 noiembrie, dându-le astfel posibilitatea unei înţelegeri profunde a experienţelor neasimilate, până acum, pe de-a-ntregul.

Horoscop Urania Vărsător

Pe 22 şi 23 noiembrie, Vărsătorii se vor dovedi plini de iniţiativă, dornici să se implice, să discute, să propună, Este o zi a dialogurilor intense, a agitaţiei, a drumurilor scurte dar, toate acestea la un loc, utile în plan practic, nu sunt la fel de favorabile în contextul nici unui fel de examinare sau concurs ori examen.
De ceea, într-o astfel de situaţie, e nevoie de temperarea impulsurilor, cultivându-se răbdarea, atenţia sporită, concentrarea pe subiect, metoda. Unele provocări pot apărea, acolo unde există o logică a lucrurilor, de la relaţiile lor cu persoane şi instituţii din străinătate ceea ce-i poate enerva, uimi şi revolta.
Zilele de 24 şi 25 noiembrie pot trece banal, cu preocupări domestice, cu tendinţa de a evita situaţiile ce-i solicită fizic sau psihic prea mult. Pe 26 şi 27 noiembrie, sunt vizate relaţiile sociale, de prietenie sau cele personale, de suflet.
Marcate, şi unele şi altele, de multă agitaţie, de mult dinamism, ele pot cunoaşte, după vârsta şi locul în societate al fiecărui nativ, etape conflictuale, răbufniri de orgoliu, crize de dreptate sau legitimitate etc., determinate de spiritul dinamic, ofensiv al fazei de Lună Plină ce se produce pe 26 noiembrie.
Soarele, care va intra în casa a XI-a pe 22 noiembrie, va dinamiza acest sector, punându-i pe Vărsători în prim-planul unor activităţi ce se desfăşoară în colectiv sau prin participarea lor la o viaţă publică, context în care nu se vor putea abţine să facă ordine, să-şi impună punctul de vedere (sau interesul), conduită care nu va fi lesne acceptată de către ceilalţi participanţi.

Horoscop Urania Peşti

În schimb, pe 22 şi 23 noiembrie, vor fi obligaţi să rezolve chestiuni băneşti dar, pentru asta, ei trebuie să se poarte cu prudenţă şi diplomaţie. Demersurile lor vor fi provocate de o situaţie care li se aduce la cunoştinţă şi de care vor fi obligaţi să ţină seama.
Tentativele de a beneficia de ajutorul cuiva, de a pune în aplicare un proiect unde este nevoie de o finanţare, trec prin tot felul de încercări provenind de la condiţiile pe care le pune câte cineva. Pe 24 şi 25 noiembrie, Peştii sunt avantajaţi în toate ipostazele în care trebuie să se exprime: dau dovadă de calm, de măsură, de logică, de bun simţ, de „inteligenţă practică”, ceea ce-i face parteneri rezonabili şi oneşti în orice dialog sau schimb de idei.
Sunt favorabile deplasările scurte, plimbările, ieşirile în aer liber. Pe 26 şi 27 noiembrie, se nasc, aparent din senin, tot felul de complicaţii care privesc rudele, familia în general ori casa şi gospodăria lor.
În majoritatea lor, veştile sunt cele care-i pun pe jar pe nativi care, pe fondul încărcăturii aduse de Luna Plină din 26 noiembrie, intră în panică şi reacţionează disproporţionat. Aceiaşi fază a Lunii Pline poate să le influenţeze cariera, profesia, notorietatea, cu atât mai mult cu cât, din 22 noiembrie, în casa a X-a, se va afla în tranzit şi Soarele care va declanşa noi ipostaze de viaţă, evenimente provocatoare şi motivante.
Totuşi, din cauza numeroaselor cuadraturi (15!) şi opoziţii (6) care definesc săptămână viitoare, existenţa Peştilor este una intensă, marcată de numeroase chestiuni de morală sau de legalitate ori legitimitate care trebuie să fie rezolvate.

 
 


 


 


 
Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button