HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12-18 SEPTEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE URANIA

de:
12 sept. 2015
15 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12-18 SEPTEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE URANIA

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12-18 SEPTEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII

HOROSCOP BERBEC

Cei născuţi în Berbec au de partea lor, întreaga săptămână, planetele personale – pe Venus şi guvernatorul lor Marte – în semnul prietenos lor, Leu, de unde, în relaţii armonice cu Uranus în tranzit, le dau energie, capacitate de a fi activi, creatori, de a avea iniţiativă.Tendinţa generală este de a se bucura de toate prilejurile care le oferă plăceri trupeşti sau materiale (câştiguri băneşti din speculaţii, jocuri de noroc, pariuri etc.). Contextul este bun pentru toţi cei care desfăşoară activităţi sportive unde primesc susţinerea necesară să lupte, să reziste, să aibă un psihic bun şi un mental calat pe ideea de competiţie, victorie, performanţă.

Pe 12 şi 13 septembrie sunt dedicaţi unor activităţi practice dar, această perioadă este bună pentru un regim alimentar cu scop curativ, bazat fie pe alimente selectate, fie pe abţinere de la hrană (post sau regim sever) iar faza de Lună Nouă din 13 septembrie este chiar propice pentru astfel de terapii sau pentru alte proceduri menite să purifice organismul. Între 14 şi 16 septembrie relaţiile parteneriale sunt intens solicitate, pe unii chiar acaparându-i toate formele de dialog (consultare, negociere sau dezbatere) ce privesc afaceri, contracte, constituirea de colective de lucru etc.

Amestecat şi fluctuant, ca stare şi rezultat, contextul astral în tot ceea ce priveşte o depoziţie, o audiere, o pledoarie într-un proces. Elementul surpriză nu lipseşte din acest peisaj. Între 16 septembrie după-amiaza şi 18 septembrie, preocupările sunt legate de bani şi „manevre”. Fie că unora dintre ei le trec prin cap soluţii mai puţin ortodoxe, fie că spre ei se îndreaptă cineva cu intenţii necinstite, oricum se poate sesiza o deviere de la regulă sau de la direcţia corectă de viaţă. Saturn va intra în casa a IX-a a studiilor superioare a relaţiilor cu străinătatea din 18 septembrie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12-18 SEPTEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII

HOROSCOP TAUR

Întreaga săptămână viitoare rămâne armonică pe relaţia cu familia din care provin. Contextul favorizează toate iniţiativele şi demersurile legate de casă, locuinţă, un bun patrimonial (vânzări, închirieri, contracte de uzu-fruct, etc.).Planetele din Fecioară se află în relaţie armonică cu Soarele lor şi, pentru unii, faza de Lună Nouă din 13 septembrie poate să le aducă, mai ales dacă sunt tineri, apropierea de o persoană pe care mai mult o preţuiesc şi o admiră decât o iubesc.

Nu vreau să sugerez că este vorba de poveşti de dragoste al căror substrat este doar interesul material, deşi, în subsidiar, el există, ci mai mult că este vorba de o atitudine practică ce îi mână spre persoane în preajma cărora ei pot găsi ceea ce le trebuie în acest moment: stabilitate relaţională, securitate afectivă, protecţie socială, adică acel îndemn celebru „alege cu capul, nu cu inima” care, pentru unii, acum, funcţionează perfect. Patima şi fiorul se exclud. Tendinţa de a se rigidiza relaţiile cu copiii, mai ales acolo unde situaţia este complicată de vârsta (mai mare) şi temperamentul (dificil), greu educabil, al fiului sau al fiicei. Luna Nouă le permite chiar această schimbare în abordarea unor secvenţe familiale dificile, potrivit enigmeleuraniei.blogspot.ro.

Între 14 şi 16 septembrie unii pot fi preocupaţi de aspectele „aeriene” ale relaţiilor de muncă : zvonuri, şoapte, informaţii care trec din gură-n gură, mici schimbări de atitudine în funcţie de cele auzite, văzute sau citite; totuşi nu este bine să se ţină cont atât de mult de latura trecătoare, volatilă a acestor informaţii. Uneori, discuţii şi situaţii, neplăcute pe moment, la locul de muncă. Între 16 septembrie după-amiaza şi 18 septembrie, iritare sau spirit revendicativ în micile sau chiar marile relaţii parteneriale. Crispare în familie. O veste bună: Saturn pleacă din casa a VII-a a contractelor din 18 septembrie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12-18 SEPTEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII.

HOROSCOP GEMENI

Întreaga perioadă analizată Gemenii beneficiază de tranzitele planetelor Venus şi Marte prin casa a III-a, de unde o mare şi bună capacitate de se mişca, de a circula, de a face drumuri, excursii, deplasări cu spor, dacă au un scop precis, sau plăcute dacă sunt făcute în scop de agrement.De asemenea, acelaşi context astral le permită să se prezinte bine în faţa unor comisii de examinare şi să aibă succes la examene. În conversaţii sau în dialogurile oficiale se înregistrează combativitate, o bună argumentare sau o angajare totală în lupta pentru o cauză personală.

Între 12 şi 13 septembrie, spiritul practic pune stăpânire pe ei, unii devenind adevărate „genii domestice” preocupate de ergonomie, curăţenie, bună administrare. Între 14 şi 16 septembrie, casa plăcerilor are „sare şi piper”, adică şi mai bune şi mai rele dar cu toatele provocatoare şi incitante. Nota generală este însă de neimplicare, de superficialitate, de joc, împins uneori până la egoism sau la dezinteresul pentru ceea ce simt sau cred ceilalţi. Între 16 şi 18 septembrie unele cuvinte, afirmaţii, acuzaţii, ironii, aluzii formulate în cadrul unui colectiv de muncă, la adresa lor, îi deranjează sau, după caz, chiar îi „ustură”.

Chiar şi fără schimburi de cuvinte neplăcute, ei sunt nemulţumiţi şi îngrijoraţi de felul cum evoluează starea de lucruri la serviciu. Atenţie la o serie de mici infecţii sau afecţiuni care trenează prin complicarea cu un factor infecţios. Pe 18 septembrie, Mercur, guvernatorul lor, va intra în mişcare retrogradă până pe 9 octombrie, de unde nu va da cele mai convenabile impulsuri. Asta înseamnă că toate intenţiile lor din ultimele două săptămâni se vor bloca până pe 9 octombrie, timp în care vor fi obligaţi să-şi revizuiască planurile şi să-şi reformuleze gândurile. Saturn va intra în casa a VII-a a parteneriatelor dar şi a duşmăniilor şi proceselor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12-18 SEPTEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII.

HOROSCOP RAC

Dinamica personală în relaţia cu banii este, cel puţin „pe hârtie”, bună, poate chiar foarte bună. Depinde acum şi de harta personală a fiecăruia, de felul şi intensitatea cu care se manifestă prezenţa planetelor Venus şi Marte în casa a II-a. Între 12 şi 13 septembrie, beneficiul astral priveşte casa a III-a. Şi, cum în acest răstimp, are loc faza de Lună Nouă, este de bănuit că Racilor li se poate aşterne un drum nou într-un demers personal „aranjat” de un cunoscut, o rudă (frate, cumnat); alteori ei înşişi pot provoca o serie de ajustări ale unui domeniu de viaţă prin dialogurile cumpătate, logice pe care le au cu o persoană ce poate interveni în favoarea lor, pledându-le cauza.

Pentru alte persoane, şi nu neapărat din segmentul celor tineri, se poate vorbi de abordarea unor studii ce vin în completarea sau aprofundarea celor deja parcurse, fapt absolut necesar pentru evoluţia lor profesională ulterioară. Este bine să nu piardă această ocazie chiar dacă, în prejma zilei de 17 septembrie, ei vor întâmpina refuzuri sau se vor confrunta cu un munte de birocraţie. Între 14 şi 16 septembrie, nativilor le trec prin minte tot felul de idei legate de felul în care ar trebui să meargă lucrurile acasă; până să se apuce serios de vreo schimbare, Mercur va intra în mişcare retrogradă şi le va tempera intenţiile actuale.

Între 16 septembrie după-amiaza şi 18 septembrie, nativii acestui semn nu prea au chef de distracţie, unii sunt melancolici, alţii emotivi, timizi, inhibaţi sau dezinteresaţi de emoţiile şi sentimentele care le dau târcoale şi pe care le alungă pentru a se concentra pe un subiect personal important. Saturn va intra în casa a VI-a a muncii şi a sănătăţii, ei scăpând astfel de „apăsarea saturniană” din casa a V-a, locuită de Scorpion, care a durat aproape trei ani.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12-18 SEPTEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII.

HOROSCOP LEU

Încă o săptămână bună în plan personal. Marte şi Venus lucrează din astral pentru susţinerea acestor nativi care au forţă fizică, vigoare mentală, determinare, capacitate de a rezista la stres şi…noroc.Între 12 şi 13 septembrie ei se ocupă de bani, se gândesc la bani şi, poate că, faza de Lună Nouă se va asocia cu începutul unei noi perioade în care se va produce o modificare a statutului lor financiar pe relaţia cu munca.

Chiar dacă aspectul nu indică abundenţă sau sume mari de bani, o ameliorare se poate produce în următoarele zile şi săptămâni, ca urmare a acestor tranzite ce pot declanşa contexte favorabile lor. Între 14 şi 16 septembrie, Leii vor fi obligaţi să comunice, să vorbească, să-şi prezinte ideile sau intenţiile mai mult decât în alte dăţi. Până pe 18 septembrie pot face acest lucru cu rost şi cu spor. După această dată, însă, Mercur, planeta comunicării, plasată acum chiar în casa comunicării, va intra în mişcare aparent retrogradă şi nu le va mai permite o evoluţie la fel de frumoasă.

De asemenea, până pe 18 septembrie, ei pot face o serie de drumuri; după aceea, ele se încurcă, se întârzie, se amână, se complică din cauza unor fapte mărunte. Relaţiile cu străinătatea sunt amestecate prin tot felul de bruiaje sau neconcordanţe. Între 16 septembrie după-amiaza şi 18 septembrie, nativii au toate şansele să fie acaparaţi de treburile casei şi/sau ale familiei de unde se vor ivi destule motive să se enerveze, să se îngrijoreze şi, evident, să se implice în remedierea lor. Dar, ţinând cont de faptul că sunt în formă fizic şi psihică bună, se vor descurca mai ales că, din 18 septembrie, Saturn va părăsi această casă a IV-a, în care a stat aproape trei ani, şi va intra definitiv în Săgetător, respectiv în casa a V-a.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12-18 SEPTEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII. Continuarea pe enigmeleuraniei.blogspot.ro.

Cookies