BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, HOROSCOP 21-27 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

Urania a realizat horoscopul săptămânal aferent săptămânii viitoare, informează libertatea.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, SĂPTĂMÂNA 21-27 NOIEMBRIE 2015:

Horoscop Urania Berbec

Între 22 şi 23 noiembrie starea de spirit a Berbecilor se schimbă, ei dovedindu-se siguri pe sine, ambiţioşi, gata de luptă, gata de atac, gata să ia decizii rapide şi să treacă imediat la acţiune. Ei pot fi provocaţi, presaţi, constrânşi de partenerii de afaceri sau de partenerii de viaţă ori de alte persoane cu care se află în relaţii de cooperare.
Un alt motiv pentru care nativii sunt atât de activi poate fi o componentă conflictuală, procesuală care ridică, brusc, o serie de chestiuni curente de viaţă şi activitate, la rangul de „urgenţe”. În acest răstimp se pot naşte sau amplifica o serie de conflicte mai vechi.
Aspect prost pentru relaţiile cu justiţia şi procesele în derulare. Pe 24 şi 25 noiembrie, la ordinea zilei sunt problemele băneşti. Între 26 şi 27 noiembrie, comunicarea se află la cote mari de interes şi solicitare.
Berbecii trebuie să se exprime în public fie în contextul unui examen, fie al unei audieri, fie sunt obligaţi să se confrunte cu un număr mare de noi cunoştinţe faţă de care nu se pot limita la un schimb politicos de salutări ci cu care trebuie să facă un schimb de idei, de opinii şi interese.
Contextul este presărat cu dificultăţi, cu stres, cu riscul permanent de a aluneca în dispute şi tensiuni. Contribuie la asta, şi faza de Lună Plină din 26 noiembrie, care se construieşte pe semnul de Foc al Săgetătorului, realizând cu Soarele natal al fiecărui Berbec şi Uranus în tranzit, trigoane care pot complica, prin intensitate şi pericol iminent, o stare de fapt ţinută până nu demult sub control.

Citeşte şi HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 21-27 NOIEMBRIE. HOROSCOP BALANŢĂ, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEŞTI

Horoscop Urania Taur

Pe 22 şi 23 noiembrie se anunţă schimbări într-o relaţie de muncă ceea ce-i scoate din sărite. Cineva se „suceşte” cum se zice în popor. Discuţii în contradictoriu, comportament ostil al unora faţă de nativii din Taur care îi învinuiesc sau îi critică.
Pe acest fond de surescitare, este posibil ca şi Taurii, la rândul lor, să greşească, să exagereze, permiţând amplificarea disputelor sau justificarea criticilor formulate. Sănătatea se va resimţi de urma acestui context astral prin stări de nervozitate, insomnii, dureri de cap, stres pronunţat, incapacitatea de a se linişti chiar şi în urma unor administrării unor calmante.
Pe 24 şi 25 noiembrie starea lor fizică şi psihică se stabilizează întrucâtva. Par mai echilibraţi sau se pot controla mai uşor, depăşind dificultăţile cotidiene. Între 26 şi 27 noiembrie chestiunile băneşti se pot acumula, faptele mărunte amestecându-se haotic cu cele importante. Atenţia lor este împărţită.
Administrarea banilor este complicată pentru că nu pot stabili priorităţi, toate cheltuielile, mai mari sau mai mici, având statutul de urgenţă. Nu este obligatoriu dar, faza de Lună Plină din 26 noiembrie, ce controlează direcţia celor două case ale banilor şi beneficiilor materiale, poate să le aducă o surpriză, să patroneze un eveniment neprevăzut care să-i alarmeze pe nativi. Poate fi vorba şi de informaţii care indică instalarea unor blocaje pe acest segment astral.

Horoscop Urania Gemeni

Între 22 şi 23 noiembrie Gemenii se pot afla în inima unor evenimente ce se desfăşoară în cercul lor de prieteni, de apropiaţi sau de persoane dragi inimii lor. Unele situaţii pot să-i deranjeze însă prin caracterul insolit, insistent sau exagerat pe care îl capătă, la un moment dat.
În plan sentimental pot apărea discuţii despre comportament, exprimare, etc. Între 24 şi 25 noiembrie nativii caută să se protejeze, să se odihnească sau măcar să se îndepărteze de această forfotă existenţială care i-a solicitat şi i-a obosit în ultima vreme. Vor tihnă.
Între 26 şi 27 noiembrie situaţia se schimbă pentru că, pe 26 noiembrie, va avea loc faza de Lună Plină, cu Luna în Gemeni, pe sectorul lor natal. Este Luna „lor” Plină de peste an, este „momentul lor” astral care îi obligă să închidă un circuit de viaţă de un an şi să deschidă altul nou, fireşte, tot pentru un.
Actualul peisaj astral îşi va pune pecetea asupra celor ce trebuie făcute, trăite, controlate şi înţelese ca lecţie de viaţă pe relaţia cu soţul sau soţia, cu partenerii de afaceri, cu proiectele vizate. Pentru alţii, dacă se află implicaţi în derularea unor procese, ziua de 26 noiembrie, cu o marjă de toleranţă de o zi în minus sau în plus, poate să aducă o etapă nouă în desfăşurarea unor proceduri juridice.
Pentru Gemeni, cuadratura Saturn/Neptun va pune o amprentă serioasă sau, după caz, gravă, dar dinamică, ce angajează casa contractelor sau desfăşurarea unei funcţii publice, impunând limitări, sacrificii, disconfort interior sau dezamăgire. Nu vă revoltaţi, acum, pe moment, împotriva sorţii.

Horoscop Urania Rac

Lucrurile se vor dovedi repede destul de greu de pus în practică ceea ce îi va obliga să-și reconfigureze proiectele și să se concentreze, în prezent, pe chestiunile concrete, practice ce presupun (dar nu în mod obligatoriu) un set de gesturi cu tentă oficială: cereri, memorii, aprobări, autentificări de acte, depuneri de dosare, înscrierea la cursuri, concursuri, vizionări etc.
Între 22 și 23 noiembrie cei implicați în activități publice sau care dețin funcții oficiale vor fi obligați să se concentreze pe o serie de treburi ce impun spirit de inițiativă, capacitate de a decide repede, de a acționa prompt, de a fi eficienți și, mai ales, curajoși.
Spre familie se îndreaptă contradicțiile, complicațiile și situațiile ce evoluează spre conflict. Între 24 și 25 noiembrie unii Raci doresc să-și consolideze relațiile cu persoanele din anturajul personal sau socio-profesional.
Vor să știe pe cine și cât se pot baza sau doresc să primească asigurări de solidaritate și cooperare într-un demers de-al lor. Între 26 și 27 noiembrie, viața nativilor din Rac capătă accentele unui schimb de idei, informații și păreri care se desfășoară discret sau chiar în secret.
Îi încearcă tot felul de stări interioare de neliniște sau de îndoială pe care doresc să le verifice. Acestea privesc casa muncii și a relațiilor cu colegii și șefii de la locul de muncă. Alteori, poate fi vorba de sănătate. Această stare interioară „inflamată” este amplificată de faza de Lună Plină care se produce în ziua de 26 noiembrie și care își va răsfrânge efectele și a doua zi.

Horoscop Urania Leu

Între 23 şi 24 noiembrie, le trec prin cap tot felul de idei. Iniţiativele lor au un soi de anvergură care presupune că, o dată puse în practică, acestea le vor schimba felul de a trăi şi felul de a reacţiona sau de a se purta.
Ceva îi enervează peste măsură sau îi deranjează de prea mult timp pentru a mai permite continuarea acestei situaţii şi, din proprie iniţiativă sau în urma unei discuţii lămuritoare, ei vor lua decizia de a opera o schimbare majoră în viaţa lor.
Contribuie la acest „foc interior” şi intrarea Soarelui în Săgetător, care le va da un soi de avânt şi de curaj, uneori nejustificat pe deplin. Poate că, pentru ceea ce-şi propun acum, ei nu sunt suficient de pregătiţi dar, acest lucru, Leii nu-l sesizează şi nici nu-i interesează: se vor descurca pe principiul „văzând şi făcând”.
Mai este şi ipostaza unor informaţii care le dezvăluie faţa neştiută a unei realităţi care, în evoluţia ei, îi va dezavantaja la un moment dat, astfel că ei vor să înlăture pericolul, îndreptându-se spre alt sector de activitate.
Între 24 şi 25 noiembrie, poate chiar pe fondul provocărilor despre care am vorbit, ei simt nevoia unei schimbări de imagine sau de statut social în dorinţa de a se proteja. Între 26 şi 27 noiembrie, Leii se pot consulta cu o serie de persoane care le pot da lămuriri mai ales de natură legală, juridică, legislativă. Relaţiile afective intră într-o nouă etapă o dată cu Luna Plină din 26 noiembrie.

Horoscop Urania Fecioară

Soluţia cea mai bună, în acest moment, este să-şi asculte instinctul sau inima. Îndemnul lor interior este, cel puţin în această zi, corect şi aproape de adevăr. Între 22 şi 23 noiembrie, presiunea care se exercită asupra unora, din perspectiva problemelor băneşti poate fi mare.
Pe fondul acestor probleme greu de rezolvat, starea lor de spirit este controlată de spaima „zilei de mâine”, de conflictul cu diferite persoane, de revolta în faţa felului în care se derulează evenimentele cu aer de constrângere, de ratarea, în ultimă clipă, a unei soluţii convenabile.
Între 24 şi 25 noiembrie, nativii acestui semn de Pământ pot fi avantajaţi de tranzitul Lunii prin Taur care le poate da mai multă stabilitate interioară, mai mult calm care să le permită să evalueze obiectiv o situaţie (cea financiară despre care am vorbit sau alta, în plan profesional, public ori de conştiinţă).
Măsurile pe care le iau sunt „de criză”, gândite pe termen scurt, în funcţie de natura şi complexitatea evenimentelor, luând în calcul cele mai adecvate şi pragmatice variante. Între 26 şi 27 noiembrie, cariera este în prim-planul atenţiei nativilor.
Unii doresc să facă o schimbare, alteori, schimbarea se impune de la sine, Fecioarele fiind obligate să se conformeze unei situaţii sau unei decizii ce le este impusă. Un început, o cotitură, o schimbare într-o ipostază publică sunt posibile prin influenţa astrală exercitată de faza Lunii Pline ce se produce pe casa a X-a a ridicării în rang public prin merite personale şi exercitare a profesiei.

   


 Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button